Shade tarafından yazılan gönderiler

Merhaba, "TEKATIOM" adlı oyuncu Seungryong Vadisinde metinleri tek vuruşla kesiyor, metinden düşen nesneleri yerde göremeden topluyor ve anormal bir hızla hareket ediyor. Bu hesabın hile kullandığından şüpheleniyorum, gereği yapılırsa sevinirim.

26 Ekim 2018 (04:38) - Gondor 4. Kanal

Not: Video çekemeyeceğim kadar hızlı olduğundan dolayı ekran görüntüsü aldım.

Merhaba dostum, Hesap göz önün de bulundurulcak ve kontrol edilcektir. Bildirimin için teşekkürler.

Aynı nickli hesaplardan doyumda 4-5 chde var kendisi bottur gereği yapılsın hakkımıza giriliyor biz kendimizi parçalıyoruz farm yapcaz diye bunlar bota koymuş paraanın dibine vuruyor böyle olmaz.

Merhaba dostum, bazı kullanıcılar metin düşen yere hesabını otomatık olarak vurarak 5-10 dakikalığına bırakabiliyor. Bu esnada bot kontrolü cıktığında ve bot kontrolünü yapmadığın da ise hasarı işlemiyor. Bu bir bot sayılmaz, Afk içeriğine girer. Eğer, bot olsay dı hasarı işlerdi.

"Karius" adlı oyuncu etrafta fazlasıyla metin olmasına rağmen serbest alıp kestiğim metini kesiyor ve beni öldürüyor. Hakkında şikayet konusu açtığımı söylediğim de ise "aç aç :D" gibi laubali ve kendime güvenen bir tavır ile cevap veriyor. Bu oyuncu hakkında gerekli incelemenin yapılmasını istiyorum.

Ekran Görüntüsü:

1 - http://i.hizliresim.com/9NMR95.jpg

2 - http://i.hizliresim.com/g6dn45.jpg

Merhaba dostum, Metin2 MMORPG Savaş ve rekabet oyunudur. Bu konu hakkında herhangi bir işlem yapılmaz.

Merhabalar öncelikle kolay gelsin 984dakikalık(16saat) oyun süresiyle Wrestler karakterime yaklaşık 3 ay önce girmiştim.En son girdiğimde ban falan yememiştim bugün indirdim girmek istedim değer verdiğim bir server olduğu için tekrardan girmek istedim ama ne yazık ki Süresiz,ban yemişim bunun nedenini öğrenebilirmiyim bir program hile vb... Kulanmadığımı biliyorum video falan var ise link verirseniz çok sevinirim teşekkürler.

Merhaba dostum, hesabının ban sebebini öğrenmek için yetkili arkadaşlarım ile iletişime geçtim. Geri dönüş sağladıkların da size bildiririm.

ya kardeşim tamamda satmadım sildim yanlıs yaptıgımı anlayıp bilmiyodum yani

Kuralları bildiğiniz halde bu işlemi yaptınız. silseniz ve bir şey satmasanız bile işlem uygulanır. Konuyu kapatıyorum.

herhangi bir satış yapmadım diyorum ne sebeple banlıyosunuz arkadaşım ya yapmadım yapıyım banla eyvallahda ortalıkda bişey yok la char bende wonmu sattım charmı sattım ne sattım niye banlıyosun satıyım banla mantıklı mı bu simdi

Merhaba dostum, bir şey satmanız önemli değil'dir. İlan verdiğinizi söylemiştiniz.

Küfür etmiş olsam böyle yollar mıyım sizce neyse anlamadım ben bu işi. Öncesini bulmamın imkanı yok çünkü isteyeceğinizi düşünmedim küfür eden adamın sebebini soracağınızı cidden düşünmedim yani ne dedide küfür ettirtti kendine diye düşünüyorsunuz galiba. Neyse kapatalım konuyu rahatsız ettim sanırım

Merhaba dostum, yardımcı olmak isterim fakat kurallarımız bu şekildedir. Sohbet ss'i gönderdiğiniz de tüm sohbeti göndermek zorundasınız'dır. Konuyu kapatıyorum bilginize.

