• Merhaba,

Bu hidra görevi yüzünden uzun süredir şampiyon olamıyorum. Sv de dizayn olarak problemler olduğunu düşünüyorum:

1) Solo oynayan ben gibi arkadaşlar, dilenir gibi yardım istemek(çünkü hidrayi emek ile solo oynayan birinin kesmes imkansız) ve göreve yardım eden arkadaşa ücret ödemek zorunda kalıyor.

2) Yardım edecek abimizi bulduk diyelim. Bu sefer hidrayi kapmak gerekiyor ki bu daha zor. Yardim edecek arkadaş hidra kapamadiginizda size tamam bundan sonraki her yarim saat senin için buraya geleyim demiyor doğal olarak. Ve döngü uzadıkça uzuyor.

3) Bu da temelde şampiyon olamayıp alt haritada kalan oyuncu ile şampiyon olan oyuncu arasındaki makasi açıyor.

Öneri: En azından görev hidrasi diye bir sey olsa ve drop dusurmese sıra beklemeden girilebilir olsa. Sadece amacı görevi tamamlayıp adaya ulaşmak olsa daha iyi olmaz mi?

• hocam zamanında o abiler hep solo başladı kendi hidralarını düşe kalka kendileri kestiler hidrayı kapıp kesemiyorsan daha üst maplere hazır değilsin demektir biraz daha alt maplerde vakit geçirmelisin hem oyuna alışırsın hem karakterini geliştirirsin diyosan ki benim vaktim yok o zaman nesne markette şampiyon yüzüğü var sağ tıkla şampiyon olursun

• Merhabalar,

Öncelikle, Hidra oyunun aktif gelir getirisi olan kapmalı zindan yapısı sebebiyle, hem şampiyon görevini tamamlamak hem de sandıkların hızlı satılması açısından oyuncularımız her zaman aktif olarak bu zindanı dönmektedirler.

Yapı olarak zindan zorluğu yüksek seviyede değildir.
    +200 Buz Tılsımı, kusursuz set olmadan da; mükemmel elmas ve yakut simyanızla karakterinizi güçlendirip, biraz da canavar bonusunuzu yüksek tutarsanız rahatlıkla kesebilirsiniz.
    Eğer 2 kişi oynuyorsanız, bunu yarım güçle dönmek gibi düşünebilirsiniz.
    Kaldı ki oyunun başlangıçta verdiği element tılsımı bu noktada işlerinizi oldukça kolaylaştıracaktır.

Yeterince güçlendiğinizde zindan için zaten başka birine ihtiyaç duymayacaksınız.
    Ancak şunu unutmamak gerekir: Oyunda bir yapı ne kadar kolaylaşırsa, o kadar çabuk değer kaybeder.

Hidra’yı parlak simya setiyle, sadece 104 level bir pet ve griffonla dönülebilecek hale getirmek; hem zindanın değerini bitirir hem de oyun zevkini ve rekabet ortamını öldürür.

Öncelikle oyuncuların, karakter eksikliğini giderip kendini güçlendirmesi gerekir.
    “Kapmak” işin en kolay kısmıdır. İlk başta can sıkıcı olabilir ama zamanla el alışkanlığıyla çok daha kolay hale geldiğini söyleyebilirim.

Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz.
    Bizler yine de oyuncularımızın geri bildirimlerine göre gerekli adımları atmaya devam edeceğiz.

İyi forumlar ve iyi oyunlar dileriz.

rohan6.png

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!