Öncelikle merhaba erebor sunucusunda hiç oyuncu kalmadı büyülü ormanda hidra önü bomboş bu yerler her zaman dolu olan yerlerdir hiç boşalmaz ama ancak serverda oyuncu kalmadığından bomboş durumda size bu önerimi atıyorum benim elimden gelen sadece bu serverda gündüz altdan bağıran yok serverlar birleşmicek diyosunuz birleşmezse bu serverın kalkınması çok zor rohanın oyuncusu evet aşırı fazla ama malesef herkes oyunu bıraktı ben rohanı ilk açıldığı günden beri oynuyorum ilk defa bu kadar boş olduğunu gördüm serverın gereği sizde teşekkür ediyorum
Rohan2 erebor
-
-
Görüşlerine her zaman saygımız var. Fakat biliyorsunuz ki Rohan2Global sunucuları her zaman aktif ve kalıcıdır. Diğer P sunucuları gibi sürekli sezonluk olarak kapatıp açmıyoruz. Rohan2Global kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor ve devam edecek.
-
Aynen söylediklerinize katılıyorum zaten ilk açıldığından beri aranızdayım server birleşimi olcakmı en çok merak ettiğim konu o bazı oyuncular evet olcak bazıları olmucak diyo kafam karıştı açıkcası
-
Aynen söylediklerinize katılıyorum zaten ilk açıldığından beri aranızdayım server birleşimi olcakmı en çok merak ettiğim konu o bazı oyuncular evet olcak bazıları olmucak diyo kafam karıştı açıkcası
Ne dersem spoiler olacaktır. Kesin kararlar verilmeden sizleri yanlış bilgilendirmek istemiyorum malesef.
-
Teşekkür ederim
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!