Shade tarafından yazılan gönderiler

Yeni Güncellemelerle Çarımda Bulunan +9 mavi çelik +9 zehir kılıcı 3.seviye +9 şahin kalkan +8 kirin ayakkabı +9 ruh kristali kolye +9 abanoz küpe +9 ruh kristali bilezik +8 ruh kemeri +9 usta savaşçı kaskı simyalar olmak üzere ve bazı değersiz itemlerim silinmiştir(çalıntıdır diyenlerede neden depodaki bazı itemlere dokunulmamış ve 150 epe dokunulmamış) gereğinin yapılmasını arz ederim

Dün aynısı başıma geldi envanterimdeki +0 buz tılsımım kendiliğinden yok olmuş yetkili GM lerle dc den irtibata geçtim kanıt istediler ve 4000 oyuncunun olduğunu kimsenin böyle bir şey başına gelmediğini söylediler yaklaşık 1k wonluk itemim olmasına rağmen 100 wonluk buz tılsımı için yalan mı söyleyeceğim dememe rağmen cevapsız kaldılar.Ne diyeyim kardeşim geçmiş olsun muhtemelen çözüm bulunamayacaktır.

Herhangi bir güncelleme de eşya kaybı yaşanmaz. Böyle bir durum olsay dı, sadece siz de değil genel olarak bir kayıp yaşanırdı. Ve bu tür kesin olmayan kayıplara işlem yapmamamız normal. Ek olarak ise, bir bakım saati verilmiş ise, o süre içerisin de oyun dan tamamen çıkış yapın.

Sorun benden kaynaklanmış gibi yukarıdaki aspenin saçma sapan dalga gecer tarzda yaptığı yorumu +1 liyorsunuz.Gercekten oyuncularınızı ne kadar ciddiye aldığınız ve Rohan serverinin neden bu kadar oyuncu kaybettiği ortada.Burda bir magduriyet söz konusu ve siz hamachi server işleten çocuklar gibi oyuncunuzla dalga geciyorsunuz yorum +1 liyerek.Oyuuncunuza ne kadar değer verdiğiniz anlaşılıyor ve oynanmaz hale geliyor.

Rohan sunucusunda ki yetkililer tamamen resmiyet içerisin de çalışmakta'dır. Fakat, yeri geldiğin de oyuncular ile gülüp eğlenmesini de bilirler. Alınmanıza gerek yok bura da :(

Büyülü ormandaki metinlerin 3-5 li atmasını sağlabilirmisiniz acaba yüksek lwller ve çoğu famrlık adam serbest açıp kasılan insanları çok güzel şekilde rahatsız ediyor bu yüzden metinlerin daha çok olması herkesin işine gelir. Ve yapabiliyorsanız büyülü ormanda serbest açmak engellensin Kimse serbest açamasın :)

Selam, bu önerinizi gerçekleştirirsek sunucunun dengesini bozabilir. Ne kadar çok metin, o kadar çok eşya ve won demek'tir. Şuan da metin taşları stabil halde'dir.

peki benim bu sorunum sizden mi kaynaklı benden mi biraz vicdanınızla cevaplarsanız sevinirim. Clientten kaynaklanan hata yüzünden benim paramın boşa gitmesini telafi etmeniz gerekli değil mi ? orda tılsımı ücretsiz sanıp çekmişte olabilirdim ve daha fazla param gidebilirdi .

Her bakım sonrasın da patcher yama güncellemesi yapmanız da fayda var. Fiyat verilmiş fakat, siz de gözükmüyor AvşarEli'nin dediği gibi. Yani boşa giden bir şey yok.

Uyanıklıp yapıp ücretsiz alsaydın öyle demeyecektin ama az değilsiniz :D :D

+1

Gondor da Kavansit itemlerin dönüşüm NPC'si Amiral Angmur - Demirci olarak değiştirilmiş ama Rohan da hala Amiral Angmur durmaya devam ediyor. Ne tıklanıyor ne başka bir şey yapılabiliyor. Rica etsem güncelleme yaptığınız zaman eklediğiniz veya çıkarttığınız şeyleri Rohan'a da aktif etmeyi unutmazsanız harika olur, bu tarz gereksiz şeyler için sizleri meşgul etmek bir hayli sıkıcı bir durum.

