EMEKTAR tarafından yazılan gönderiler

ne sıkcam canımı ya yüzsüzlük diz boyu yaşam basıyosun diyor basıyorum diyor ama sen basıyosn dedgım zaman ben basmıyorum dıyor sonra yaşam bebesi diyor yan car acıp sovuyolar karaktersiz dedgim zaman hakaret dıyolar banlatmaya calısıyor chat engelı yıyorum nıe selam almıyosn dıyolar yaw 1-1 dıyorum yemıyor ne deyım sımdı

Kardeşim benim şunu unutma ki bu oyunda en iyiyi asla sevmezler, en iyiye düşman olurlar ve çekemezler ellerinden geleni yapar seni düşürmeye çalışırlar. Sen onların seviyesine inerek kendini düşürme boşver canını yerim <3

muhafızın süresi 5 10 dk olursa serverin yapısı bozulur diye saçma bir mantık ilk defa görüyorum adam büyülüye girmeyi kafaya koyduğunda illaki girer adam 95 oluyo giriyo bakıyo gücü yetmiyo çıkıyo büyülüden mapa gidiyo oyuna ilk başladığım zamanlar bende öyle yaptım yani bu adamķ 1 saat beklettmenin mantığı yok herkezin oyun için bol vakti yok 1 saat bekleyeceğine girer farm yapar...

Benim görüşüme göre oyunun yapısını bozar, diger pvp serverlere döner. işin emegi burada zaten 1 saat arıcaksın gerekırse o kapı açıcıyı. Düzenlenip oyuna sunulmuş bir sistemle daha fazla oynamaya gerek yok diye düşünüyorum. eger süre 5-10 dakıkaya düşerse ormanda yer bulamayız ve biz oyuncular için bu büyük bir sıkıntı haline dönüşür. Metin keserken herkes birbirine ks atar ve birbirlerini keser, bu durum sonucundada ortada bir kavga başlar ve oyuncular arası küfür hakaret gibi eylemler ortaya çıkar. ve bu eylemlerin sonucunda bırbırıne kufur ve hakaret eden oyuncular cezalandırır ve cezayı kabul etmeyen oyuncular derdini OyunYöneticilerini anlatamaz ve yavaş yavaş bırakmalar söz konusunu olup server user kaybı yaşayabilir. Bunları göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim. Bu konu oylamaya sunulup bütün oyuncular ortak bir karara varır ve OyunGeliştiricisi ona göre bir güncelleme getirebilir.

Muhafızın süresi 5 10 dakıka olursa serverin yapısının bozulacagına inanıyorum, bu serverın gelecegi için pek iyi olmaz. Benim görüşüme göre süre 30 dakikaya indirilirse daha iyi olur.

Herşeyi anladımda DoyumPaperde farmını insanca yapan bir kişiyi serbest'e alıp kesmek ne demek kardeşim ? adamı hem serbest'e alıp kesiyorsun farmını engelliyorsun, adamın buff'u gidiyor daha sonra karşıdakı küfür edincede cezaya tabi tutuyorsun. sende ilginç bir insansın

Bu bir suç degildir, halk arasında bunun tabiri fırıldaklıktır :D şahsen ben bi ara yapmıştım bunu piyasası 30 won olan bir itemi adam daha ucuza satıyordu 15 w civarında, ben fırıldaklık yapmaya çalıştım ve 15 yang koyup kabule bastım adam yürü lan fırıldak dedi satacagı itemide satmadı. Pişmanmısınız diye sorarsanız evet keşke 15won koysaydım :d

Karşı tarafın yaşı gerçekten küçük bundan eminim, yaptığı işten zevk alıyorsa aklıda kıt bir oyuncudur. Bu tür oyuncular yaşları 12 13 olmasına ragmen karşısındakı 19 20-25 yaş aralarındakı oyuncuları köpek olarak görürler ve onlarla eglenmek isterler bu yüzden fısıltımızı her zaman bu gibi çocuk adamlara blokluyoruz ve oyunumuza bakıyoruz. Sizde bu türk çocuk adamlardan bıktıysanız çözüm gerçekten çok basit yapmanız gereken tek şey fısıltı üzerinden karşı tarafa İTEM İSTEMİYORUM ÇOCUK ADAM yazarak fısıltınızı bi 15 20 dakıkalıgına blokluyarak bu gibi davranış sergileyen insanlardan azda olsa uzaklaşmış ve sinir hastası olmamış olursunuz. İyi forumlar, İyi oyunlar dilerim.