Kullanıcı adı : Kehribarg9g
Karakter adı : DarkBLoodg9g
Kaybolan eşyalar : Simyalar
Kehribar tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ekleme: Hesabımda bulunan 5 karakterin sonunda da "g9g" eklentisi bulunmaktadır.
-
Merhaba
3 sunucu birleşimi sonrası oyuncularda herhangi bir kayıp yaşanmaması için isimlerin sonuna "g9g" gibi eklemeler yapılmış ve oyuncuların nesne market depolarına nick düzeltmeleri için "isim izi" gönderildiğine dair duyuru yapılmıştı. Lakin tarafıma gönderilen "isim izi" itemleri nesne market depom da yer almıyor. Eksikliğin giderilmesi için gerekenin yapılmasını arz/talep ederim.
Saygılar
Dipnot: Konunun bu kadar geç dile getirilme sebebi forum hesabımın girişini gerçekleştiremeyişimdir. (Şifre / kullanıcı adı unutma )
Hesabımda bulunan karakterlerden birinin adını vermek istiyorum ki oyun sisteminden ulaşım yapabilesiniz ve gerekli incelemede bulunabilesiniz.
Sunucu: Erebor
Karakter nick: DinamiTg9g -
Kusursuz 5-5 efsanevi simya seti bloklama orklara karşı güç hp absorbe hp üretimi kanama zehir büyüye karşı dayanıklılık 60 level için full +9 item seti ve büyülü silah sura
İlk bakışta basit bir "dirilmiş ork reisi" ni kesmek için çok yeterli görünen bir varlık lakin ölmek üzere olan boss bir anda tek atıyor !!! Karakter hp si 38 k enerji kristalinden full oran sebnemine kadar bastım ama bir türlü kesemiyorum.
Kesenlerde hep kostüm görüyorum ki bize verilen sözün Labirent ten emekcilerin de yararlanabileceği...
Boss lar için gerekli olan savunma lütfen paylaşılsın, açıkçası piyasanın durumu ortada inanılmaz item yokluğu gözleniyor ki bunun sebebi 999 wondan çok daha pahalı fiyatlar istenmesi, biz emekciler bu oyundan kemik hasar ile zevk alamayacak mıyız?
Labirent e ait savunma efsunu varsa paylaşılmasını, böyle bir efsun yoksa bir an önce Orantısız boss gücünün ayarlanmasını, buna gerek yok deniyor ise yetkili birinin benimle labirente giriş yapıp gerçeği görmesini arz/talep ederim.
-
Ben bu konuyu dile getirene kadar vardı. Konuyu açtığımdan sonraki güncellemede bu sorun düzeltildi ve böyle bir sorunun olduğu ve düzeltildiği güncelleme notlarında dile getirildi. Oyunda bulunan bu sorunu belirttiğime dair bir teşekkür bile gelmedi...
LÜTFEN GÜNCELLEME NOTLARINI DİKKATLİ OKUYUN VE KONULARA BU ŞEKİLDE SAĞLIKLI CEVAPLAR VERİN...
-
Oyun yöneticilerinin düşük seviye oyuncular için getirmiş olduğu Ork Labirentinin Nesne Market itemleri olmadan bitirilebileceği sözünün verilmesi üzerine hazırlanmış bir videodur. Ortalama itemler ile bitirilebileceğini kendileri tanıtım videosunda belirtmişlerdir lakin üst düzeye yakın item ve simya seti ile yapılamadığını göstermek istedik. Labirentte bulunan 2. Boss bölümünün oyuncular için ne kadar zor olduğunu, nesne market itemleri olmadan bitemeyeceğini, bununla beraber üzerimizde oyunun bizlere vermiş olduğu başlangıç kostümleri ile denememiz (bu kostümler nesne market itemlerine çok yakın seviyede ayarlanmıştır) ve başarısız oluşumuzu paylaştık. Yönetimin ivedi bir şekilde konu ile ilgilenmesini talep ediyoruz.
Neden 2 kişi girdiniz ?
2 kişi bitmez grubu full yapın !Gibi düşüncelerinize; 1. Boss bölümünde grup üyesi kadar Mühür çıkması ve boss dan sadece 2 anahtar çıkması yanıt olacaktır...
Daha önceki denememiz 3 kişilik bir gruptan oluşuyordu lakin 1. boss sadece 2 anahtar atıyor.Burada belirtilmek istenen sadece emek vererek EP almadan gelişim sağlamak isteyenlerin belirli bölgeler dışında oyundan verim alamayışıdır...
