Feitan tarafından yazılan gönderiler

Merhaba, düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler. Tek tek cevap vereceğim.

1- Oyun içerisinde bu tarz bağırmadan şu serverden alınır burada verilir veya burada alınır şu serverde verilir tarzı olayları ekran görüntüsü şeklinde bizlere bildirirseniz gerekli uyarılar yapılır veya gerekli cezalar verilir. Bunun harici ekip olarak da aşağıdaki konuşmaları takip edip gözümüze çarpanlar hakkında işlemler yapıyoruz.

2- Oyun içerisinde 30 dakikada bir "xxx" sitelerinden satın alımın veya satışın yasak olduğunu ve bunun ban sebebi olduğunu belirten duyuru otomatik olarak geçiyor. Bunların haricinde discord, facebook ve forum üzerinden de ara sıra duyurular geçmekteyiz. Bir oyuncu, oyuna başlamadan önce oyun kurallarını okumalı diye düşünüyorum. Fakat isteğiniz üzerine bu duyuruları arttırabiliriz veya söylediğiniz gibi oyuna yeni başladığında ufak bir metin içerisinde belli başlı sorunları belirtebiliriz.

3- Pençe efsunu hakkında sorunlar incelenip, düzeltilecektir. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

4- Büyülü Silah Sura karakterinin büyü çözme yeteneği +10 / -10 level aralıklarında kullanılabiliyor. Sizin dediğiniz gibi bu level sınırını kaldırdığımızda şu tarz sorunlar yaşanıyor; köylerde veya başka bir yerde çıkan tabiri caizse meydan savaşlarında, 19 level karakterler vb. sadece büyü çözme yeteneğini Perfect seviyesine getirilip asıl savaşan insanlara çözme atıp kaçarak insanların savaş zevkini öldürüyor ve haksızlığa neden oluyor. Bu sadece verilebilecek bir örnek. Bu yüzden bence büyü çözme yeteneği için 10 level sınırı uygun diye düşünüyorum, fakat bu konuyu tekrardan gündeme getireceğim. Yapılabilecek bir değişiklik var ise yapılacaktır.

İyi forumlar.

Merhaba, hali hazırda getirmeyi düşündüğümüz craft sistemleri mevcut, sizin dediğiniz şekilde olmasa da uğraş isteyenlere uygun olacaktır. Balıkçılık için belki bir event olabilir. Mutasyon-evrim parşömenini ileteceğim. Geri bildirimleriniz için teşekkürler. Önerileriniz dikkate alınacaktır.

İyi forumlar.

Merhaba, nesne marketteki çoğu şeyi oyun içerisinde elde edebilirsiniz, manu ve kostüm örneği vermişsiniz, mesela manuyu altın zodyak sandığından elde edebilirsiniz. Kostümlere alternatif olarak Azrail Kostümlerini kullanabilirsiniz. Tabii ki biz bunları çeşitlendireceğiz, iyileştirme yapacağız. Boss'ların zorluğu olarak, ekip ve beraber çalışmayı gerektiren bosslar da mevcut onlara yönelebilirsiniz. İlerleyen dönemde oyuna yeni bosslar da eklenecek, güncellemede zaten farkı anlayacaksınız. Önerileriniz tek tek incelenip dikkate alınacaktır. Geri bildirimleriniz için teşekkürler.

İyi forumlar.

Merhaba, farklı kanallardan girmeyi denediniz mi? Sorun bu şekilde çözülmüyor ise sunucu adı, kullanıcı adı ve oyun içi isminizi bana özel mesaj yoluyla iletmenizi isteyeceğim sizden.

Merhaba, bir oyuncu gözüyle bakarsak kesinlikle size katılıyorum. Purpura nedir yahu boynuna kırmızı atkı dolamış gibi bir şey oluyor. En kötü ihtimalle başka bir kuşak yansıtması yapılabilir diye size katılıyorum ben de, öneriniz için teşekkürler. Öneriniz dikkate alınacaktır, şüpheniz olmasın.

