Mutluluklar dilerizz ![]()
IPhantasoI tarafından yazılan gönderiler
-
-
O DEĞİL KRAL UNVAN SİSTEMİ OYUN SÜRESİ KASIP BELİRLİ BİR YANG KARŞILIĞI BİR ÜNVAN ALIYOSUN MESELA ÖLÜMSÜZ DİYE BİR UNVAN VAR VE 5 BİN OYUN SÜRESİ İSTİYOR + 100M İSTİYOR ANLADIN MI AMA BU ÜNVANLARIN ÖZELLİKLERİDE OLUCAK MESELA CANAVAR VERENİ OLUCAK YARI İNSAN VERENİ OLUCAK ANLADIN MI ?
Okeyy

-
Unvan sistemi eğerki şu 120 lewel olup 55 lwlden başlayarak üst üste çar kasarak extra efsunlar elde etmek ise bence çok saçma olacaktır, Çünkü sura ile şamanın kasılmasını karşılaştırırsak şaman bu işte 92432144 adım geriden başlayacaktır

-
Şu andaki tek amacınız gondordakilere beni kötülemek yapmayın bu kadar düşmeyin be dawarves

-
3:12 Jagercim paspas oluyorsun arkadaşın kurtarıyor seni

-
-
Bu birleşim kaç saat sürcek bi bilgi varmı oyuna ne zaman erişim sağlanacak
-
Bende diyorum bu nerde kaldı hala gelmedi gözüm yollardaydı Allah seni inandırsın
-
Ne demezsin kawasakicim.
-
Savaş sonrası zaten videoları izleyecez hiç merak etme savaş sonrasına kadar mümkünse muhattap olmayalım,ki zaten birleşimden bi iki gün sonrada sanmıyorum foruma girecek haliniz olsun

-
Kesinlikle atmalısın video ama videonun yüzde 99 u kesilmiş olacaktır eminimki güzel bi montaj yapparsın ona güveniyorum sana

-
Şu adamlarına söyle yarın öbürgün savaş olacak o zamanda yardım istemesinler sizden. Metinlere vurmayı öğreteceğine karşıdaki adama vurmayı öğret derim yoksa böyle çarlarla hiç bişey yapamazsınız ki zaten ne yapsanızda o savaşta YENİLECEKSİNİZ

-
(Atılan hasar simya kapalı atılmıştır.)
-
Bi taşla iki kuş vurma deyimi tam cuk diye bu videoya oturur diye düşünüyorum
YalnizAdam ful kavansit bi çara hiç yakışmayan bi durum bu ve dandik kavansitte değil itemleriniz 5-5 kavansit ama canavarlı itemlerle tek yiyende ne bileyim yani
Kesinlikle 1-1 ws davetinde bulunacaksın ama birleşime kadar biraz toparlanman lazım mazallah topluda bi korlar hayalet vuruşu yerden kalkamazsın felan yazık olur :))Herkese iyi forumlar...
-
Kesin bir şey diye açıklama yapmadım farkındaysan arkadaşım.Karalamada yapmıyorum,sadece karşılaştığımız durumu bildirmek istedim.Bunun bir sakıncası yok heralde
Duralımda yetkililer gerekli kontrolleri yapsınlar,Suçluysa cezasını çeker,değilsede eyvallah çeker yoluna bakar arkadaş
bu kadar kasmaya gerek yok yani.. -
OYUNCU ADI:RYATH
https://www.youtube.com/watch?v=o-I1EGENWgQ
Görüldüğü üzere metne gitmeden vuruyor.Farz edelimki bende lag oldu.Peki ya OldG isimli arkadaştada aynısı olması nası mümkün olabilir?Herkese iyi forumlar diler,Gereken incelemelerin yapılmasını arz ederim...
-
Oyuncu Adı:MEYHANECI
-
'Parayı alırım Çarı veririm.' cümlesinde para = won
Anlam karışıklılığı olmaması için böyle bi açıklama gereği duydum teşekkürler iyi forumlar.
-
-