Paskalya eventi haricinde kalan tüm eventler, saatinde aktif olmaktadır.
İyi forumlar.
Paskalya eventi haricinde kalan tüm eventler, saatinde aktif olmaktadır.
İyi forumlar.
Event takvimini takip ederseniz yapılacak eventlere katılabilirsiniz. Her gün belli bir saatte event yapılmakta.
Merhabalar, mutasyon ve evrim parşömeninin dropları kapalı değildir. Ay ışığı sandığından, altın futbol topundan ve gümüş okey kutusundan elde edebilirsiniz.
Discord adresimize gelirseniz şu an yardımcı olacağız.
Merhabalar, gerekli efsunları itemlerinize getirdikten sonra ork labirentini tek başınıza kesebilirsiniz. Çoğu oyuncu da tek başına kesmekte. Getirmeniz gereken efsunlar; orklara karşı güçlü ve ölümsüzlere karşı güçlü.
İyi oyunlar.

“Çanakkale Zaferi, bir milletin yeniden doğuşudur. Ordusu ile birlikte yediden yetmişe tüm halkın savunma konumundayken taarruza geçtiği Çanakkale Direnişi, halkın şeref abidesi olmuştur. Bir ulusun kaderini değiştiren bu zafer sonrası Türk Milleti, 18 Mart 1915’te tarihteki şanlı yerini almıştır."
Konu uygun bölüme taşınmıştır. Hakaret içerikli video ve ekran görüntüleri hakkındaki konuları "Kural İhlali Bildirimi" başlığı altında açarsanız seviniriz.
İyi forumlar.
Merhabalar, başarılar dilerim. Bol bol izlenme, beğeni ve yorum alırsınız umarım. ![]()
Konu uygun bölüme taşınmıştır. Hakaret içerikli video ve ekran görüntüleri hakkındaki konuları "Kural İhlali Bildirimi" başlığı altında açarsanız seviniriz.
İyi forumlar.
toplamda 2 tane açabiliyorum d e koyunca bunu yaşayan kımse yok normal şekilde giremeyecekmiyim ben
Bu adresten oyunu tekrar indirin ve ayrı bir klasöre atın. Güvenlik duvarı, windows defender gibi uygulamaları devre dışı bırakın.
Tüm oyun dosyalarını silin daha sonra yerel disk "c" ve yerel disk "d" alanlarına ayrı ayrı klasör oluşturun. Klasörlerin içine oyun dosyalarını atın. Bir clienti "C" diskindeki klasörden, diğer clienti "D" diskindeki klasörden açın. Sorununuz çözülecektir. Eğer sorun hala devam ederse Discord adresimiz üzerinden destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.
Merhabalar, teyit etmek amaçlı soruyorum. Sıkıntınız 2. clienti açamamak mı?
Merhabalar, öneride bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Önerileriniz not alındı, en kısa sürede değerlendirilecektir.
İyi forumlar.
mitsi simyalarda olacakmı
Evet Mitsi simyalar da olacak. Daha fazla bilgi için tanıtım sayfamızı inceleyebilirsiniz.
İyi forumlar.
Merhabalar, şimdiden hoş geldiniz sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Yeni sunucunun nesne marketi kapalı olarak açılacak fakat oyuncularımızın talep ve istekleri doğrultusunda ilerleyen zamanlarda aktif edilebilir.
İyi forumlar.
Güzel bir video olmuş. Başarılarınızın devamını dilerim.
İyi oyunlar.
İyi forumlar.
Sunucu 1-120 olacak değil mi ?
Kyanit ve benzeri yükseltmeler Gondor ile tıpa tıp aynımı olacak ?
Zodyak tapınağı olacak mı ?
[Bunları açıklamada pek anlayamadığım için soruyorum.]
Evet yeni sunucumuz 1-120 ve en yüksek dönüşüm Runik olacak fakat oyuncularımızın istek ve talepleri doğrultusunda diğer dönüşümler gelebilir. Diğer sorunuza gelecek olursak evet Zodyak tapınağı da olacak.
İyi forumlar.
Isengard sunucusunun özelliklerini ne zaman açıklayacaksınız ?
Merhabalar, Isengard sunucusunun detaylı tanıtımı ve özellikleri linkte mevcuttur. İnceleyebilirsiniz. https://landing.rohan2.global/isengard/
İyi forumlar.