Merhabalar arkadaşlar. Rohan2 Isengard sunucusunda ÇÖPVAKTİ (zafervakti) loncasını bilenleriniz vardır. Bu oyunda benim henüz 2. haftam. Bu arkadaşlar burda server acıldıgından beri oynuyorlardı. Geçenlerde söz konusu bi 100 wonumu çaldılar müdahale edemedik
üstüne üstelik oyun içinde beni tahrik ettiler dayanamadım küfür vs. 3 gün ban yedim bunlar yüzünden eyvallah. İnat ettim bunlara diz çöktürmeye2 haftalık charla çöpvakti lideri onura nasıl düz 80k atıyorum oynat bakalım
EN SON BU ARKADAŞ BANA '' BENDE SANA BU OYUNU BIRAKTIRMAZSAM BENİ .... DEMİŞTİ '' ONURUN OYUNU BIRAKMASINA ÇOK ÜZÜLDÜM :))))))
ÇÖPVAKTİ Loncası seri sonu
-
-
İyi Olmuş :DDD Kendilerini bi bok sanıyorlardı
-
ENES ABİ HER DAİM KRALDIR HELAL OLSUN.
-
Eline emeğine sağlık iyi şımarmışlardı
-
Merhabalar, lütfen yorum yaparken veya foruma konu açarken hitabınıza, kelimelerinize dikkat ederek paylaşım yapınız iyi oyunlar.
-
Merhabalar arkadaşlar. Rohan2 Isengard sunucusunda ÇÖPVAKTİ (zafervakti) loncasını bilenleriniz vardır. Bu oyunda benim henüz 2. haftam. Bu arkadaşlar burda server acıldıgından beri oynuyorlardı. Geçenlerde söz konusu bi 100 wonumu çaldılar müdahale edemedik
üstüne üstelik oyun içinde beni tahrik ettiler dayanamadım küfür vs. 3 gün ban yedim bunlar yüzünden eyvallah. İnat ettim bunlara diz çöktürmeye2 haftalık charla çöpvakti lideri onura nasıl düz 80k atıyorum oynat bakalım
EN SON BU ARKADAŞ BANA '' BENDE SANA BU OYUNU BIRAKTIRMAZSAM BENİ .... DEMİŞTİ '' ONURUN OYUNU BIRAKMASINA ÇOK ÜZÜLDÜM :))))))SEN DUA ET HESABIM SOYULDU
SOYULMASAYDI EĞLENİRDİK SİZİNLE -
PASS PASSS BOŞ YAPIYORSUN KARŞİ̇M YAPMA. BEN GAYET EĞLENDİM SENİN EĞLENMENE GEREK YOK

-
Ayrıca sen git milletin parasını gasp et, büyülü ormanda wslik charınla farmer kes sonra çık millete şekil yap. Etme bulma dünyası aslanım 100 wonumu yediniz bak tüm charından oldun :))
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!