Shade tarafından yazılan gönderiler

benim başka bir sorunum var hesap kurdum ve oyna kayıt ettim sonra kasması dolayından pcye reset attım ve rohandaki kurduğum hesabın kullanıcı adını ve şifreyi unuttum ve tek hatırladığım carımın ismi ve kayıt olurken girdiğim tel numaram (çarda zodyak orağım mavi çeiğim ve iç itemlerim vardı ve devam etmek istiyorum yardım edin nasıl bulabilirim)

Yanıt verildi.

Kendi konunuz üzerin den devam edin.

kayıt ederken kayıt ettiğim tel numaram var şuanda kullandığım vede ismi TeenAlpha carımın ismi 107lw olası lazımdı zodyak orağı vardı elimde ruh kemeri mavi çelik zümrüt küpe ortalama vereninden herşeyimi hatırlıyorum ama kullanıcı adını fln unnutum dedeiğim gibi format attım benim hatam olduğunu biliyorum ne olur yardım edin

Discord adresimizi ziyaret ederek, eliniz de gerekli bilgilerin olduğunu belirtin.
    Discord: https://discord.gg/r2T5D35

tabikide sizi anlıyorum fakat attıgım ss lerde karşı taraf aldığı itemin yanlışlıkla olğunu kabul ediyor ss lerdeki konuşmaları okursanız daha açıklayıcı bi konu olur lütfen ss bakın.

Karşı tarafın insanlığına kalmış bir durum. 2 Şahsın (oyuncunun) arasına bir yetkili giremez. Aranız da anlaşırsınız umarım.

Kahramanlık madalyonu parçalarını birleştirerek bütün oyunculara bu özelliği sağlarsanız piyasa her şekilde düşecektir. Burada hedef aldığım konu Kahramanlık Madalyonu. 1 haftalık madalyon yaklaşık 200 won sizce bu normal mi anrmal mi ?
    Piyasadan her hafta won siliniyor diyorsunuz. İstediğiniz kadar silin. Benim önerim gerçekleştirilmediği sürece bu piyasa böyle devam eder. Bu madalyon etkinliği ile oyuncular en az 1 seviye yukarıyı hedef alacak ve ulaşamadıkları oyun malzemelerine ulaşacaklar. Büyülü orman itemleri, Boss sandıkları ve daha birçok mevcut eşya hızlı bir şekilde düşüş gösterecektir.

Ulaşamadıkları eşyaya ulaşırlar ise, yine pazarlar da satış olmiyacak'tır. Bir şey değişmiyecek ve önemli olan eşyaların da bi anlamı kalmiyacak'tır piyasası düştüğün de.

Zar zor emek vererek para kasıyoruz. Pazarlarımızda itemler kalıyor yada oyuncuların geneli "ZENGİN DEĞİL" "EP ALAMIYOR" "TEK AMACI EĞLENMEK" !!! Bu nasıl bir düşüncesizliktir ALLAH aşkına, düzeltin şunu eski haline getirin. Zaten 3 efsun getirmesi ayrı dert, full orana yakın yapmak bile ap ayrı dert. Hanginiz düşünüyorsa bu tarz dokunuşları 1 hafta yetkisini alında normal oyuncu olarak mücadele etsin ve oyuncuların gözünden baksın olaya.

Ekip olarak bu şekil de olmasını istedik ve bu tür fikirleri enine boyuna düşünerek yaptığımız dan emin olabilirsiniz.

Sizlerin sorumluluğu altında olan ya da yapılan hatalara bir işlem yapmadığımızı defalarca söylemiştik. Ne yazık ki bir yardım edemeyeceğiz. Bir sonra ki ticaretiniz de daha dikkatli olmanızı diliyorum.

Rohan2 sunucularına hoşgeldin :) Umarım güzel içerikler sunarsın oyuncularımıza.

Merhaba

xNikoSR pc bozulduğundan dolayı oyuna bir süredir giremiyodum şimdi carıma siteden gireyim dedim kullanıcı adı yada şifre yanlış diyor ama doğru giriyom uzun süredir girmediğimden dolayı çarım silindimi rica etsem bi ilgilenirmisiniz...

Hesabınız da güvenli pc aktifmiy'di?

48 Saat Boyunca İndirimli Ürünler Sizlerle! EP Kuponlarını 48 saat boyunca Nesne Market üzerinden alabilirsin!

• %15-30 arası değişen indirim oranları ile bir çok değerli eşya sizleri nesne markette bekliyor.

