eline sağlık kardeşim
İyi Günlerde Kullanın...
eline sağlık kardeşim
İyi Günlerde Kullanın...
Ellerine sağlık
Güle Güle Kullanın...
İstek üzerine elimden geldiği kadar arkadaşlara forum hesapları için imza çalışması yapmaya çalıştım. Yaş ilerledi artık eskisi gibi marjinal düşünemiyoruz. Umarım güzel konularda güzel yorumlarınızın altında sergiler iyi günlerde kullanırsınız.
Hepinize hayırlı olsun...
Birleşim sonrası "Mordor" oyuncularının da katılımıyla farklı kompozisyonlara şahit olacağımıza eminim.
Lakin "Yalnız Dağ Arenası" bölümünden kaynaklı öngörüm; 6. ve 7. efsun için talep artacağı yönündedir ki 2 sunucu muhtemelen rakip olarak boy gösterecek ve şamanlar düz vuruşları ile ciddi bir baskı uygulayacaktır.
Kısaca;
Arena'da fena kan akacak...
Birleşim sonrası daha kıran kırana savaşlara tanıklık etmek dileğiyle...
Şaman kullanıcıların düz vuruşlar üzerinde büyük bir avantajı var özellikle toplu savaşta... Efsunları nasıl dizersen diz illa bir yerden bir açık oluyor ki bu bütün karakter savunmaları için geçerli bir durum. "Çan Savunması" eklesen yelpazeden darbe alıyorsun, inat edip şamanlara kinlenip "Yelpaze ve Çan" beraber dizsen mecburen diğer savunmalardan kısmak zorunda kalıyorsun ki burada oyuncu matematiği büyük ölçüde değerli oluyor.
Belki ilerde Official Mt2 tarzı 6. ve 7. efsun sistemi yapılandırılarak getirilebilir ve full savunmalı oyuncuların kıran kırana uzun süreli toplu savaşlarını izleyebiliriz.
5 farklı karakter 6 farklı silah savunması ve oyuncuların HP ihtiyacını düşünürsek bambaşka bir boyut kazandıracak güncelleme olabilir. Tabi tartışmaya açık bir konu...
Emeğine sağlık kardeşim, yeni ve daha şiddetli videolarını görmek dileğiyle
Keşke küçük bir tanıtım videosu ile meydan okusaydın. Göz dağı verircesine rakiplerinde daha iştahlanırdı. Varsa 1-2 ufak video izlemek isterim.
Umarım bol bol savaş videolarınızı izleriz ve umarım kimse üslubunu bozmadan keyfili savaşlara tanık oluruz.
Hepinizin bileğine kuvvet.
şakasına atmış adam ciddiye alma bu kadar tabiki de damage rekoru 1m değil ama istersen envanterim açık ruhsuz bu hasarı vurabilirim içinde kalıcaksa
Kapışalım kardeşim bizede etkinlik olur
Kaybeden bütün zindan biletlerini 1 tur karşılasın... En azından yabancıya gitmemiş olur ![]()
Adama forum açtırdık direk çalışmalara başladı ![]()
Eline sağlık, umarım en kısa zamanda ceza-i işlem uygulanır...
Yeni Sunucu Fikir Paylaşımları
Düşünce ve önerilerinizi bekliyorum
Rohan2 ilk zamanlarından bu yana iyisiyle kötüsüyle hatalarıyla farklılıklarıyla sunucuda oynuyorum lakin yönetimin yaptığı büyük bir hata olduğunu düşünüyorum;
1-120 Emek server kitlesi sabittir ki bu zamana kadar 1-99 / 1-105 oynamış oyuncu buraya gelince oyuna adapte olamayıp bırakıyor. Rohan2 Yönetiminde düşündüğüm hata ise bu sabit 1-120 oyuncu kitlesini kendi içinde bölmeye zorluyor...
İlk sunucu sonrası ikinci sunucu ardında üç, dört, beş derken şimdi birleşim yapmak zorunda kaldı çünkü kendi içinde dağıttığı kitleyi toplamak zorunda... "Erken sunucu açtılar" yorumlarına katılmakla beraber nasıl kitlemizi bir arada tutarız ve üstüne ekleriz bunu tartışalım.
Bu konu Rohan2 yapısını tamamen değiştirecek öneriler içermektedir. Konuyu Öneri/Şikayet bölümüne açmama sebebim; burada bu öneriyi tartışalım ve fikir alışverişi yapalım...
Kendi kitlesini bölmeye zorlayan bir takım var demiştim... Sürekli aynı özelliklere sahip sunucu açarak bunu yapıyor. Buraya kadar takımda ve oyuncularda ortak hatalar mevcut ama burdan sonra bölünmenin asıl olayını görüyoruz... Mevcut sunucuda oynayan oyuncu geç kaldığını düşünüyor, piyasa yükseliyor, dengesiz ticaret yapısı ön plana çıkıyor ve bu oyuncular yeni sunucuya başlıyor. Mevcut olan "Erebor, Mordor, İsengard" sunucularında eş zamanlı oynayan arkadaşlarım var...
1-99 / 1-105 / 1-120 Emek ve Ws oyuncuları farklıdır... Burada benim önerim Rohan2 Yönetimine; tamam yeni sunucu açın ama farklı içerik olsun ki kendi içimizde dağılmak yerine daha kalabalık olalım...
Rohan2 1-99 Emek sunucu açılabilir... Marka olmuş bir sunucunun 1-99 açması ve 3 yıldır ayakta kalan bir sunucu olarak çekeceği dikkati ve ilgiyi bir düşünün. 1-99 dan başka oynamayan binlerce oyuncu var onlarıda çekin buraya onlarda gelsinler. İllaki merak edip diğer bölümlerede bakacaklar.
