- Erebor exp drobu neden kapalı dün ki bakımdan beri açılmadı .
NizamıAlem tarafından yazılan gönderiler
-
-
Banada aynı sekilde ithamlarda bulunmuştu küfür etmişti ailevi değerlere sonuç chat ban inşallah bu sefer tamamen uzaklaşır karaktersiz .
-
Ereborda son 3 gün de zaten yüzlerce oyuncu bıraktı şu an köyde toplasanız 15 kişi online erebor butikleri oynuyor haberiniz olsun
-
Ailevi değerlere kufredenlerin chat banı ya da 1 günlük ban ile kurtulması bu rahatlığı her zaman getircektir kimi ss attiysam hepsi hala oynuyor o yüzden fazla zorlama kardeşim düzen böyle demekki
-
öncelikle kolay gelsin ve teşekkür ederim bu konuyu yeniden açtığınız için.
Erebor serverı için sorun belirtmek isterim.
1. Oyunda çok fazla miktarda won var ve wonun bir kıymeti yok +200 tilsimlar 100 k wona dayandı şu an bu wonlarin piyasadan bir türlü cekilmesi lazım çeşitli eventlerle bu sağlanabilir.Farm yaparak var dizmek gibi bir şey olanak şu an erebor için mümkün değil çünkü bir parça item cidden çok pahalı nereye kadar 500 wdan efsanevi sandık satacaksin da kavansit item dizeceksin
Oyunun genel olarak bir sorunu gördüğüm etkinlik leri belirtmek isterim.
Son zamanlarda yapılan etkinliklerden yola çıkarak yıldönümü etkinliğinligi olsun paskalya olsun cidden çok zor ve bir işe yaramadığını düşünüyorum kimse para kasamaz bu etkinliklerde marketlere konulan malzemeler aşırı pahalı o paraları kasmak o etkinlikte aylar alır yani demek istediğim şu bir etkinlik oluyorsa tüm oyuncular yararlansın isterim zengin parası olanlar değil oyun içi wonlar topladı çoğu kişi zaten yıldönümü veya paskalya paralarını ama onu da nereye kadar topluycaksin çok pahalı ürünler kimseye nasip olmadı.
Bir diğer sıkıntı da paskalya etkinliğinde büyülü yumurta dan çıkan 1 günlük kostumlerin ticareti yok depoya da koyulmuyor onuda geçtim yansıtma da yapılmıyor cidden çok saçma hiç bir işe yaramadı çünkü yan çarpa bu etkinliğe katıldı herkes 90 levele kadar haritalarda çıkıyordu metinler bu etkinliğin içeriğinin acilen düzenlenmesi çok iyi olur ve oyun zevkini büyük oranda artırır.
Ban sistemi hakkında çok üzgünüm ailevi değerlere hakaret süresiz ban sebebi olmalı adam hhaysiyetimizi ayaklar altına alıyor hala chat ban la kurtuluyor böyle tolerans gösterirseniz kimse de bu oyunda saygı kalmaz ki öylede şu an herkes herkese küfür ediyor lütfen buna da bir çözüm bulun.
Elimden geldiğince yaşadıklarımı anlatmaya çalıştım ilgilenirseniz sevinirim sürcu lisan ettiysem affola
-
Arkadaşlara kesinlikle katılıyorum farm yapan oyuncunun azlığının sebebide yine won un çok değersiz olması çünkü aşırı derecede won var piyasada. Kendimden örnek vereyim doğru düzgün fark yapmıyorum çünkü yapsam ne olacak aylarca uğraşmam lazım bir parça item için ve böyle giderse emin olun ereborda farm yapan kimseyi bulamayız dizili carlarda bir yerden sonra sıkılıp bırakacaktır oyuncu kalmayacak buna kendimde dahılım lütfen bu konu üstünde duralım yoksa herkesin emeğine yazık olacak saygılar.
-
Ben teşekkür ederim oyunda görmek istemiyorum böyle terbiyesizleri banlansın kolay gelsin
-
Bakarlar elbet oluyor böyle yoğunluk. Valla ban gelmezse bu söylemlere artık farketmez
-
Konuya bakarmisiniz lütfen
-
https://www.youtube.com/watch?v=oPJvOkbg0WU
https://www.youtube.com/watch?v=ZIHbiM06WwQGereğinin acilen yapılmasını istiyorum bu kaçıncı aileme küfür edişi oyunda herkes rahatça ailevi değerleri hiçe sayabiliyor.Rohan2 de böylelerini istemiyorum.
-
-
-
neyse kardesim duzgunmus zaten droplar her sey bana denk gelir bu oyunda alıştım sıkıntı yok simdi anladım iyi forumlar

-
sence sorun degilmidir ortada bir hata yokmu yani ?
-
gercekten cok yardımcı oldunuz ya ustunden 16 gun gecti ve sadece gecistirdiniz emin olum giden de degilim ama bunu beklemezdim !
-
yemin ederim bos cıktı lagdan mı oldu bilmiyorum ama oldu yalan soyleyecek halim de yok degil mi ?
-
Actığım jotun sandıklarından bazıları bos cıktı bunun hakkında bilginiz var mı acaba
-
-
tesekkurler.
-
yok mu bir gelisme bekliyorum hala