Poet tarafından yazılan gönderiler

Merhaba. Gerekli cezai işlem yapılmıştır. Kural ihlali bildirimi bölümünden cezai işlemi görebilirsiniz.

Merhabalar.Görüntü üzerinden cezai işlem uygulayabilmemiz için sağ üstte sunucu adımızın ve sunucu saatimizin görünür olması gerekmektedir. Attığın görüntü bu koşulları sağlamadığı için ne yazık ki herhangi bir işlem yapamıyorum. Eğer elinde tam ekranın göründüğü ssler var ise bizimle paylaş lütfen. Konuyu açık bırakıyorum.

İyi oyunlar dilerim.

Merhabalar. Görüntülerde sadece karşılıklı bir şekilde herhangi bir hakaret kullanılmadan tartışıldığını görüyorum. Herhangi bir cezai işlemlik durum yok bu görüntülerde. Ayrıca Metin2 bir savaş oyunu olduğu için seni kesmesi de aynı şekilde cezai işlem gerektiren bir konu değil. Eğer görüntülerin ekstrası olarak hakaret,tehdit vb. durumlar varsa bize iletmekten çekinme. İyi oyunlar dilerim.

Ben arkadaş oyuna yeni başladı die ss i atmamıştım ama fikrik değiş bilir.Kaç saat chat ban yedim ?

Merhabalar. Forumdaki gondor süreli cezalar kısmından kontrol edebilirsiniz.

Merhabalar. Büyülü ormanda ya da diğer farm haritalarında PvP mod açık olduğu sürece birbirini öldürmek vs. yasak asla değildir. Daha önce süreli cezalandırılan oyuncularımız kışkırtma ya da yönetimi hafife alma benzeri sebeplerden ceza almışlardır. Hidra önü olayına gelince. Daha önce bildiğin üzere karakterler ölü olsa da buff alabiliyorlardı. O durum düzeltilene kadar öldürmeyi yasakladık. O açığı kapattıktan sonra hidra önünde savaşı açtık. Hepimizin tutkunu olduğu Metin2 her şeyden önce bir savaş oyunudur. Bunu unutmadan oynamanızı rica ediyorum. İyi oyunlar dilerim.

Merhaba arkadaşlar. Konuyu kapatmayacağım. Eğer elinizde daha farklı ssler varsa burdan bizimle paylaşın ki cezai işlem uygulayalım. Şu anda yukarda görülen resimdeki hakaretten dolayı cezai işlem uygulanmıştır.

İyi oyunlar dilerim.

Merhabalar. Önerileriniz için öncelikle teşekkür ederiz. Hepsini titizlikle dikkate alacağımızdan emin olabilirsiniz. Zaten geliştiricimizin açtığı 'İyileştirme Günlükleri' başlıklı konuya ayrı bildirimlerde bulunduğunu da görmekteyim. Senden ricam o konu mevcut bulundukça dilek ve önerilerini kendini alıntılayarak yazman. Elimizden geldiği kadarıyla isteklerinizi yerine getirme çalışacağız.

İyi oyunlar dilerim.

Merhabalar. Bu bir oyun hatası değildir. Bir sonraki görev için yeterli seviyeye ulaştığınızda tekrardan aktif hale gelecektir.

Eğer seviyenizin yeterli olmasına rağmen bu sorunu almaya devam ederseniz discord adresimize bekleriz.Size orada daha sağlıklı yardımcı olabiliriz. İyi oyunlar dilerim.

Discord adresimiz : https://discord.gg/pmfPrs