Etkinlik: Buz Kralın Yolu
Zarını at, yolunu çiz, ödülleri kap!
Buz Kralı’nın hüküm sürdüğü bu donmuş yolculukta şans, strateji ve cesaret bir araya geliyor.
Buz Kralı’nın Yolu, masa oyunu mantığıyla ilerleyen, her zar atışında seni yeni ödüllerle veya sürprizlerle karşılaştıran özel bir etkinliktir.
Kristal Zarlarını topla, yolu adım adım ilerle ve ödülü alıp çekilme mi yoksa riske devam mı etme kararını kendin ver!
Ön Bilgilendirme
Etkinlik Katılım Şartları
Etkinliğe 60. seviyeden itibaren tüm oyuncular katılabilir.
Etkinliğe katılabilmek için Sihirli Kar Küresi
toplamalısın.
Küreyi, seviyene uygun canavarların etrafında kullandığında canavarlar Kardan Adama dönüşür.
- Bu Kardan Adamları yok ederek Kristal Zar
elde edebilirsin.
Sihirli Kar Küresi kullanıldıktan sonra 30 dakika soğuma süresi başlar.
Sihirli Kar Küresi ve Kristal Zarların ticareti yoktur ve depolanamaz.
🎲 Oyuna Giriş ve Oynanış
CTRL + E tuş kombinasyonu veya sağ üst köşedeki
butonu üzerinden Buz Kralı’nın Yolu menüsünü açabilirsin.
- ⚠️ Kristal Zarın yoksa oyuna giriş yapamazsın.
Her 1 Kristal Zar, oyun içinde 16 hamle hakkı tanır.
Her hamlede zar atılır ve yol üzerinde ilerleme sağlanır. Hamle hakların bittiğinde, zarın da bitmiş sayılır.
Oyun, masa oyunu sistemi ile çalışır. Her zar atışı seni farklı bir kareye götürür. Gittiğin kareye göre ödül kazanırsın.
Her adımda karar senindir; devam et, risk al, ödülü kazan ya da oyundan çekil.
Hamle hakların tükendiğinde oyun sona erer. İstersen bulunduğun karedeki ödülü alıp çıkabilirsin. İstersen hiçbir şey almadan oyundan ayrılabilirsin.
- ⚠️ Özel Kareler: -1 Karesi Ne İşe Yarar?
Zar attıktan sonra -1 karesine gelirsen, karakterin 1 adım geriye gider. Bu kare tamamen şansa dayalıdır ve oyuna ekstra risk katar.

| Buz Kralın Yolu Ödülleri |
|---|
| Ejderha Kutsaması x50 | At becerisi Sandığı | Ruh Madalyonu (3gün) | Yohara Canavar K. Kutusu x5 | Pet belirleme küresi x2 | Tanrısal Protein Lokması |
| Küçük Kutsama x5 | Kusursuz Değiştirme x2 | Ejderha Alevi(B) x2 | Donmuş anahtar x2 | Alastor Giriş | Kutsama |
| Lucy`nin Yüzüğü | Büyük bağış belgesi(EXP) | Otomatik Av (14 g.) | Pet Efsunla x2 | Mitsi Simya Parşomeni | Tanrıların Mührü |
| Auranın Buz Runiği x3 | Orta bağış belgesi(EXP) | Altın canavar K.kutusu x5 | Güçlü ekleme x2 | Kutsama+ | |
| Ruh Taşı++ x2 | Kader Efsun Nesnesi x5 | Kadim Parşömen Hızlandırıcı x5 | Hidra'nın yüzüğü x5 | Canavar Kr. Platin Kutusux5 |
Genel Etkinlik Penceresi

Sihirli Kar Küresi+ : Sadece Eşya Mağazası üzerinden elde edilebilir. Sihirli Kar Küresi+ kullanıldıktan sonra 15 dakika soğuma süresi başlar.
- ⚠️ Etkinlik dönemi, süre vb. bilgileri için duyuru kanallarını lütfen takip ediniz.