Ban itiraz ve tekrar incelenmesi hk.

• Merhaba,

Rohan2 World sunucusunda oynayan bir oyuncuyum.

Karakter Nick: MaronBereT

Hesap ID: Kandemir5553

Hesabımın ilan açma sebebiyle banlandığını öğrendim. Ancak site içerisindeki kurallar ve bu konudaki detaylara tam olarak hakim olmadığımı belirtmek isterim.

Yoğun iş temposunda çalışan biriyim ve oyunu sadece stres atmak, keyifli vakit geçirmek amacıyla oynuyorum. Herhangi bir şekilde oyunun düzenini bozacak ya da haksız kazanç sağlayacak bir işlem gerçekleştirmedim.

Eğer yaptığım işlem kurallara aykırıysa, bunun tamamen bilgi eksikliğinden kaynaklandığını ve kesinlikle tekrar etmeyeceğimi özellikle belirtmek isterim.

Hesabıma zaman ve maddi yatırım yaptım. Bu nedenle konunun tekrar değerlendirilmesini ve mümkünse kalıcı ban yerine daha hafif bir yaptırım uygulanmasını rica ediyorum.

Göstereceğiniz anlayış için şimdiden teşekkür ederim.

İyi çalışmalar dilerim.

• Merhabalar,

XXX siteler üzerinde bulunan ilanınıza istinaden işlem gerçekleştirilmiştir. Legal satış sitemiz dışında yapılmaya çalışılan satışlar oyun dışı ticaret olarak değerlendirilmektedir ve cezai işleme tabii dir. İşlemleriniz sabittir. Kurallarımıza ve legal satış sitemize aşağıda ilettiğim linkler üzerinden ulaşabilirsiniz.

İyi günler.

Genel Kullanım Şartları - Rohan2 Global
    https://www.oyunalisveris.com/rohan2-world

• Jest 21 Mayıs 2026 14:53

Konuyu kapattı.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!