Haksız yere atıldığını düşündüğüm Süresiz Banned.

• Merhaba iyi günler 25.10.2025 tarihinde gece 00:00 dan sonra oyundan tanıştığım bir arkadaş hesabını ve itemlerini oyun dışı satmak istediği için beni telefondan arayıp bunu teklif etmiş bulunmaktadır bende derhal canlı desteğe bağlanıp discord da bunu anlattım fakat yazılı birşey olmadığını söyleyip işlem yapamayacaklarını söylediler bende arkadaşla telefonda konuşurken discordda canlı yayın açıp sizin eşliğinizde telefon numarasını göstererek konuşmalara şahit tutarak teslim ettiği taktirde ban atabilirsiniz dedim buda kabul edilmedi o zaman ben bu arkadaştan bu hesabı ep eşliğinde aldığımı kanıtlayıp size sonrasında gelip tl ile satmıştım satacaktım derse bana bi yaptırımı varmı dediğimde [AVCI]Ghost destekte hayır böyle bir kanıt sunarsanız yaptırımı olmaz dedi benim amacım hesap ve itemler olmadığını banlatmak olduğunu 30-45 dk arası dil döktüm fakat işlem yapılamayacağı söylendi bende telefonda arkadaşla konuşurken 250 ep olarak bir pm kaydı alacağımı belirttim kabul etti hesabın içerisindeki itemler yaklaşık 60k won değerinde olup istediği ep miktarı pmden belirttiği aslında 2.500tldir belirttiğimde item piyasasına karışamayız isterse 1 yanga verir dediler destekte bende buna istinaden işlemi gerçekleştirdim ve hesap kapatıldı tickete bağlanıp durumu [TL]Jest’e hesabım kapatıldı diye konuya girdim sonrasında Bu olaylar gerçekleşmeden önce discord yetkililerine ne anlattıysam onada anlattım fakat tüm hesaplarım kapatıldı benim amacım oyun dışı faaliyetler ile satıcı kişinin ekmek yememesi satış yapamamasıydı kendim rohan2 sunucunda 3-4 haftadır tekrar başlamış bulunmaktayım ve kontrol ederseniz 3 haftadır 3 client bilgisayarım kapanmadan farm atıp gelişmekteyim kendilerine ben ep çekiyorum illegale bulaşmıyorum ben enayimiyim dediğimde konuyu ep çekmiş olman bişey olacağı anlamına gelmiyor dendi ben o anlamda söylemeyip istesem yapardım neden ep çekeyim anlamında dile getirmiitim yani banlanacak olan bir hesabı neden kendi üzerime alayım ve bu satıcıyı hesabı ifşa etmeye çalışayım sonrasında da hesabı alıyorum mantık lı bir tarafı yok ben tamamen hesabı lehime alıp kullanmakla suçlanmakta olup tüm hesap erişimlerim engellenmiştir ayrıca satılan hesabın itemleri ruha bağlı 3 gün 70 saat ayrılma süresi var almak istesem gelip öncesin de şikayette bulunup daha sonrasında tarafıma kendi ana hesaplarımın mailine neden geçireyim kendi hesaplarımın değeri yaklaşık +400 k wondur nakit olarak ta yaklaşık hesabımdaki ep ile beraber +80 k wondur 30-40 k won için ifşalamak istediğim hesabı almak ne kadar mantıklı olabilir öncesinde gelip dil döktüm ekstra olarak o an discordumda telefon konuşmama eşlik eden lMlochiSHOP nickli oyundan tanıştığım arkadaşım 250 epi karşı tarafa verdiğimde benim onayım benim söylemim olmadan tanamen kendisi almıştır bununda suçu bana kaldı ben Rohan2 sunucusunu 8 yıldır ara ara oynayan bir oyuncuyum tüm geçmişime bakabilirsiniz birtane illegal işlem ve ticaret yoktur tamamen oyunumuzda böyle kişilerin yer almaması için öncesinde dil dökmüş dinlenmemiş bir oyuncu olarak lütfen anlattıklarımı göz önüne alınıp hesaplarımın incelenmesini ve açılmasınızı arz ederim.

• Umut54;

Telefon ile görüşme sağladığınız kişi ile 2500 TL karşılığında anlaştığınızı, Yönetimi hesabı EP ile aldığınıza dair kandırmak için oyun içerisinden 250 EP vererek görüntü alacağınızı söyleyip karşı taraf ile bu konuda da anlaştığınızı, 250 EP i verdikten sonra arkadaşınızı gönderip EP'i geri aldırdığınızdan neden bahsetmiyorsunuz ? Discorda başvuruya geldiğinizde ben hesabı EP ile aldım elimde kanıt var neden banladınız dediğinizden, daha sonra size yönetilen sorulara karşın cevapsız kaldığınızda bu söyleminizden geri adım attığınızdan , EP i almaya gönderdiğiniz arkadaşınız ile sağladığımız görüşme sonrasında sizi ifşa etmesi üzerine yalan söylemlerde bulunmaya devam ettiğinizden neden bahsetmiyorsunuz ? WP Konuşmalarına dair ekran görüntüleri, ticaret kayıtları, verdiğiniz 250 EP'i almaya gönderdiğiniz kişinin beyanları ve sesli destek üzerinden sizinle yapılan görüşme sonucunda gerekli incelemeler sağlanmış ve hesaplarınız kapatılmıştır.

Rohan2 yönetimi tüm kullanıcılarının haklarını korur. Asılsız ve ispatsız hiçbir işlem gerçekleştirmez. Siz karşı tarafı dolandırmak istediniz, dolandırırken yönetime karşıda aldatma için plan kurdunuz ancak planınız gerçekleşmedi. Üzgünüz. Hesabınız kapalı kalacaktır.

• Jest 5 Kasım 2025 22:17

Konuyu kapattı.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!