Hayır benim ne demiş olmam ne ifade eder ki? Sohbetin öncesinde ne konuşuyorsak konuşalım küfür etmesini meşrulaştıracak mı ben küfür etmiş olsam oda küfürle karşılık vermiş olsa kimse ban yemecek mi şimdi? eğer ben küfür etmiş olsaydım o da raporlamalıydı fakat etmedi benim için bir sorun yok fakat o küfür etti ve bende raporluyorum sv de bildiğim kadarıyla küfür yasak olmalı yoksa bilmediğimiz bir kural var sanırım.. Attığım ss'İ tekrar okur musunuz rica etsem. Cidden kışkırtmış olsaydım eğer ban atılmayacak mıydı? Enteresan biraz

Merhaba dostum, Kışkırtmış olsaydınız 2 tarafa da işlem uygulanacaktı. Sadece lehinize kullanabilceğiniz sohbet satırlarını iletmeyiniz. Sohbetin öncesini atmazsanız işlem yapılmiyacaktır.

Konuşmanın başı bu zaten 8 m den sattığımı söyledim direk küfür etti bulamam daha öncesini.. de neden bunu istediğinizi anlamadım kışkırtmadım oyuncuyu fakat kışkırtmış olsamda iş değişicek miydi? Kendini savundu diye banlamaktan mı vazgeçiceksiniz? Ve ben raporlayacağım diye kötü hiç bir şey yazmadım yazmış olsaydım oda burda beni şikayet ederdi

Merhaba dostum, biz daha önce ki mesajları da istemek zorundayız. Siz "kışkırtmadım" deseniz dahil işlem yapamayız. Gördüğüm kadarıyla sohbetin önceside mevcut. Sohbetin öncesini atarsanız ona göre işlem yapacağım.

AtaistJoe isimli arkadaş anneme küfür ettiğinden hakaretlerini devam ettiridğinden gerekenin yapılmasını istiyorum kolay gelsin

Merhaba dostum, konuşmanın geçmişini de iletirmisiniz ?

İteme 5 m yerine 8 m diyince çıldırdı adam. Dahası var ama ekran alamadım sv nin bu tip insanlardan kurtulması gerek ilgilenirseniz sevinirim. Oyuncu ismi: IPowerTimeI

Merhaba dostum, konuşmanın öncesinide iletirmisin? Ona göre işlem uygulayacağım.

FRAPS Video Kayıt Programı

Fraps adlı program oyunlarda video çekmenize yarayan bir programdır. Kullanımıda gayet basittir..

1) Öncelikle programı indirin;

Fraps Video Programını İndirmek İçin Tıklayın

Not: İndirdikten sonra virüs taramasından geçiriniz..

2-Bilgisayarımıza indirdikten sonra üzerine tıklıyarak programı kuruyoruz..

3-Programı kurduktan sonra masaüstümüze Fraps simgesi gelecektir..Simgeye çift tıklıyarak programı çalıştırın..

4-Movies bölümünde Folder to save movies in bölümü videoların kayıt olduğu bölümdür.Change'ye basarak değiştirebilirsiniz..

Video Capture Hotkey video kayıt kısayol tuşudur..Disable'a basarak sıfırlayabilir "None" butonuna tıklayıp istediğiniz bir kısayolu ayarlayabilirsiniz..Kısayolu değiştirmediğiniz takdirde F9'a bastığınızda program ekranın görüntüsünü kayda başlar..30sn görüntü aldıktan sonra otomatik durur..Tekrar görüntü almak için F9 tuşuna basabilirsiniz..

5-Screenshots bölümünde folder to save screnshoots in bölümü vardır..SS'lerin kayıt yapıldığı yeri Change ile değiştirebilirsiniz..
    Screen Capture Hotkey SS alma kısayoludur..Disable ile sıfırlıyabilir "None" ye tıklayıp istediğiniz bir kısayol oluşturabilirsiniz. Değiştirmediğiniz taktirde F10'a bastığınızda program screnshot alacaktır.