-
Yardım amaçlı çekmiş olduğunuz video da bulunan hatada burada zaten. Videonuz da 2 adet Diş düşüyor ama buna aldırış etmeden 3. mühür açılıyor. Zindanın hatasını videonun devamı amaçlı geçiştiriyorsunuz. Tamam öğretici video ALLAH razı olsun lakin neden bu hatayı göre göre gidermiyorsunuz ?
-
-
Zar zor emek vererek para kasıyoruz. Pazarlarımızda itemler kalıyor yada oyuncuların geneli "ZENGİN DEĞİL" "EP ALAMIYOR" "TEK AMACI EĞLENMEK" !!! Bu nasıl bir düşüncesizliktir ALLAH aşkına, düzeltin şunu eski haline getirin. Zaten 3 efsun getirmesi ayrı dert, full orana yakın yapmak bile ap ayrı dert. Hanginiz düşünüyorsa bu tarz dokunuşları 1 hafta yetkisini alında normal oyuncu olarak mücadele etsin ve oyuncuların gözünden baksın olaya.
-
Çok basite kaçmış olmazmıyız?
Kahramanlık madalyonu parçalarını birleştirerek bütün oyunculara bu özelliği sağlarsanız piyasa her şekilde düşecektir. Burada hedef aldığım konu Kahramanlık Madalyonu. 1 haftalık madalyon yaklaşık 200 won sizce bu normal mi anrmal mi ?
Piyasadan her hafta won siliniyor diyorsunuz. İstediğiniz kadar silin. Benim önerim gerçekleştirilmediği sürece bu piyasa böyle devam eder. Bu madalyon etkinliği ile oyuncular en az 1 seviye yukarıyı hedef alacak ve ulaşamadıkları oyun malzemelerine ulaşacaklar. Büyülü orman itemleri, Boss sandıkları ve daha birçok mevcut eşya hızlı bir şekilde düşüş gösterecektir.
-
Bir önerim daha olacak; bilindiği üzre küçülen kafalar gün geçtikçe fiyat olarak artış göstermekte. Bunun önüne geçmek için şeytan kulesi 2. katına kule bekçisinden direkt geçiş izni sağlanabilir. Bir çok oyuncu kule sırası beklememek için şeytan kulesini kullanmıyor ki önerimin harekete geçirilmesi kuleyi çok daha aktif tutacaktır ve kimse sıra derdi olmadan rahat bir şekilde kule yapabilecektir. Bu sayede ise küçülen kafalar ve buna bağlı olan bütün itemler piyasada büyük oranda düşüş gösterecektir.
-
Merhaba
Uzun bir süredir piyasanın düşmesi için çabalıyorsunuz (GONDOR). Bu konu hakkında piyasayı oturtacak bir önerim var. Kahramanlık Madalyonu etkinliği yapılabilir. Herkes bu sayede rahat farm yapar ve piyasadaki bütün ürünler indirimde olur. BOSS sandıkları artış göstererek, beta malzemeler ve daha bir çok sadece güçlü karakterlerin elde edebileceği itemler artış gösterecektir ve piyasa hızlı bir şekilde düşmeye başlayacaktır.
-
Teşekkürler
-
1: Canavarlara Karşı Güç veren itemler (Ruh Kristali Bilekliği ve Kolyesi), Güzel ortalamaya sahip bir silah. Ölümsüz efsunu.
2: Bol bol metin kesmeli ve gerekli malzemeleri geliştirme sandıklarından elde ederek bütçeni koruyabilirsin.
3: Büyülü Silah Sura... Büyülü Keskinlik sayesinde daha çok slot toplayabilirsin ki ne kadar çok slot olursa karakter o kadar uzun ömürlü olur sebebi ise Keskinlik becerisinin rakibe vurdukça karaktere HP yükleme özelliği mevcuttur. Büyülü Zırh ve Dehşet becerileri ile daha az hasar alır aynı zamanda savunma değerinde yüksek kalır.
-
-
Pack dosyasını tamamen sildim ve torrenti yeniden başlattım sorun çözüldü.
Konu Kilit ve sabitlenmesini talep ediyorum. İlerde benzer sorun yaşayanlar için çözüm olarak bulundurulmalı
-
Merhaba
Sabah 11:45 civarı karşılaştığım bu sorunun çözümünü bulamadım. İnternet hızımda hiçbir problem yok CS:GO v.b oyunlarda deneme yaptım. Ağ paylaşım merkezim gayet sağlıklı. Bilgisayarımda ve internetimde hiçbir problem yok, önereceğiniz çözümleri bunları göz önünde bulundurarak yapınız lütfen.