Shade tarafından yazılan gönderiler

kardeşim yöneticiler açık aık diyorki satış yapamazsınız sadece biz yaparız kenndileri oyun dışı satış yapıyorlar ama hesabı iyi olana boş yere ban atıyorlar ben itemcide ilan açtığım için ban yedim oyun içinden herhangi bir şey olmamasına rağmen buda şunu açıklar ki itemci ile ortaklıları var olmasa nasıl buluyorlar oyun ii hesap ile itemci hesap arasındaki bağlantıyı

Rohan2Global ekibinin herhangi bir site ile bir anlaşması yoktur. Bizler kendi sistemimiz den takip ediyoruz ve ona göre işlem yapıyoruz. Tekrar karalamaya yönelik söylemler de bulunursanız, forum ve oyun erişiminiz tamamen engellenir.

Mesaj yazan severus (Dün, 00:08)
    Bu mesajı silen [GM]Arrow (10 saat önce).
    anca yazdıklarımızı siilersiniz zaten başka ne yaparsınız ki :D

Konu tarafımca tekrar aktif edildi, tartışmaya açıktır.

Bu işlemler için belli bir tarih verildi ve o tarih içerisin de bildirim yapmalıydınız. Artık kaybolan eşyalar ile ilgili talepler almıyoruz, konu kapatıldı.

Eşyaların kaybolduğu Saat: 21:30 - 22:10 Civarı
    Kullanıcı adı:mordorakae
    Karakter adı:Meto
    Kaybolan eşya veya eşyalar: MİTSİ MÜKEMMEL YAKUT
    Açıklama: ilkinde mitsi simya efsun parşömeni attım ikincisin kez atma hazırlanıyordum oyuna girdi simya kayboldu.

Bu işlemler için belli bir tarih verildi ve o tarih içerisin de bildirim yapmalıydınız. Artık kaybolan eşyalar ile ilgili talepler almıyoruz, konu kapatıldı.

Ahyu'nun özüt görevini geçtiğimiz hafta içerisinde bitirdim ancak hasar da herhangi bir artış gözlemlemedim. İlerleyen günlerde görev sanki hiç yapılmamış gibi tekrardan geldi. Discorda girip yetkililer ile konuştum ve farkında olduklarını düzeltileceğini söylediler. Yapılan bakım sonrası kontrol ettiğimde bir düzeltme olmamış. Hâlâ görev hiç yapılmamış gibi görünüyor. Ne zaman ilgilenilecek bu konuyla ? Düzenleme ne zaman yapılacak ve bugta olan her oyuncu bundan faydalanacak mı

Bu tür sorunun farkında olduklarını söylediler ise arkadaşlarım, ilgileniceklerdir elbette. Güncelleme notların da bu sorun ile ilgili bir not paylaşıldı ise (paylaşılmadı), bu sorun ile ilgili bir iyileştirme ya da güncelleme yapılmamıştır. Bunun için çalışmalar devam ediyor ve ne zaman sorunsuz hale getirilir ise, bir sonra ki güncelleme de notlar arasın da yer alır.

Beta haritalar da malesef aynı portlar kullanılmaya devam edilecektir. Bir sonra ki güncellemeler de bu fikrimiz değişebilir.

Zindan: yili vadisi
    Sandık:yili vadisi sandığı
    Sandık sadece tek bir item atıyor ve çoğunlukla çöp atıyor anahtar bulmakta zorluk çekiyoruz rüzgar tılsımı ve toprak tılsımıda oldukça pahalı verdiğimiz paranın karşılığını alamıyoruz yili vadisine biraz iyileştirme ve sandığının daha iyi atması için bi çözüm bulursanız sevinirim

@AvşarEli Yili vadisin de iyileştirmeler yapılabilirmi?

Cahilliğimi maruz görün ama benim bildiğim herhangi bir oyunda biri bir kural çiğnediyse onun hesabı cezalandırılır. Eğer hesabı değilde bilgisayarı kapatmayı ben anlamadım sanki hile falan satıyorum bir daha satamayım diye bilgisayarı kapatıyorsunuz. Kuralı çiğneyen hesabın mailine bağlı olan tüm çarları banlayın bu hakkınız. Tr de bile böyle bir uygulama yok. Siz yöneticlere her yerden yazdım son kez buradan yazıyorum hakkımdaki işleme itiraz ediyorum bi hal çaresi varsa yazın yoksa herhangi bir işlem yapamıyoruz diyin bende bilgisayarımdan oyunu silip tüm emeklerimi çöpe atayım. Sizleri de anlıyorum lakin kusura bakmayın ama böyle bir uygulama yapmanız saçma... İyi günler iyi çalışmalar.

xxx siteleri üzerin den satış yapan bir hesabın erişimi tamamen kısıtlanır. Hesap engellenir ve bilgisayar erişimi kapatılır. Buda sizin bilgisayarınıza denk gelmiş anlaşılan, üzgünüm.

