Shade tarafından yazılan gönderiler

Hesabın şifresini bilen bir kişi bile yok. 1 saat çıktım ve girdim değerli olan şeyler para simya itemler kostümler hiç birşey yok. Bana güvenlikten oyunun kalitesinden bahsetmeyin
    eğer ben sizin serverinizde oyun oynuyorsam para harcaması yapıyorsam bu açığın sorumlusu ben değilim sizsiniz. Altta bi kaç atılan ticketi gördüm ve başka serverleri olayından bahsetmişsiniz benim başka serverde hesabım yok. Satın alma geçmişime bakarak ep için harcadıgım parayı görebilirsiniz. Çok kral bi hareket ama bu saygı duyuyorum. İlkler güzeldir
    benim hesabımın adı CONIVIK IP Ban atarsanız sevinirim çünki şu olan olay ne akla sıgar nede başka birşeye. Adamsınız kurucular aynen böyle devam edin.

Rohan2Global sizlerin bu tür sorunlar ile karşılaşmamanız için "Güvenli Pc" sistemini sunmuştur. Bu tür olayların yaşamanması için ekstra olarak "Discord" üzerin den düzenli olarak bildirim yapılıyor. Buna rağmen "Güvenli Pc" sistemini aktif etmiyorsanız, Rohan2Global yönetiminin yapabileceği bir şey malesef yok.

Merhaba Öncelikle Selamün Aleyküm ben 24 Yaşında Evli Bi adamım 1 Ay önce Çarım ban yedi ve sebebi Discort Adresimize Geliniz yazışmıştı ben Her gittiğimde atilla bey gelecek vs vs 15 Gün böyle denildi ve her seferinde kontrol edip açılacak dendi ben gittim ben her şekilde gerekli kontrolleri yapabilirsiniz dedim bana itemci dedi Avcı’nın TEK’i Ben belirttim herhangi bi illegal durumum yok diye atilla beyin son kontrol etmesi sonucu bana hesap paylaşımı dendi ve ben hiçbir şekilde kimseyle diyaloğum yok olduğunu bilirttim ve yapmadığımı söyledim atilla beyle görüşmek istedimi her söylediğimde başka bi konu varmı diyorlardı avcılar hesap paylaşımı yapmadım ve ben evli olduğum icin iş yerinden giriyorum evde fazla zaman ayıramıyorum ve Evden de giriyorum dediğim gibi 2 IP dam giriyorum siz buna hesap paylaşımı dediniz ben üstüne basa basa atilla beyle görüşmek istediğimi belirttim bu konuyu anlatacakdım kendim evli olduğum için iş yerinden giriyorum evde eşimle zaman ayırdığım için max 2 saat girebiliyorum lütfen bu konuyla ilgilenin ben rohan2 Discorttaki arkadaslarda bu konuyu sorduğumda saçma bi ban git atilla beyle görüş Acarlar dedi ben bin defa atilla beyle görülmek istediğimi belirttim 2 yıldan fazla oldu basından beri oynamama rahmen bu kadar emeğimi göz arda etmeden ban atmanıza üzüldüm lütfen ilgilenin. Gerekli ilgiyi göstereceğinize Emin’in ve ilk defa ban yiyorum kural ihlali dışı bişey yapmadım

Hesap paylaşımının bir suç olduğunun farkındayız fakat sizler hesap paylaşımın da yakalanırsanız hesap erişimleriniz kısıtlanır. Fakat hesap paylaşımı yaparken yakalanmadıysanız zaten hesabınız engellenmez. Konu içeriğinde ki kullanıcı adı güvenliğiniz için tarafımca editlendi. Hesap erişiminiz açılmadı ise lütfen geri bildirin.

Merhabalar. Mordor sunucusunda yaptığım farmları, cor açılımlarını ve diğer içerikleri yayınladığım kanalım aşağıdaki bağlantıda mevcut. Yorumlarınız benim için çok önemli. Şimdiden teşekkür ederim :)

Buradan Ulaşabilirsiniz

Rohan2Global sunucularını youtube platformun da diğer oyunculara tanıttığınız için teşekkür ederiz. Kanalınızın büyümesi dileğiyle...

Merhabalar bende hesabımı bulamıyorum şifresini net bir şekilde hatırlıyorum fakat kullanıcı adını ve e posta adresini hatırmalıyorum yani aslında hatırlıyorum ama giriş yapamıyorum sonuna r9g kombinasyonlarının hepsini denedim fakat olmadı karakterin hangi sınıf olduğunu adını falan hatırlıyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
    Teşekkürler.

Forum üzerin den aşşağıda ki istediğim bilgileri bana mesaj olarak iletir misiniz?

• Kullanıcı adınız:
    • Birleşme den önce oynadığınız server:
    • Karakter isminiz:
    • Hesaba ait E-mail adresi:
    • Hesaba ait telefon numarası:

Bir hesabın kural ihlali yaptığını ve bu hesabın ceza almasını istiyorsanız, İlgili bölüme konu açabilirsiniz "Kural İhlali Bildirimi."
    Eğer kendi hesabınıza ait, yanlış bir kural ihlali bildirimi olduğunu düşünüyorsanız, şikayeti geri almak ve hesabın engelini açtırtmak için bizlere bildirmeniz gerekmektedir. Sonuç olarak bizler, "Kural İhlali Bildirimi." bölümüne açılan tüm şikayet konularını kotrol ediyor ve ihlal yapan kullanıcıları yasaklıyoruz.