Merhaba, hangi sunucuda oynuyorsunuz?
Feitan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Merhaba, polemiğe gerek yok. Gerekli cevap verildiği için konuyu kapatıyorum.
İyi forumlar.
-
Merhaba, zen fasülyesinin eğitim sandığından çıkması bir hata değildir. Mağduriyetinizin farkındayız ve üzgünüz. Gelecek olan güncellemede büyülü orman metinlerine de Eğitim Sandığı drobu eklenecek. İlginiz için teşekkürler.
İyi forumlar.
-
Kullanıcı adınızı ve nickinizi bana özel mesaj yoluyla iletir misiniz?
-
Merhaba, güzel fikir aslında. Öneriniz dikkate alınacaktır. Geri bildiriminiz için teşekkürler.
İyi forumlar.
-
Merhaba, oyun içi kasmalardan dolayı bu tarz olayların yaşanmaması için hız ayalaması geldi. 0.1 yerine 0.2 veya 0.3 hız ile atarsanız daha sağlıklı olabilir. Şikayetiniz iletilecektir. İlginiz için teşekkürler.
İyi forumlar.
-
Normalde wiki sayfalarında bu tarz bilgiler verilmez fakat istisna olarak kule zemin kattaki metinin düşme süresi 15 dakika diyebilirim. İlginiz için teşekkürler.
İyi forumlar.
-
Merhaba, rekabeti arttırmak amacıyla bu tarz bilgileri oyuncuların kendileri deneyimlemeli diye düşünüyorum.
-
Anladım fakat chat blok cezası aslında uyarı amaçlı atıldığı için oyuncuları uzaklaştırmak yerine bu sistemi kullanıyoruz. 1.ceza tamamıyla uyarı amaçlıdır. Fakat önerinizi üst yetkililerime ileteceğim. İlginiz için teşekkürler.
İyi forumlar.
-
Merhaba, geri bildiriminiz için teşekkürler. Öneriniz dikkate alınacaktır.
İyi forumlar.
-
Merhaba, tekrarlanan olaylarda cezalar katlanarak artmaktadır. Yani bir kişi chat blok cezası aldıysa, bu olayı tekrarlaması durumunda belirli bir gün sayısı kadar oyundan uzaklaştırılır. Devamında ise oyundan süresiz olarak uzaklaştırılır. Oyun kurallarımızı incelerseniz kafanızdaki soru işaretleri gidecektir diye düşünüyorum. Öneriniz için teşekkürler.
İyi forumlar.
-
Merhaba, oyun içindeki rekabetlere müdahale etmiyoruz. Envanterinde haritayı bekletmesi kendi açısından bir strateji olabilir. Bu bir suç değildir. Fakat ilerleyen dönemlerde oyuncularımızı rahatlatmak adına kule için değişiklikler yapılabilir. İlginiz için teşekkürler.
İyi forumlar.
-
Merhaba, pet sorunu en son gelen bakımdan sonra ortadan kalkmış bulunmaktadır. Artık petler buga girmiyor. Ayrıca sizi bekletmelerinin sebebi eğer birisiyle görüştüyseniz gerekli incelemeler sağlanıyordur. Bu süreç zarfında sizden birazcık sabır istiyoruz. Discord banınız açılmayacaktır, pet bugı konusu tekrar aktif olduğunda pet özelliklerinizi konunun altına cevap olarak yazarsanız incelemeler yapılıp dönüş sağlanacaktır.
İyi forumlar.
-
Merhaba, başarılarınızın devamını dilerim. Güzel video olmuş.
-
Konu kural ihlali bildirimine taşındı.
-
Merhaba, satan kişi size buglu pet sattıysa, kural ihlali bildiriminde durumu belirtirseniz kişi hakkında gerekli cezai işlem uygulanır.
-
Oyunculardan bilgisayarlarında altta çalışan programları isteme gibi bir hakkımız olamaz. Bizi ilgilendiren oyun içidir, dediğim gibi video kaydı ile bize ulaştırmanız durumunda da gerekli cezai işlem uygulanır.
İyi forumlar.
-
Merhaba, oyun ekranının tam olarak görünmesi bizim için yeterlidir. Eğer bot-hile vb. şeyler ile karşılaşırsanız video kaydı alarak tarafımıza iletmeniz durumunda gerekli cezai işlemler uygulanır. Öneriniz için teşekkürler.
İyi forumlar.
-
Merhaba, torrent hatası için bu adresteki çözümleri deneyebilirsiniz.
Açık link: https://board.rohan2.global/index.php?thre…%B6z%C3%BCmler/
İyi forumlar.
-
Merhaba, nesne market indirimleri şu an için gündemimizde yoktur fakat neden olmasın diyelim. İlginiz için teşekkürler.
İyi forumlar.