Merhaba, ban yeme sebebiniz "hırsızlık".
Feitan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Merhaba, tarih daha belirlenmemiş olup, herhangi bir gelişme olduğunda forum ve facebook üzerinden duyurulacaktır. İlginiz için teşekkürler.
İyi forumlar.
-
Merhaba, discord adresimize gelerek göstermiş olduğunuz davranışlardan dolayı herhangi bir işlem uygulanamaz. Kanıt isteyeceğinizi tahmin ederek: http://prntscr.com/n3q188 http://prntscr.com/n3q1i0 bu görseller yeterli olacaktır. Konuyu kapatıyorum, aynı davranışları forumda da gösterirseniz kalıcı olarak uzaklaştırılacaksınız.
-
Discord adresimize gelip destek bekleme odasına geçip yardım alabilirsiniz.
-
Merhaba, geri bildiriminiz için teşekkürler. Uyarınız dikkate alınacaktır.
İyi forumlar.
-
Olası bir gelişmede duyurusu geçilecektir. Sabrınız için teşekkür ederiz.
İyi forumlar.
-
Saç tokası, sandıklar ve metinler hakkında bilgileri geliştirici ekibimize ilettik. Konular hakkında herhangi bir gelişme olursa forum ve facebook üzerinden duyurusu geçilir. Önerileriniz için teşekkürler.
İyi forumlar.
-
Merhaba, discord adresimize gelerek konu hakkında bilgi alabilirsiniz.
İyi forumlar.
-
Merhaba, Nemere'de bir hata olduğu için bir süreliğine bakıma alındı. Bakım tamamlanıp sorun kalmayınca aktif olacaktır.
İyi forumlar.
-
Merhaba, discord adresimize gelerek konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.
-
Merhaba, kanal sayısı yeterli görülmektedir. İlginiz için teşekkürler.
İyi forumlar.
-
Merhaba, güncelleme notlarımızı okursanız bu sorunların ortadan kaldırılacağını göreceksinizdir. Eklenecek tüm güncellemeler, test sunucusunda uzun süreler test edilmektedir. Bekleme süresi bundan dolayı biraz artmaktadır. Sabrınız için teşekkür ederim.
İyi forumlar.
-
Merhaba, hasarınızı arttırmak için canavar bonusunuzu arttırmanız ve simyalarınızı geliştirmeniz lazım. Bir sıkıntı görülmemekte, ilginiz için teşekkürler.
İyi forumlar.
-
Merhaba, geri bildiriminiz not alınmıştır. Teşekkürler.
İyi forumlar.
-
İki gün boyunca bu cevap için mi düşündün?
Haydi insanların gözlerini o müthiş zekanla yorma buralarda da harcanma, yaşıtlarınla oyna. Konuyu da uzatma.@Aule Merhaba, mesajınız düzenlenmiştir. Lütfen hakaret içerikli kelimeler kullanmayınız.
İyi forumlar.
-
Merhaba, maalesef bu konu hakkında yapabileceğimiz bir işlem yok.
İyi forumlar.
-
Merhaba, discord adresimize gelip yardım alabilirsiniz.
İyi forumlar.
-
Merhaba, geri bildiriminiz için teşekkürler. Öneriniz dikkate alınacaktır.
İyi forumlar.
-
Merhaba, sorunu geliştirici ekibe bildirdim. Geri bildiriminiz için teşekkürler.
İyi forumlar.
-
Merhaba, başlıklarınızı tamamen büyük harflerle yazmanız herhangi bir şeyi değiştirmiyor. Lütfen sadece baş harfleri büyük yazınız.