Youtube'a yükleyip linkini buraya ekleyebilirsiniz.
Feitan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Merhaba, olay videosunu bu konu altına cevap atmanız gerekmektedir. Aksi takdirde işlem uygulanamaz.
-
-
Merhaba, DNS ayarlarınızı 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 olacak şekilde değiştirip tekrardan yönetici olarak başlatır mısınız?
-
Merhaba, DNS ayarlarınızı 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 olarak ayarlayıp tekrardan yönetici olarak başlatır mısınız?
-
Merhaba, petiniz ile ilgili bilgileri daha önce ilettiğinizi görmekteyim. Verdiğiniz bilgileri daha önceden not aldığımızı söyleyebilirim. Gerekli incelemeler ardından geri dönüş yapılacaktır. Bu konu hakkında daha fazla konu açmamanızı rica ediyorum.
İyi forumlar.
-
Merhaba, verdiğiniz bilgiler not alınmıştır. Gerekli incelemeler ardından geri dönüş sağlanacaktır.
İyi forumlar.
-
Merhaba, sunucu birleşmesi onaylanmıştır. Birleşme tarihi henüz belirlenmemiştir, herhangi bir gelişme olduğunda Facebook ve forum üzerinden duyurulacaktır. Güncelleme için testlerimizi devam etmekte ve buglar giderilmekte, tamamıyla hazır olduğunda o da duyurulacaktır. İlginiz için teşekkürler.
İyi forumlar.
-
Merhaba, belirtilen özellikler not alınmıştır. Gerekli incelemeler ardından dönüş yapılacaktır.
İyi forumlar.
-
Merhaba, gerekli bilgiler not alınıp iletilmiştir. Geri dönüşü yapılacaktır.
İyi forumlar.
-
Merhaba, aşağı da belirtilen özellikleri iletir misiniz?
- Kullanıcı adınız:
- Pet cinsi:
-
Merhaba, geri bildiriminiz için teşekkürler. Önerileriniz dikkate alınıp, incelenecektir.
İyi forumlar.
-
Merhaba, discord adresimize şu an gelebilirseniz, elimizden geleni yapacağız. Forum nickiniz ile giriş yapınız discorda. Discord linki:Rohan2
-
Merhaba, geri bildiriminiz için teşekkürler. Öneriniz dikkate alınacaktır.
İyi forumlar.
-
Merhaba, geri bildiriminiz için teşekkürler. Öneriniz dikkate alınacaktır.
İyi forumlar.
-
Merhaba, güncelleme test aşamasındadır. İşlemler tamamlandığında yayınlanacaktır. Ayrıca konu ile alakasız ve gereksiz bir video paylaştığınız cevabınızı sildim. Bir daha tekrarlamazsanız sevinirim.
İyi forumlar.
-
Merhaba, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Öneriniz dikkate alınacaktır.
İyi forumlar.
-
Merhaba, ch1e girme konusunda şunu diyebilirim. Genelde full oluyor ve full iken oyun içi ch değiştirme sistemi de kullanıldığı için kapasite aşılıyor. Bu tarz ch1 atmaları olabiliyor. Pazar sistemi hakkında çalışmalarımız sürmektedir. Sabrınız için teşekkürler.
İyi forumlar.
-
Merhaba, başka konu açmamanızı istiyorum. Diğer konunuzu kapattım, lütfen ekran görüntüsünü bu adresten upload edip konu altına mesaj olarak atınız.
-
Merhaba, ilk güncellemede efsun botu sorunu çözülecektir. Güncelleme notlarımızı anasayfada bulabilirsiniz. Sabrınız için teşekkür ederiz.
İyi forumlar.