Merhabalar düğünüm sebebiyle 1 aydır oyuna girmiyordum düzeni oturttum ve oyuna girdiğimde Palantir sunucusunun olmadığını gördüm bir güncelleme veya birleşme mi oldu eğer öyleyse hesaplarıma ne oldu silinmiş olamaz.
Hesap İsmi veya Şifre Yanlış
-
-
Merhaba,
Palantir ve Erebor sunucuları birleşmiştir. Birleştirmeye sadece Şampiyon 1 ve üstü karakterler dahildir. Eğer karakteriniz bu kurala uyuyorsa, web site üzerinden Kullanıcı Adını Unuttum ile kullanıcı adınızı bulup sonrasında, şifreniz ile giriş yapabilirsiniz.
Saygılarımla,
İyi forumlar dilerim.
-
Çarı zaten zar zor o kadar para döke saça 120 yaptım bi şampiyon yapması kaldı ne silinmesi bu nasıl saçmalık
-
Çarı zaten zar zor o kadar para döke saça 120 yaptım bi şampiyon yapması kaldı ne silinmesi bu nasıl saçmalık
Merhaba,
Saçmalık dediğiniz şey zaten sunucu açılmadan önce duyurulmuş bir bilgiydi! Hızlandırılmış Sunucu: Palantir olarak açıldı. Birleştirme oyuncuların talepleri doğrultusunda yaklaşık olarak 1.5 ay uzatıldı, bir oyuncunun oyun duyurularından haberdar olmaması bizlerin suçu değildir. Tüm platformlarda defalarca kez bunun hakkında bilgilendirme paylaşıldı.
Saygılarımla,
İyi forumlar dilerim.
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!