Merhaba,bugün içerisinde oyun bakıma alınıp hem güncelleme paketi aktif edilecek hem sorun çözülecektir. İyi oyunlar iyi forumlar.
Pablo tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gerekli cezai işlem uygulanmıştır. İyi oyunlar iyi forumlar.
-
Gerekli cezai işlem uygulanmıştır. İyi oyunlar iyi forumlar.
-
Merhaba,Zehir Kılıcı droplarında bir sorun yoktur. General ve Ejderha slotlarından atma şansı mevcuttur. Ek olarak enerji parçası hakkında bilgiyi üst yetkilime ilettim. Değerlendirmeler sonucunda siz değerli oyuncularımıza bilgi verilecektir. İyi oyunlar ve iyi forumlar.
-
Gerekli bildirileri sağladım,bir gelişme olduğunda bunu sizler ile paylaşırız. Şimdilik net bir cevap veremiyorum.
-
Gerekli cezai işlem uygulanmıştır. İyi oyunlar.
-
Merhaba,gerekli cezai işlem uygulanmıştır. İyi oyunlar.
-
Merhaba,wiki sayfamız şuanda hazırlık aşamasında kısa süre içerisinde hazır bir şekilde sizlerle olacaktır. İyi oyunlar.
-
Sabrınız için teşekkür ederiz.
-
Merhaba,+9 cennet kolyeyi ruh kristali kolyesi için mi bastınız yoksa sürgün girişindeki npcden dönüşüm için mi bastınız ?
-
Merhaba,öneriniz ve ilginiz için teşekkür ederiz. Gerekli yerlere gerekli bilgiler verildi. İyi oyunlar.
-
Merhaba,öneriniz ve ilginiz için teşekkür ederiz. Gerekli yerlere gerekli bilgiler verildi. İyi oyunlar.
-
Merhaba,hesaplar hakkında cezai işlem uygulanmıştır. İyi oyunlar.
-
Merhaba,gerekli düzenlemelerden sonra bu eksik giderilecektir. İyi oyunlar.
-
Merhaba,discord adresimize gelerek banlanma nedeniniz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.
-
Merhaba,boya görevlerinin bir npc aracılığı ile silinmesi söz konusu değildir. Baek go sadece buga giren biyolog görevlerini tekrar aktif etmek için kullanılır. İyi oyunlar.
-
Merhaba,efsun nesnesi sandıklarını açtıktan sonra oyunu tamamen kapatıp tekrar açmayı deneyiniz ek olarak oyun seçenekleri kısmından isim,sohbet satırı,pet binek şaman seçeneklerini kapatarak bu kasma ve efsun geçme olayını biraz daha aza çekebilirsiniz. Efsun kayma olayı hakkında da şunu belirte bilirim ki internet hızınızdan kaynaklı bir kayma olabilir bu bizlerin yada oyunun bir hatası değildir. İyi oyunlar.
-
Merhaba,gerekli incelemeler yapılacaktır. Bildirim için teşekkür ederiz. İyi oyunlar.
-
-