Nesne Market'teki bir çok eşyaya sahip olmak için, oyun içerisinden "Ejderha Parası" kısmına tıklayarak veya web sitemizde yer alan "Nesne Market" kısmına giriş yaparak görüntüleme imkanınız bulunmaktadır!

http://www.rohan2.global

merhaba rohan2 yönetimi sizden bir kaç sorunumuza çözüm getirmenizi isteyeceğim sizin için kolay ama oyuncuları zorlayan bi konu
    oyun da çok fazla item ve özellik var ne nerede bilemiyoruz karakteri hep eksik geliştiriyoruz mesala hangi sandıktan ne cıkar bilemiyoruz acaba acalımmı yoksa satalımmı düşüncesi içinde kalıyoruz ya bir iteme artı basacak hangi artı basma itemi gerektiğini bilemiyoruz yani sw deki oyunculara sormaktan biz bıktık onlarda cevaplamaktan bıktılar yani yönetim sadece etkinlik düzenlemek değildir duyuru yapmak değildir yanlış anlaşılmasın işinize karışmak gibi olmasın ama ben bir oyuncu olarak sorunumu ve sorunları dile getiriyorum sadece ayrıca ep kuponu nesne markette olmadığı için tiçareti bitiriyor SATILACAK ÜRÜN ÇOK ALAN HİÇÇÇÇ YOKKK won kalmadı piyasada artık WON KASMAK zaten ayrıca büyük bi sorun tamam farm var onu biliyoruz adam won için farm yapmalı diyorsunuz peki ben farm açtım sende açtın diğeride açtı herkes won için farm açtı kime satılacak bu farm itemlerini peki: nesne marketteki 20 wonu almak için 72 ep alan oyuncumu alacak 72 ep nakit para ile 25 tl yani 1 won 1.40 krş yapıyor pazarda bi tane güzel bi simya taşı zaten efsanevi felan 200 w yani o zaman bu oyuncu o simyayı almak niçin 225 tl verecek GÜZEL SEKTÖR. ki sw de item +9 lamak çok zor hem emek hem zaman hemde won gerekiyor peki adam okadar emek verdiği şeyi nasıl uçuza satsın ucuza sataMadığı için de elinde kalıyor item adam +9 zehir kılıçı satamıyor ya bi sw de +9 zehir kılıç oyuncunun elinde kalıyorsa tiçareti yok demek gibi bir şey o itemin ayrıca NORMAL AT sorunlu inemiyoruz attan ya karater atıyoruz ya çıkış yapıp tekrar giriyoruz Ayrıca pazar yeri yetmiyor pazarların olduğu yer logdan gecilmiyor bence 1 köy deki slotları kaldıralım oyunda kimse köpek kesmiyor pazarı biraz daha dışarı doğru yaymış oluruz logdan kurtuluruz ilk söylediğim sorun için KÖY GİRİŞLERİNE NPC KATABİLİRİZ BİLGİLENDİRME NPC Sİ ADI ALTINDA 3 NPC İLE OLAY ÇÖZÜLÜR YANİ 1 NPC SANDIK AÇILIM VE DÜŞÜRME NPCSİ 2. NPC + BASMA İTEM NPC Sİ 3. NPC KARAKTER GELİŞİM NPCSİ DİĞER SORUN İÇİN WON KASMA YANİ YANG DROPLARINI BİRAZDAHA AÇABİLİRİZ SÜRGÜNDEKİ SLOTLARA BİRAZDAHA YANG YÜKLEYEBİLİRZ HEM LWL KASALIM HEM DE WON OYUNDA 2 SİNİ BİRDEN SADECE 75 LVL E KADAR YAPABİLİYORUZ SONRA YA LEVELİ SEÇİYORUZ YADA WONU DİĞER Bİ KONU EP KUPONU NEDEN KALDIRILDI SİTEDEN BEN ANLAMADIM YANİ METİN2 TR DE BİLE VAR YANİ Kİ BU PWP SERVER DİĞER KONU TİÇARETİ GELİŞTİRMEK İÇİN + BASMALARIN DÖNÜŞÜMLERİN VE EFSUNLAMANIN ORANLARINI BİRAZ ARTTIRA BİLİRİZ AYRICA BELLİ TARİHLERDE EP DE %25 YADA %50 KAMPANYASI OLMALI EN SON KAMPANYA 4 AY ÖNCEYDİ DİYOR SİTEDE SON OLARAK ATDAN NEDEN İNİLMİYOR ONU BENDE ÇÖZEMEDİM AMA AT KİTABINI DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ (diğer kodlu kitap la) YANİ AŞAĞI YUKARI BUKADAR DİYEBİLİRİM SAAT 02:45 DE BEN BUNLARI YAZMA ZAHMETİNDE BULUNDUYSAM SİZDE BAZI ZAHMETLERDE BULUNUN LÜTFEN UYKUSUZ KALAN ZAMAN KAYBEDEN PARA HARCAYAN EMEK EDEN SADECE OYUNCULAR OLMASIN...

