torrent güncellemesinde hata sorunu

• server a daha yeni basladım 5 6 gün oluyor dün akşam çıkış yaptıktan sonra bida giremedim torrent güncelleme hatası diye birşeyle karşılaşıyorum durduk yere böyle bişey niye oldu bilmiyorum ve internetteki coğu çözümü denedim asla hiçbir şekilde düzelmiyor lütfen yardım edermisiniz

• Merhabalar,

Aldığınız hatanın görseliyle birlikte bizlerle paylaşırsanız daha hızlı yardımcı olabiliriz. Torrent tarafında alınan bazı hataların basit çözümleri;
    * VPN uygulaması kullanıyorsanız bu uygulamalar anlık hızınızı belli bir oranda azaltacaktır. Sabit bağlantı üzerinden giriş sağlamayı deneyiniz.
    * DNS düzenleyici ıpv ayarları yaptıysanız yine bağlantınız stabil olmayacaktır.
    * Oyun aktiften bazı client taraflı iyileştirmeler verilmektedir bu iyileştirmeleri yeni clientinizde görebilmek için açık tüm clientlerinizi kapatıp tekrar patch verip oyuna giriş yapmanız gerekmektedir.
    * Mevcut bağlantı hızınız gelen paket dosyalarını indirmek için yeterli olmayabilir.
    * Bilgisayar taraflı bazı güvenlik duvarları oyunu kısıtlıyor olabilir güvenlik duvarını ve windows defender ayarlarınızı kapalı konuma getirip tekrar deneyebilirsiniz.
    * Oyunumuzun dosyaları lisanslı olmasına rağmen bazı antivirüs programlarının ayarları hassas konumda olması sebebiyle mevcut oyun dosyalarına zarar vermiş olabilir. Oyunu baştan kurulum yapmanız daha sağlıklı olacaktır.
    Bu önerilerimiz harici sorununuz düzelmezse bizlerle discord adresimiz üzerinden bağlanıp sesli destek alabilirsiniz.
    Discord için tıklayınız.

rohan6.png

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!