Ban itirazı haksız ban atıldı tüm zararımın giderilmesini talep ediyorum.

• rohan 2 Erebor sunucusunda, oyun içi EP ile satın aldığım "snake64100" bu hesap için ip ban atılmış dogukanz12 ve tüm hesaplarım kapatıldı ciddi bir haksızlık yaşadım bu hesaplar aynı epostada değil bide ne alaka tüm maillere ban atılıyor o hesabı resimde görüldüğü gibi 30.08.2025 te devraldım . Hesap sahibiyle hiçbir alakam olmamasına rağmen, aynı kullanıcı adıyla itemcide ilan açıldığı gerekçesiyle tüm hesaplarım tutarsız bir şekilde banlandı. Durumu resimlerle ve bağlantılarla ispatlamama rağmen, destek ekibiyle iletişime geçtiğimde herhangi bir inceleme yapmadan hesabımı açmayacaklarını belirttiler. Kişi 2 gün önce ilan paylaştığı belirttiler ben ise hesabı mesajarda görüldüğü gibi 30.08.2025 te devir aldığım apaçık ortadadır

Ful itemli hesabımın haksız yere kapatılması nedeniyle hem hesap kaybı yaşadım hem de oyundan tamamen mahrum bırakıldım. Bu olay ilk kez başıma geliyor ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Hesabımın tekrar açılmasını ve yaşadığım bu haksızlık için tazminat olarak 20.000 EP talep ediyorum.

Kısa sürede geri dönüş ve mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum.

• Ruling 17 Eylül 2025 09:36

Konuyu kapattı.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!