Merhaba arkadaşlar Metin2 daha önce oynadım uzun bir süre ara verdim fakat çok değişmiş 95 seviyeye kadar kızıl ormanda kastım fakat daha fazla exp kasabileceğim yerler nereler beta maplara nasıl giderim kaç seviyede giderim lütfen yardımcı olur musunuz araştırma yaptım fakat bulamadim 120 seviyeye kadar nerede kasılabilirim ?
Kasılmak için *YARDIM*
-
esen4271 -
29 Temmuz 2025 14:05 -
Kapalı
-
-
Merhaba,
95. seviye sonrasında kasılabileceğiniz bölge olarak Büyülü Orman tercih edebilirsiniz. Özellikle, Ağaç Yaratığı Metini hasarınızı azaltarak kesmeniz çıkan canavarları daha çok kesmeniz ve daha fazla Tecrübe Puanı kazanmanıza olanak sağlayacaktır. 110. seviyeye kadar Büyülü Orman daha sonrasında ise ZÇ: veya TS: Büyülü Orman üzerinden yine Ağaç Yaratığı Metini ve Orman Metini hasar düşürerek daha hızlı Tecrübe Puanı alarak seviyenizi arttırabilirsiniz.
- Büyülü Orman'a gitmek için, U tuşuna basın > Zindan Takip tıklayın > Büyülü Orman seçeneğini bulun ve tıklayın. Ochao Muhafızı önüne ışınlanacaksın, Gizemli Orman seçeneğine tıklarsanız Büyülü Orman'a ulaşabilirsiniz.
- ZÇ: veya TS: Büyülü Orman ışınlanmak için, U tuşuna basın > Zindan Takip tıklayın > Yanılsama Heykeli seçeneğini bulun ve tıklayın. Burada ZÇ ve TS: Büyülü Orman girişleri için ilgili NPC'leri görüntüleyebilirsiniz.
İyi forumlar dilerim.
-
Çok teşekkür ederim gerçekten işinizi hakkı ile yapıyorsunuz çok araştırdım fakat kimse yardımcı olmamıştı iyi günler dilerim
-
Ruling
31 Temmuz 2025 20:11 Konuyu kapattı.
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!