1-105 Ws/Emek Sunucusu Kuşak Simya olmadan...
1-99 Ws/Emek Sunucusu Kuşak Simya olmadan...
Ben en başından beri burada oynuyorum ve yüzlerce sunucu gördüm tuttu veya tutmadı. İnsanlar bugün bir sunucuya başladığında 1 ay bekliyor ki sunucu sahibi vurguncu mu yoksa ciddi kurucu mu ?
Piyasada ciddi kurucular arasında tecrübe ve aktif sunucu süresi ile başı çekecek bir ekibin bu öneriyi dikkate almasını istiyorum...
En başında da dediğim gibi bu konuyu Öneri/Şikayet bölümüne açmama sebebim; bütün oyuncular ile tartışmak, fikir alışverişi yapmak ve daha sağlıklı adımlar atmaktır...
Biz zaten 1-120 oyuncusuyuz...
Yeni 1-120 sunucular açarak bizi kendi içimizde bölmeyin, bize daha yeni oyuncular daha farklı içerikler getirin...
Konu içeriği güncelleme ;
O.B. Ruh kolye / bilezik eksiği kalmıştır.
Kolye veya bilezik olarak 1 parça yada takım halinde alabilirim.
Aile herşedir ve kişinin en büyük varlığıdır.
Bu yüzden oyunların çok büyük kısmında "aile değerlerine hakaret/küfür " süresiz uzaklaştırma ile cezalandırılır...
Gereğinin bir an önce yapılıp oyunun temizlenmesi dileğiyle...
Bir sunucuyu gösteren en büyük etken köylerde bulunan pazarlardır. Erebor da pazar yok, hepsi boş... 1 item 999 won ve geri kalan bütün slotlar boş... Şahsım adına konuşuyorum; pazar kurmuyorum çünkü elimdeki malzemeler pazara konulamayacak kadar pahalı...
@Stâme ile aynı fikirde olmakla beraber belirtmek isterim ki;
Biz var oldukça bu sunucu ayakta kalır, bizim gibi fedakarlık yapmak yerine piyasa uçuranlar şuan oyunda değiller ki bunlar IQ seviyesi düşük oyuncular çünkü piyasasını uçurup sattıkları itemi bir gün tekrar alacaklarını düşünmüyorlar ve o gün geldiğinde bırakıp gidiyorlar...
@Thunder
@AvşarEli
Yakın zamanda Rohan2 Yönetimi tarafından "Erebor" ve "Mordor" sunucularının birleşeceğine dair duyuru yapıldı. Birleşim için alt yapı çalışmaları devam ediyor ve arka planda sürekli olarak küçük çaplı güncellemeler yapılıyor. Öncelikle emeklerinden ötürü Rohan2 Yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum.
Lakin... Geçmişte bir çok kayıp ile karşılaştık. Simya, item, görevler, won çekleri v.b... Rohan2 Yönetimine öneri/rica olarak sunmak istediğim; birleşim için tamamen hazır olduğunuz vakit lütfen bizlere en az 1 hafta önceden tarihin duyurusunu yapın. Bizler de 1 haftalık süre içerisinde hesaplarımızın ilerlemesini kayıt altına alalım video çekerek birleşim öncesi son halimizi arşivleyelim ki olası bir kayıpta tarafımıza daha sağlıklı geri dönüşler yapılsın ve sizlerinde başı ağrımasın...
Umuyor ve umut ediyorum; birleşim sonrası hiçbir kayıp yaşanmaz ve en güzel, en hayırlı şekilde Rohan2 serüvenimize oyun topluluğu olarak devam ederiz...
Başarılarının devamını dilerim...
Daha öncede dediğim gibi; haksız rekabeti kaldıracak bir adım oldu.
Bununla beraber oyunun her bölümü kullanılabilir duruma geliyor.
Geliştirici @AvşarEli için bende seninle aynı düşünüyorum kardeşim...
İlgi her zaman önemlidir ki elinden geldiği kadar bunu gösteriyor.
Öncelikle güncelleme içerik bilgilendirmesi için teşekkür ederim.
Bu güncelleme gerçek anlamda haksız rekabeti ortadan kaldırdı diyebiliriz ki çok iyi oldu aktif oyuncu sayısında yükselme görüyorum. Köyde duran oyuncu değil emek veren oyuncular çoğaldı.
Maskotlarda Ay'a dönüşüyor olabilir çünkü Lucifer Maskot yansıtma sonrası Ay oldu.
Fırsatçılara gelince; onların aç gözlü bencil oyun anlayışı yüzünden bu duruma düştüğümüzü, piyasanın bu kadar dengesiz oluşunun tek sebebinin bu zeka seviyesi düşük oyuncular olduğunu biliyor ve bir kez daha hatırlatıyorum...
Dediğin gibi birleşme öncesi böyle bir güncelleme gerçekten çok renkli ve bir o kadarda eğlenceli bir geleceği garantiliyor.
Birleştirme çalışmalarından dolayı ileri tarihte yapma kararı aldık, böylelikle reklamlarımızı platformlarda aktif ettik ve katılımında çok olması ile birlikte daha eğlenceli bir turnuva olacaktır.
İsabetli bir karar olmuş, Yalnız Dağ Arenası sayesinde oyuncular daha eşit şartlarda olacaktır. Tebrik ederim
Ruh Taşı ++ (Sage Skill) önerim ile alakalı fikriniz ve Rohan2 takımının bu konu ile alakalı düşünceleri nelerdir?
Aylar oldu güncelleme geleli lakin çok nadir oyuncularda Sage mevcut ve çok büyük kısmı nesne market ile bu beceriye ulaştı...
@AvşarEli