Bildirimin için teşekkür ederim. Rohan sunucusu için bir düzenleme planlayabiliriz :)

Oyunda vslik hesaplar olduğu gibi farmlık hesaplarda var. Pazarı rahat gezemiyoruz önüne gelen kesiyor. Biçözüm Bulabilir misiniz acaba??

Şehir alanın da sürekli düşük level bir karakter öldürülüyor ise ve bunu bilerek yapıyorsa, bunu bize bildirebilirsin. Tabi videolu bir kanıt olması gerek.

Merhaba,
    Tılsımlar ve Kemerlerde Ruha bağlanmalıdır. Bu itemlerin özellikle yüksek levellerinin güvenliği önemlidir.
    iyi günler

Bu önerinizi arkadaşlarıma sunacağım, topluca ortak bir karar alınıp onay verilir ise, bir sonra ki güncelleme de aktif edilir.

Razadör Hatası.
    Bazen bu şekilde buga giriyor belli bir süre vurulamıyor. Aldığım canı sadece fiziksel saldırı yapan Parmak Darbesi skilimle düşürebildim bir süre sonra gördüğünüz gibi damage yemeye başladı. Bir de Razdöre vuramama sebeplerinin başında gelen bir durum var, ortadaki anıtın çok yakınında vurulmadığı sürece hiç bir yerde hasar yemiyor bedenen yanınızda ama ruhen yok. :D (okçu hariç - fiziksel saldırı yapan, yapmayan tüm karakterlerle denendi)

Tüm sorunlarınızı not alıyorum bu konu da şüpheniz olmasın. Bize bildirdiğiniz için de ayrı teşekkür ederim :)

@AvşarEli

Bu konuya katılıyorum elimizde ürün çok belki geçen haftaya göre 10 15 w daha ucuz ama satılmıyor bir de oyun sonu yapan çok oluyor ve bunlarda piyasayı bitiriyor adamlar 5 kişi Aynı an da oyun sonu Pazar’ı yapıyor ve itemler piyasadan 20 30 w ucuz bu parayı ise sattıklarını söylüyorlar gmler eğer akşamları oyunda okurlar gerçekten zor günler geçiriyoruz ve para dönmüyor herkes Aynı

Oyun sonu vb. pazarlar görürseniz, ekran kaydı alıp bize iletin. Gereken işlemi yaparız.

bu kavanist item dönüsümden sonra + basarken ne mazemeleri istiyor yardımcı olun.1 aydir wiki sayfasi diye cevap veriliyor sıktı artık burdan da bilgilendirme yapılabilir.

Bu dönüşümler ile ilgili bir videomuz olacak'tır. Bekleme de kalın.

Won masası etkinliğiniz de düşündüğünüz serverda wonu değerli kılmak, daha da etkisizleşti.. Sandık kasıp satan ya da Event kovalayan arkadaşların tamamen önüne geçtiniz, ki ayrıca sadece bununla da kalmayıp piyasada olan akışkanlık trafiğini bozdunuz. Eğer won masası etkinliğini piyasayı etkilemeden paranın hepsini bitirmeden yapmak isterseniz de önerim geçit bileti tarzı itemlerin satılması olacaktır.. Ama won masası yüzünden oyundan zevk alamaz oldum. Tamam item alırken ucuza almak insana tatlı geliyor bunu kabul ediyorum :D :D ama yol kat etmek isteyen arkadaşlarımızın önüne geçiliniyor düşüncesindeyim..

İYİ FORUMLAR...

Won masası sizlere önemli ve nadiren elde edilen eşyaları sunar. Bu eşyaları pek bulamadıkları için won masasına ekliyoruz, oradan isteyen alabiliyor.

ŞUAN GONDOR DA CH LER YOK OYUNA GİRİLMİYOR. BÜYÜK İHTİMAL BAKIMDIR AMA FORUMA VE SİTEYE BAKTIM BAKIMA DAİR HİÇBİR ŞEY BULAMADIM. EĞER BAKIM İSE FORUMA VEYA SİTEYE BİLGİ EKLENTİSİ YAPILSIN LÜTFEN.

Bazı hatlar'da problem yaşandı fakat, şuanda bu problemler giderildi ve kesinti nedeni ile "Exp %350" olarak arttırılmıştır (Telafi amaçlı).