Başarılar dilerim. Yolunuz açık olsun.
Feitan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Merhaba, aşağıdaki özellikleri doldurup konu altına cevap olarak atar mısınız?
Kullanıcı adı :
Karakter nicki:
Pet Adı:
Pet cinsi:
Pet Leveli:
Pet tipi:
Hp:
Sav:
Atak:
Pet Yetenekleri: -
Merhaba, satın aldığınız kişi buglı pet mi sattı?
-
Merhaba, oyun ayarlarınızın ekran görüntüsünü özel mesaj yoluyla bana iletebilir misiniz?
-
Merhaba, sorun geliştirici ekibimize iletildi. İlginiz için teşekkürler.
İyi forumlar.
-
S.a Aynı soun benimde başıma geldi 6 saat evvel hala düzel tilmedi bide sayın modum ben kulanıcı adı na oyun niciki verdiydim benim konuyu kimlemişsiniz yazamadım altına buradan atayımmı hesap ıd sini
Profilime girerek sağ yukardaki Yeni Sohbet kısmından yollayabilirsiniz.
-
İadelerin yapılacağı zaman duyuru geçilecektir.
-
Kullanıcı adı :
Pet Adı:
Pet cinsi:
Pet Leveli:
Pet tipi:
Hp:
Sav:
Atak:
Merhaba, güncelleme tarihi hakkında netleşmiş bir bilgi yok. Pet iadeleri yapılacaktır. İlginiz için teşekkürler.
İyi forumlar.
-
Öneriniz için teşekkürler. Gerekli çalışmalar yapılacaktır.
-
Merhaba, pazar günleri event yoktur. İlginiz için teşekkürler.
İyi forumlar.
-
Gerekli bilgiler not alınmıştır. İncelemeler üzeri geri dönüş sağlanacaktır. Teşekkürler.
İyi forumlar.
-
Çektiklerinizi gönderebilirseniz sevinirim. Resim ekleme kısmından veya hizliresim.com sitesi üzerinden bize ulaştırabilirsiniz. Konu altına cevap olarak linki atabilirsiniz.
-
Merhaba, kullanıcı adı ve nickinizi özel mesaj yoluyla bana gönderebilir misiniz?
-
Elinizdeki ekran görüntülerini atabilirsiniz.
-
Kullanıcı adı :
Pet Adı:
Pet cinsi:
Pet Leveli:
Pet tipi:
Hp:
Sav:
Atak:
Oyun kurallarını incelediğiniz taktirde, tekrarlanan olaylarda cezaların artışını görebilirsiniz. Ayrıca aynı olaydaki kişinin ekran görüntülerini ayrı konu olarak değil de tek başlık altında toplarsanız seviniriz.
-
Merhaba, salladığımızı size düşündüren nedir bilmiyorum fakat uygulanan cezai işlemleri kural ihlali bildirimi bölümünde görebilirsiniz. Her sunucu için ayrı bir başlık bulunmakta, girip incelemenizi tavsiye ederim. Hangi cezayı ve ne kadar süre ceza aldığını görebilirsiniz.
-
Merhaba, belirttiğiniz sorunlar hakkında hali hazırda süren çalışmalarımız mevcut, gelecek olan güncellemenin içeriğini okursanız bazılarını çözdüğümüzü de göreceksinizdir. Oyuncularımızın her şikayeti ve önerileri dikkate alınmaktadır. Sizlere daha iyi bir oyun deneyimi yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz. İlginiz için teşekkürler.
İyi forumlar.
-
Merhaba, geri bildiriminiz için teşekkürler. Öneriniz dikkate alınacaktır.
İyi forumlar.