Az önce payrex üzerinden ep yükledim ama hesabıma ektarılmadı sebebi nedir?

Sorununuz hala devam ediyor ise lütfen yanıt veriniz. Bu süre içerisin de kısa kesintiler olmuş olabilir. Ejderha Parası hesabınıza aktarılmış olması gerek.

Merhabalar yaklaşık 10gündür kayıp itemlerim için resmen mücadele veriyorum. 2gün önce itemlerimin hazır olduğu ve akşam 7de verileceği söylendi. Daha sonra GM Serkan bey itemlerinizi verecek yarına kaldı (04/01/2020) dendi. Hala discord dan herhangi bir cevap alamadım. 3parça simya hazırlanması (anlamış değilim nesi hazırlanıyor pişiriyor musunuz kesip biçiyor musunuz anlamış değilim çünkü support kısmındaki arkadaşlar bilgi açısından fazlasıyla yetersiz gerekli bilgilendirme yapılmıyor. TGM ler bağlanıyor ve gerekli bilgi/yetkiye sahip olmadıklarını söyleyip başka arkadaşa yönlendiriyorlar ama onlara ulaşmak namümkün) ne kadar süre alabilir ki? Bir açıklama yapılması gerekiyor. Hatırlatmak isterim forum üzerinden yapılan duyuruda (28Aralık günü) 48 saat içerisinde itemler teslim edilecek dendi. Oyun için bir çok sansasyon dönüyor piyasada youtube de videolar eklenmiş durumda insanların saatlerce verdiği emeği saniyeler içerisinde hiçe sayan uygulamalardan bahsediyorum (item kopyalama) ve hala ama hala hiç bir açıklama yok. Bir açıklama almak için bile yalvar yakar hale gelir olduk. Hadi artık en azından insanların emeklerini geri verin ya da bir açıklama, gün, saat bir şey belirtin. İtemlerimizin her an keyfe keder yok edilme ihtimali varsa biz niye bu oyunu oynuyoruz neye vakit harcıyoruz ki?

Eşya iadelerin çoğu yapılmış durumdadır. Bu iadeleri yaparken dikkatli olmak zornudayız. Sıranız geldiğin de ise geri kalan iadeleriniz yapılmış olacaktır. Bu süreç içerisin de beklemenizi rica ediyorum.

Merhaba Ben Rohan2 Mordor da oynuyordum. Arkadaşım benim bilgisayarımdan kendi hesabına giriş yapmış ve oyunun kurallarını ihlal edip ''Bağırmak!'' kısmından bilmem ne site üzerinden won satılır gibi bir şey yazmış yani bana dediği bu bugün oyuna girdiğimde hesaplarımın (arkadaşımın hesaplarıyla tamamen alakasız) banlandığını gördüm . Benim bir suçum yoktur ne yapmam gerektiğini bilmiyorum siz değerli yöneticilerden yardım istiyorum arkadaşımın hesabı olması dışında hiç bir bağım yoktur hotmailler farklıdır benim hesaplarım kendi mailime bağlıdır ben bu serveri 1-1,5 aydır oynuyorum ne hile kullandım ne bir küfür bile ettim siz değerli yöneticilerden anlayış ve bir cevap bekliyorum. Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim. İyi Forumlar!.

Rohan2Global yöneticilere kişiyi baz alarak hesabın erişimini kapatmaz. Hesabı baz alarak işlem yapıyoruz malesef. Biz sizlerin bilgisayarın da kimin oynadığını bilemeyiz sonuçta. İşlem hangi bilgisayar da yapılmış ise, o bilgisayara işlem yapıyoruz.

Discord üzerin den kötü söylemler de flood attığınız için engellendiniz. Ek olarak ise isteğiniz üzere hesabınız kapatılmıştır.

Hatırlamıyorum ki :S Bir Sürü İtem Vardı Aslında Resim Paylaşmıstım ama görünmedi Sanırım bende Olayı Kapattım :S Valla Hatırlasam Geri Gelecek Diye Muhakkak Yazardım :( Ama 1 Gecelik Bütün Emeğim Gitti Onu Biliyorum Şeytan Kulesinden Ne Çıkardıysam Gece Boyu Yalan Oldu :(

Ne yazık ki kesin olmayan eşyaların iadesini yapamayız malesef.

30 saat oldu yaklaşık herhangi bir cevap alamadım ve hala beklemedeyim. Discord üzerinden harfendaz ya da zehirli34 hesaplarından hala giriş yapamıyorum. Discord çok da önemli değil kusursuz yakutum hala yok farm yapamıyorum ve bu beni oyundan soğutuyor. Tekrar 5k para verirsem bugüne kadar ki emeğin ne anlamı kaldı ki. Gereği neyse yapılsın lütfen oyun içi pm ya da forum üzerinden de olabilir yeterki emeğimi geri alabileyim...

Yeni davet linki ile giriş yapmayı dener misiniz?

Discord: https://discord.gg/dfpW6fB