İyi forumlar.

Merhaba, bunu simjang ustalığı veya baltob ustalığı gibi değil de biyolog görevi olarak düşünebiliriz, aslında böyle de güzel bir fikir gibi görünüyor. Önerinizi dikkate alacağız, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

İyi forumlar.

Merhaba, oyun kurallarımızda da yazdığı gibi din, ırk veya siyasi hakarette bulunmanın sonucu süresiz uzaklaştırmadır. Maalesef yapılan işlem geri alınmayacaktır.

Konuyu yönetime ve ep'e bağlayan sizdiniz, tılsıma bile ihtiyacınız olmadan yeterli insan gücüyle kesebilirsiniz, ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. Fakat zorluğu açısından bu konuyu tekrar tartışmaya sunup bir çözüme kavuşturacağım ilginiz için teşekkürler. Konu kapanmıştır, iyi forumlar.

Hizmeti sadece discordda destek vermek olarak görmeyin, hizmet sadece bu değildir. 300 EP ve üstü aldığımızı iddia ediyorsunuz, diyelim bu miktarda bir kazancımız var. Emin olun 200+ tılsım basılmayacağını biraz düşününce anlayacaksınızdır. Konu burada yönetim ekibi değil, tılsım basmak için epe ihtiyacınız yok, misal veriyorum bir tılsımın +0'ı 100 won olsun. +200'e kadar yapacağınız yükseltmelerde EP'e ihtiyacınız yok, Efsanevi Yükseltme Sandıklarından elde edeceğiniz eşyalarla yükselteceksiniz. Bir bossu kesmek için de tılsımın illa +200 olmasına gerek yok, dediğim gibi tek başınıza kesmeniz gerekmiyor. Burada ben tam olarak neyi eleştirdiğinizi veya ne istediğinizi anlayamadım çünkü sürekli konuları başka yerlere çekiyorsunuz. Oyunun zorluğu demişsiniz fakat bunun yönetim ekibinin kazancıyla vs. alakası yok diye düşünüyorum.

Merhaba, @emretrk oyunculara karşı sergilediğiniz üslubu değiştirmezseniz cezai işlem uygulayacağım. Bu bir uyarıdır. Konuyu takipteydim, şunu söylemek istiyorum; herkesin her şeyi kesebilmesi durumunda hiçbir şeyin değeri kalmayacaktır. Bazı bossları tek başınıza kesemezsiniz, Razadör'ü tek başınıza kesebilirsiniz, Nemere'yi kesebilirsiniz fakat Yili, Agile, Hidra gibi bosslarda bir ekip gereklidir. Loncanız olmasına gerek yok, parti eşleştirme seçeneğini kullanabilirsiniz. Ayrıyetten flood atarak bile kesecek arkadaşlar bulabileceğinizi düşünüyorum. Bunların dışında da para kasabileceğiniz yerler bulunmakta. Ork Labirenti, Catacomb, Büyülü Orman vs. çeşitli yollar var. İlla dört dörtlük bir hesaba sahip olmadan da slot, boss kesip para kazanabileceğiniz bölgeler var. Üst seviye bosslarda da bir ekip kurabilirsiniz. Bunların haricinde yönetim ekibi gönüllülük esasıyla çalışmaktadır. Yönetim ekibi olarak bazı ödüllerimiz olabilir evet, fakat bunlar eşya, para vb. şeyler değildir. Günlük 10+ saat vaktimizi ayırıp oyunculara hizmet veriyoruz, karşılığında ep alabilmemiz kadar doğal bir şey yok. Sizin sandığınız seviyede yüksek miktarlar da değil bunlar. Her zaman kendi açınızdan bakarak değerlendiriyorsunuz olayları fakat biraz objektif olmanızı isteyeceğim sizden. Bunun haricinde zaten oyuna yeni etkinlikler eklenecek ve bazı drop iyileştirmeleri yapılacak. Bunların devamında da sorunlarınızı dile getirdiğiniz takdirde çözüm bulmak için her zaman burda olacağız.