Gerekenin yapılmasını arz ederim
Topluda kufur
-
Gökhan -
30 Ağustos 2020 04:09 -
Kapalı
-
-
Size az bile bu hakaret siz daha neler hak ediyorsunuz da
Neyse kendine güvenen yazsın seri işim var gücüm var -
Merhabalar,video tarafımca incelenmiş olup gerekli cezai işlem uygulanmıştır. İkili tartışmalarınızı özelden yapabilirsiniz. İyi oyunlar !
-
Teşekür ederim ilgilendiğiniz için.
-
Merhabalar,video tarafımca incelenmiş olup gerekli cezai işlem uygulanmıştır. İkili tartışmalarınızı özelden yapabilirsiniz. İyi oyunlar !
Kırmızıkurta işlem uygulanmıyo helal olsun
-
Kırmızıkurta işlem uygulanmadığını kim söyledi ya da uygulanmayacağını ? Ben oraya konuyla alakalı bir inceleme başlatıldığını yazdım ve her iki tarafı da izliyorum fakat forumda kişilerin ırklarına ( hamsi ) gibi yakıştırmalar yapıp resimlerini posta koyuyorsan o cezai işlem sana da uygulanır bunu bilmeni isterim.
-
Gerekli açıklamayı bana arkadaşlar yaptı Hamsi style demek ırçılıkmı oluyor ban sebebi öylemi ama kırmızı kurt anaya sövünce değil helal olsun
-
@akraba16Ya beni anlamak istemiyorsun ya da işine geldiği gibi okuyorsun mesajları. Kırmızıkurt karakterine ceza verilmeyeceğini kim söyledi sana ? 2. olarak sana ırkçılık yapıyorsun diyen oldu mu ?
-
Irklarına hamsi gibi yazmışsınız
-
@akraba16Evet çünkü karşı tarafa hamsi söyleminde bulunmak senin ırkçılık yaptığın anlamına gelmiyor fakat karşı taraf için bir yanlış anlaşılma çıkıyor ortaya.
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!