Shade tarafından yazılan gönderiler

Adamlar soyuluyor loglardan bakıyolar karşı tarafa direk ban atıyolar biz soyuluyoruz /// yırtıyoruz sölemesi ayıp tık yok adamlar soyuluyor itemleri veriliyor ban affı istiyoruz yapmıuyolar bu konularla ilgilenmeniz lazım

Lütfen tekrar hakaret içeren yanıtlar vermeyin. Aksi halde forum hesabınız ceza alabilir.

BAN AFFI İCİN 1 KERE BÖYLE ŞEYLER YAPTIK ADAMLARIN /// DEGİL DİSCORTTA GEL DİYE BAN ATILMAZ /// ADAM GİBİ HERKEZ İŞİNİ YAPSIN OYUNCULARDA OYUNUNA BAKSIN SİZ BÖYLE YAPARSANIZ OYUNCULAR NE YAPSIN

Lütfen tekrar hakaret içeren yanıtlar vermeyin. Aksi halde forum hesabınız ceza alabilir.

Bizler site üzerin den satış yapan kullanıcıları sürekli kontrol ediyoruz zaten. Eğer bu satıcılar dan biri ekibimiz den birine denk gelir ise, aynı cezayı onlar da alır.

Sürgün mağarası 1. katında başlayan görevde geçit biletlerini topladıktan sonra "Solgun Şeytan Silueti" veriyor.
    Ama bunun teslim noktası çok absürt bir noktada. Resmi ektedir. Bununla alakalı ne yapabilirim. Teslim noktası ekteki resimde.

Böyle bir hata mevcutmu değilmi öncelikle bunu kontrol edeceğiz, bildirimin için teşekkür ederiz. Ek olarak ise, karakterin bugta kaldı ise site üzerin den karakterini bugtan kurtarabilirsin.

madem hiç bir anlaşmamış yok diyorsunuz itemcide olan hesap benim olmamasına rağmen ki arkadaşın hesabı ayriyeten ne bir satış yapmışım ne de biriyle satış yapacağıma dair anlaşma yapmamışken buna oyun içi de dahil ne diye hesabıma ban attınız.
    bundan öncede bir hesabım banlandı bana önce 3. parti yazılım dediniz ne yazılımı dedin araştırılsın dedim 1-2 gün kadar bekledim sonra hile dediniz yine 1-2 gün kadar bekledim ve itemci denildi en azından bu sefer bana kanıt sunuldu her ne kadar boş bir kanıt olsada en azından bana bir cevap verdiniz ama ilk banda kanıt vermek zorunda değiliz dediniz direk discorddan banlandım burdan yazdım atilla bey bana discordan ulaşın dedi banlı olduğumu söyledim bir cevap bile alamadım.
    şimdi ben sırf hakkımı savunuyorum diye sizi ve oyunu karalamış mı oluyorum*

Arkadaşınız sizin bilgisayarınız da kendi karakterine girdi ise, sizlerin de bilgisayar erişimi otomatik engellenir. Yani alışveriş yapan karaktere herhangi bir bilgisayar dan giriş yapılmış ya da yapılıyor ise, tüm giriş yaptığı bilgisayarlar da engellenir. Ek olarak ise, xxx sitesi üzerin den alışveriş yapıp hesabı engellenen kişilere kanıt gösterme zorunluluğu yoktur. Çünkü zaten bizlerle tamamen bağlantısını kesiyoruz. Bu tür oyuncalara Rohan2Global'de giriş izni vermiyoruz. Ek olarak ise, kendi hakkınızı savunurken yönetime iftira attığınızı aşşağıda ki mesajınız da okuyabilirsiniz.

kardeşim yöneticiler açık aık diyorki satış yapamazsınız sadece biz yaparız kenndileri oyun dışı satış yapıyorlar ama hesabı iyi olana boş yere ban atıyorlar ben itemcide ilan açtığım için ban yedim oyun içinden herhangi bir şey olmamasına rağmen buda şunu açıklar ki itemci ile ortaklıları var olmasa nasıl buluyorlar oyun ii hesap ile itemci hesap arasındaki bağlantıy

Merhaba. Bu oyunu yaklaşık 2 yıldır açılan swlerinizde oynamaktayım. Yaklaşık bir kaç gündür büyülü ormana bufflarımı alıp girip kasılmaya ve farm yapmaya çalışırken 3-5 farklı kişiler gelip serbest açıp durduk yere kesiyor karakterimi. Sadece bana değil etraftakilere de aynı şeyi yapıyorlar. Sorunca da chyi biz kapattık siz burda kesemezsiniz diyorlar. Üstümdeki itemler komple farmlık olduğundan hiç bi şekilde karşı karaktere vuramıyorum. Bu sorunla ilgili şöyle bir önerim var, eğer bu oyunculara hiç bi şekilde müdahale edilemiyor ve bizim zamanımızı çalarak tatsız bi şekilde oyun oynamamızı sağlıyorlarsa, bu serbest açma olayıyla ilgili karakterlere 15 levela kadar olan koruma tarzı bir koruma uygulanabilir. Bu sayede o koruma açıkken karakterleri başka bir karakter durduk yere kesemez ve zaman çalma, hak yeme durumları yaşanmaz. Bunu Barış modundayken düşünürsek bu modu koruma olarak kullandığımızı varsayalım, Düşman modunu da bu tarz tüm saldırılara açık olduğumuz bir durum varsayalım, isteyen Barış modunda kalırken isteyen Düşman olarak kendi karakterini ayarlayıp böyle kötü durumların önüne geçilebilir diye düşünüyorum. Sonuçta biz bi pvp sunucuda oynamaktayız ve çeşitli düzenlemeler yapılabilir. Bu konuyla ilgili lütfen gerekenler yapılsın :saint:

Gerekli konu üzerin den cevap verilmişti zaten.

https://board.rohan2.global/index.php?thre…Cl%C3%BC-orman/

Umarım kayıp olan itemlerim ortaya çıkar kısa sürede tek eğlencemiz bu işten sonra gelip zaman geçiriyorum sonuç olarak emek var ortada hırsızlık olduğunu düşünmüyorum bazı itemler duruyor bazıları ise yok discordda bazı gm arkadaşlar ile görüştüm gün içinde dönüş sağlanıcak denildi logolara bakılcağı söylendi umarım aklanırım ve oyuna dönüş yaparım ilgilenilir ve kısa sürede dönüş sağlanırsan memnun kalırım

Discord kullanıcı adınız nedir?

metinler yetmiyor en azndan büyülü ormandaki metin sayısı artabilir insanlar metin için birbirini kesiyor

Önerinizi takım arkadaşlarıma ilettim. Uygun görülür ise, bir sonra ki güncelleme de notlar arasın da yer alacaktır. Önerin için teşekkür ederiz :)

Tarihleri yazdım 08.01.2010 ile 09.01.2020 arasında oldu araştırma yapılırsa sevinirim Discordta giriyorum fakat sabahtan beri bir gelişme olmadı henüz destek aldım ama araştırma hakkında gün içinde dönüş olur denildi halen bir dönüş yok ne yazıkki

Kısa süre içerisin de konu ile ilgili bir gelişme olur ise, geri dönüş sağlanacaktır. Hesap detayları güvenliğiniz için tarafımca editlenmiştir.