Sayın Rohan2 Yönetimi,
Yayınlamış olduğunuz PC engeli kaldırma kararını gördüğümde ilk anlık refleksimle büyük bir heyecan yaşadım ve nihayet o beklediğimiz "Genel Ban Affı" geldi sandım. Ancak detayları okuduğumda bu işlemin sadece cihaz engellerini kapsadığını, hesapların hala kapalı kalacağını görünce açıkçası hevesim biraz kursağımda kaldı.
Kendi adıma konuşmam gerekirse; benim bilgisayarımda zaten bir engel yoktu, asıl sorun yıllar önce kapatılmış olan ve üzerinde büyük emeklerimin bulunduğu hesaplarımın hala erişime kapalı olmasıdır. Hatasız kul olmaz; üzerinden yaklaşık 6 koca yıl gibi çok uzun bir zaman geçti. Bu süreçte köprünün altından çok sular aktı; yönetim kadroları yenilendi, sunucu vizyonu değişti ve bizler de oyuncu olarak çok değiştik. Allah kulunu affederken kul kulu neden affetmesin?
En son pandemi döneminde uygulanan o kapsamlı genel ban affı, sunucuya inanılmaz bir heyecan ve büyük bir kalabalık getirmişti. Yeni yönetimin bu taze kanı ve enerjiyi tekrar sunucuya kazandıracağına inancımız tamdır. Yönetimimizin büyüklük gösterip, eski yönetimler döneminden kalan bu hesapları bir kenara bırakmak yerine bizlere "tam kapsamlı" bir yeni başlangıç şansı tanımasını gönülden rica ediyoruz.
Bilgisayar engelini kaldıran bu anlayışlı tutumunuzun, biz eski toprakları tekrar oyuna bağlayacak genel bir hesap affı ile taçlanması en büyük temennimizdir.
Adaletli ve vizyoner yaklaşımınız için şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar dilerim.
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ ♛ 𝓒𝓲𝓻𝓴𝓲𝓷𝓚𝓻𝓪𝓛 ♛ ROHAN2 VETERAN PLAYER ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