OYUN DIŞI TİCARET

• demisin adama oyun dışı da adamda hiç öyle bi yazı yok yani oyun işi ticle alâkalı gelipte haksızlık etme ben o adamı sen değil miydin arm locasına gelip bana carını ver diziyim die gelip sizi kesen herkes zaaten ya hırsız yada oyun dışı diyonuz maksat güçlüler gitsin siz kalın die

• haha vanlı kardeşim senin carını ifşa alıyorum sende bana :D burdan yazıyorsun lan vanlı oldugunu biliyom zaten .d baglı kendi carın hakkında eleştiri yapcan ismini farklı koy .D banlandın galiba :D

• Mehmet sen ve gölge isminiz çıkmış o adamların nasıl emekle farmladiklarini günlerde bilir aslanım bana numara at bi ariyam seni bu adamın çarını sen istemedinmi geçen azıcık erkeksen doğru cevap verirsin

• AT PAŞAM ÖZELDEN YAZ :) BEN CARINA GİRDİGİMİDE SÖYLEDİM YETKİLİLERE :) BANA BİŞEY OLMASIN DİYE HAKKINLA YAPACAKSIN İTEM YAPIYORSAN GİDİP OYUN DIŞI ALMİCAKSIN BEN YALANCIYIM DİMİ :D loglardan bi cıkarsa BENİM DEGİL KAYBIM GEL DİSCORTA ROHAN2 YE . KOY GENELE

• Yaz paşam aglama bak rohan2 genele . koydum varsa bi derdin görüşek ben seni attım diye cıldırmana gerek yok hakkını vererek oynicaksın oyun dışı yasak ihlal kuralı gerekeni yaptım hatta senle konuşurken discortta ekran acıyordum yetkililere :)

• Yaşın 25 okan ama cahilsin :) yanlış anlama attıgın itemlere kadar isme kadar loglardan görünüyor bende bu yok şu yok emekle oldu şunla oldu bu ayakları gec ben susuyorum şimdi :) yetkililer halleder :D cene calmaya gelmedim bi derdin varsa egerki rohan2 genele yazarsın paşam ordan konuşuruz hadi bakalım gözüm sana oyun dışı bol ticaretler bol engellenmeler.

• ben o adamın hakli olduğunu böyle bir işlemin olmadığını da biliyorum rahatına bak ha bu arada buraya yazdım neden diyicen herkes görsun

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!