Sırasi ile sorularınıza yanıt vereceğim;

• Genel olarak sorularınız dan biri, oyun hakkın da detaylı bir tanıtım olmadığı. Bunun için şuan da wiki sayfamızı hazırlıyoruz ve bu genel sorunu ortadan köklü çözeceğiz.
    • Amacımız piyasayı sabitlemek ve oyun içerisin de çok fazla won döndüğün den dolayı, "Won masası" etkinliğini sizlere sunduk. Piyasa dan yeterli won silemediğimiz den dolayı ise, Ep kuponlarını belli bir süre içerisin de kaldırmayı düşündük. Ep kuponları kısa süre içerisin de tekrar aktif edilecek'tir.
    • Nesne market Ep fiyatları yerine, nesne market eşyalarına indirim uyguluyoruz. Yani değişen bir şey olmuyor.
    • Bir diğer olarak gelen genel sorunlar dan biri ise, pazar sayısı. Pazar limiti koyma sebebimiz, diğer köylere'de ticareti dökmek'tir. Köpekleri kaldırıp pazar limitini aşmamızın bir anlamı yok açıkcası. Pazarınızı Kırmızı bayrağa da kurabilirsiniz ya da Mavi bayrakta bir diğer pazarın kapanmasını bekleyebilirsiniz. 1.Köyler de lag & log olduğunu belirtmişsiniz fakat, böyle bir durum yok. İnternet sağliyacağınız ile görüşüp, Dsl hatlarınızı kontrol ettirin.

Umarım yanıtlarım sizi memnun eder :)

Güzel düşünce ve yorumlarınız için, ekip olarak sizlere teşekkür ediyoruz. Loncanıza Rohan2 serüvenin'de başarılar dileriz :)

2 tane 1,1 safirlerim mat bölümündeydi ve hızlı arındırırken onlarda yandı yani hata kimde müko safilerin matta ne işi var ve atiyor eskiden arındırırken yanlıs taş derdi yani safirlerim heba oldu yazık değil mi emeğimize

Simya ve diğer yeni gelen güncellemeler hakkın da detaylı videomuzu izlermisin?

İYİ YÖNETİMLER DİLERİM ÖNCELİKLE FAKAT YENİ GELEN GÜNCELLEMEDEKİ MİTSİ SİMYA ÇOK SIKINTILI Bİ DURUMA GELDİ ŞAHSİ GÖRÜŞÜM OKADAR UĞRAŞIP SİMYA YAPALIM DERKEN BU ÇIKTI MEYDANA VE PİYASA DÜZELTMEK İÇİN YAPMIŞ OLSANIZDA SİMYA İŞİ GERÇEKTEN ÇOK SAÇMA OLDU TR'DE MİLLET O YÜZDEN BIRAKIP PWP SERVERLERİNE GEÇTİ SİZDE AYNI SİSTEMİ GETİRDİNİZ. SİZCE SIKICI Bİ DURUM DEGİLMİ GERÇEKTEN OKADAR ZEVK ALARAK OYNADIGIM OYUNDAN HEVESİM KAÇTI SİMYA İŞİ ABARTILMIŞ BENCE. KEŞKE YAPILMASAYDI. SADECE GONDOR SERVERİNDE GİRİN PAZARLARDAKİ MİTSİ SİMYALARIN FİYATLARINA BAKIN SADECE. OYUNDA OKADAR WON BİRİKİMİ VARKİ BU PİYASANIN DÜZELTİLMESİ ÇOK ZOR OLACAK. KEŞKE BU SİMYA SİSTEMİNİ YAPARKEN OYUNCULARA' ANKET YAPSAYDINIZ.

Mits simya'yı oyun içeriğine sunmamızın sebebi, sizlere uzun vaade'li bir oyun sunmak. Kısa süreli bir macera dan kimse hoşlanmaz normal olarak. Mitsi simya ve diğer güncellemer oyunu daha uzun vaade'li kılacak'tır. Won konusun da ise, bir önce ki güncelleme ile getirilen "Won Masası" piyasa da ki bir çok wonu temizlediğin den şüpheniz olmasın. Piyasayı şuan da dengelemeye çalışıyoruz.

Not: Konu oluştururken, konu başlığının tamamanı büyük harfler ile oluşturmayın.

bu yeni gelen dönüşümler özellik olarak ne geliyor ek olarak nereden ögrenecez onu.
    birde bu yeni simya kusursuz kaç oran veriyor öğrenebilirsek onları çok iyi olur.

Detayları "Wiki" sayfamız da paylaşacağız fakat, şuan da yapım aşamasın da.

Merhaba

Uzun bir süredir piyasanın düşmesi için çabalıyorsunuz (GONDOR). Bu konu hakkında piyasayı oturtacak bir önerim var. Kahramanlık Madalyonu etkinliği yapılabilir. Herkes bu sayede rahat farm yapar ve piyasadaki bütün ürünler indirimde olur. BOSS sandıkları artış göstererek, beta malzemeler ve daha bir çok sadece güçlü karakterlerin elde edebileceği itemler artış gösterecektir ve piyasa hızlı bir şekilde düşmeye başlayacaktır.

Çok basite kaçmış olmazmıyız?