Merhaba, geri bildiriminiz için teşekkürler. Pazar sistemi hakkında çalışmalarımız sürmektedir. Kırmızı 1 ve Sarı 1 bölgelerine de pazar kurabilirsiniz.
İyi forumlar.
Merhaba, geri bildiriminiz için teşekkürler. Pazar sistemi hakkında çalışmalarımız sürmektedir. Kırmızı 1 ve Sarı 1 bölgelerine de pazar kurabilirsiniz.
İyi forumlar.
Merhaba, geri bildiriminiz için teşekkürler. Yazı düzeltilecektir.
İyi forumlar.
Merhabalar, geri bildiriminiz için teşekkürler. Öneriniz dikkate alınacaktır.
İyi forumlar.
Konunuzda ben herhangi bir eleştiri göremiyorum, herhangi bir sorun dile getirdiğinizi göremiyorum. Gözümden kaçıyorsa alıntılayarak belirtir misiniz?
ayrıca forumda tartışmaya çalıştıgımda neden Pablo ve Feitan bu yazıyı 3 defa sildiler. Bunu açıklayın?
Saldırı amaçlı açılan bir konuyu tartışma veya eleştiri olarak kabul edemeyiz.
Güncelleme notlarını okursanız efsun nesnesi hakkındaki sorunuza cevap olacaktır. Pazar hakkında gelişme olursa da yine forum üzerinden duyurulacaktır. İlginiz için teşekkürler.
İyi forumlar.
Merhaba, pazar sistemi hakkında sürmekte olan çalışmalar var. Efsun nesnesi sorunu önümüzdeki bakımda düzeltilecek. Düşme oranları yeni açılan bir sunucu için uygun görülmektedir. Bildiğiniz üzere ch 1 genelde full göstermektedir, bu nedenle mavi köye ışınlandığınızda lagdan atabilir. Full olmasına rağmen diğer ch'lerden oyun içindeki ch değişim sistemi ile aşırı yüklenme olabiliyor, ışınlandığınızda atmalar olabilir. Geçme oranları da yeni açılan bir sunucu için normal görülmekte. Çırak sandığı için önerinizi dikkate alacağız. Metin kesim hızını arttırmak için canavarlı set dizebilirsiniz.
İyi forumlar.
Merhaba, discord adresimize gelerek sorunu dile getirirseniz gerekli yardım yapılacaktır.
İyi forumlar.
Merhaba, discord adresi üzerinden destek alabilirsiniz.
İyi forumlar.
Merhaba, efsun botu için çalışmalarımız sürmektedir. Geri bildiriminiz için teşekkürler.
İyi forumlar.
Merhabalar, geri bildiriminiz için teşekkürler. Önerinizi dikkate alacağız.
İyi forumlar.
Merhaba, geri bildiriminiz için teşekkürler. Pazar sistemi hakkında ilerleyen zamanlarda güzel yenilikler gelebilir, bizi takipte kalın. Ayrıca önerinizi dikkate alacağız merak etmeyin.
İyi oyunlar ve iyi forumlar dilerim.
Güzel bir etkinlik, ben de mi katılsam
. Başarılarınızın devamını dilerim.
İyi forumlar.
Merhaba, geri bildiriminiz için teşekkürler. Öneriniz dikkate alınacaktır.
İyi forumlar.
Merhaba, geri bildiriminiz için teşekkürler. Bu konu hakkında çalışmalarımız devam etmektedir.
İyi forumlar.
Merhaba, pazarlar sadece 1.kanalda kurulabilmektedir. Her köyün belli bir pazar kurma sayısı vardır, maalesef bu sayıya ulaşıldığında daha fazla pazar kurulamaz. Başka bir köye pazar kurabilirsiniz ya da pazar kapanmasını bekleyebilirsiniz.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Merhabalar, kule ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Sizlere daha kaliteli bir oyun sunabilmek için en kısa süre içerisinde kulede değişiklikler yapılacaktır.
İyi forumlar.
Merhaba, anketin sonucuna göre hareket edilecektir. İyi forumlar.
İyi forumlar.