5 yıl önceki Hesabımla ilgili Sistem Hatası,Yetkili bakabilir mi ?

• 2019 da oynuyodum.

Erebor ve Gondor vardı. Aynı nicknamede hesap açtım sanırım birleşince bazı hesaplarım silindi mi anlamadım.

pazar hesaplarım ve orjinal hesaplarımın yanında sayı olanlı kayıtlı hesaplarımda vardı girilmiyor bilgileriniz yanlış diyor.

kadi:sifre

kadipazar1:sifre (5 hesap)

kadipazar2:sifre (4 hesap)

kadipazar3:sifre (5 hesap)

şeklinde de açmıştım baktığımda yok giremiyorum sadece yanında sayı olmayana girebiliyorum.

kadi:sifre ye giriyor diğer sayılı olanlara girmiyor.

ve

orjinal:sifre orjinal hesabımda da

orjinal1:sifre

orjinal2:sifre

şeklinde.

9m2v3lx.png

şuan böyle gözüküyor. isim girip oyuna girmeyi denediğimde pin hatalı diyor

ANA HESABIMIN Nicki : Sendemibrita

bunda göremiyorum.

diğer hesaplara da girilmiyor dediğim gibi yanında sayı olanlar sisteminizden silindi mi ne oldu anlayamadım.

5 yıldan orjinal hesabıma girebilmeyi istiyorum yetkili birisiyle buradan veya discorddan sorunu ve oyundaki hesabımın bilgilerimi iletebilirim.

5 yıl önceki konularımdan bulduğum resim : hesabımın leveli ve nicki
    k9lAO9.png

5 yıl sonra Sadece ana hesabıma girebilsem de yeterli. pin ve ana hesabım konusunda yardıma ihtiyacım var.

• Merhaba discord sunucumuza giderek destek alabilirsiniz.

Discord: https://rohan2.global/discord

• Merhaba discord sunucumuza giderek destek alabilirsiniz.

Discord: https://rohan2.global/discord

merhaba çözdüm eski hesaplarıma girebildim ama oyuna giremedim , başka bir sistem hatası ile karşılaştım.

5 yıldır girmediğim için yeni pin belirle diyor. "31313" örneğin belirliyorum. kalan hakkınız 2 diyor. giriş yapmaya çalıştığımda birdaha pin ekranı geliyo bu sefer girebilmek için pininizi yazın diyor. 31313 yazdığımda pin eşleşmiyor kalan hakkınız 1 diyor.

• merhaba çözdüm eski hesaplarıma girebildim ama oyuna giremedim , başka bir sistem hatası ile karşılaştım.

5 yıldır girmediğim için yeni pin belirle diyor. "31313" örneğin belirliyorum. kalan hakkınız 2 diyor. giriş yapmaya çalıştığımda birdaha pin ekranı geliyo bu sefer girebilmek için pininizi yazın diyor. 31313 yazdığımda pin eşleşmiyor kalan hakkınız 1 diyor.

Siteden pin sıfırlayabilirsiniz.

Bilgilendirme

Sunucu birleşimlerinde hesap ID’lerinin çakışmaması için ID’lerinize son ek eklenmektedir.

Ana Sayfa | Rohan2 - Erebor
    Official Metin2 Global Server - 1-120 En Kalabalık Metin2 Pvp Serveri
    erebor.rohan2.global

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!