Son görüntü bana ait desem
"Volis"
Shade tarafından yazılan gönderiler
-
-

Selam arkadaşlar Böyle ufak tefek ps yapıyorum size yapmamı istiyosanız mesaj atın yaparımBaşarılı çalışma olmuş. Devamını Rohan2 sunucuları için bekleriz.
-
-
NEKADAR BİR SÜRE ALICAK OYLAMA SÜRECİ ?
25 Mart son gün olarak belirlendi.
-
- OYLAMA SÜRESİ NEKADAR BİR SÜRE ACIK KALICAK ACABA ?
25 Mart son gün.
-

TR:
Nesne Market Açıldı!
Hemen şimdi Ejderha Paranı yükle ve harcamaya başla! Bir birinden değerli eşsiz nesneleri Nesne Market üzerinden elde edebilirsiniz.- Talepler doğrultusunda Nesne Market aktif edilmiştir, dediğimiz sadece talepler doğrultusunda açacaktır. Çok fazla talep biriktiği için gerek Facebook, gerek Ticket, oyun içi ve Discord üzerinden bir çok kişiden bu yönde istekler doğrultusunda bu karar verilmiştir.
Şimdi git!
EN:
Item Shop opened!Install Your Dragon money right now and start spending! You can get valuable unique objects from one through the object market.
- According to the demands, the object market has been activated, which we say will only open according to the demands. Since there are too many requests, this decision has been made based on requests from many people through Facebook, need, in-game and discord.
Go shop!
-
Konu güncellendi. Ortak dil olarak, İngilizce kullanıldı.
-
Konu isteğiniz üzere biraz dan aktif edilecek. Tüm oyunculara önermenizi ve bizler de elimiz den geldiği kadar bu konuyu yayacağız.
-
Öneriniz için teşekkür ederim. Fakat, katılımın fazla olacağını düşünmüyorum. Bu konu tekrar gözden geçirelecek.
-
Başvuru alımları kapatıldı. Bir sonraki başvuruda şansını deneyebilirsin.
-
Topluluk kuralları arasına yeni eklenen kurallar aşağıdaki gibidir;
- Ekran görüntüsünün süresi maksimum 24 saattir. 24 saati geçmiş ekran görüntülerine işlem yapılmayacaktır.
- Yönetim tarafından engellenen hesaplara, herhangi Rohan2 sunucuları kadrosunda çalışan bir yetkili kanıt göstermek zorunda değildir.
-
Ben bile bu kadar popüler değilim

-
MERHABA ARKADAŞLAR BEN LEJYON(GÖKALP) Isengard SERVERİNDA BENDE SİZLERLE OLACAGIM KANALIMI AŞAĞIDA BIRAKIYORUM AÇILIŞTA HEP BERABER OLALIM SİZLERİ ROHAN2 Isengard SERVERİNDA BEKLİYORUM
Twicht de para var ya
Aramıza hoşgeldiniz. -
Üzgünüm ki hayır

-
Masadan alınan kostüm lerin tici acılsa daha iyi olur bazen ark gelemiyo alamıyo bu yüzden adam az vurduğu icin farm yapmak istemiyor
Her eşyanın global ve tekli adeti mevcut'tur. Won masası aktif olduğu sürece giriş yapıp kendine kalan eşyayı satın alabilir.
-
Selam, oyun kurallarımıza göz atmanız da fayda var. Sebepsiz yere bir oyuncu için kural ihlalin de bulunmanız, o oyuncuyu az da olsa diğer oyunculara karşı kötü göstermiş oluyorsunuz. Bir sonra ki kural ihlali bildiriminiz de haksız yere bir kişiyi banlatmak niyetin'de olur ise, forum hesabınıza işlem yapacağım.
-
Oyun normal açılıyor ardından aniden bu şekillerde kalıyor ve hiç bir işlem yapamıyorum yazdıklarım gitmiyor vs vs. hareket edebiliyorum fakat hiç bir şey yapamıyorum.
https://i.hizliresim.com/pbDmdJ.jpg
https://i.hizliresim.com/DYAEVl.jpg
https://i.hizliresim.com/9a7R8r.jpgİnternet bağlantınızı yeniden başlatmayı deneyin. Ek olarak ise aşşağıda ki "Dns" adresini kullanın.
- 8.8.8.8 / 8.8.4.4
-
Hey hey hey
Uzun zaman oldu he,sistemleri düzeltmeyi falan başarmışlar az çok sonunda 
Sunucu hakkında ufak birkaç bilgi verebilecek birileri varmı acaba :O
Gondor'da beni tanıyanlara Priviet :D. 
Forum genel bakımın da bazı cevaplanan konular silindi. Bu neden ile, puanınız sıfırlanmış olabilir. Bizlerin de bazı puanları silindi.
-

Her gün yeni mucizeler yaratan, her adımda dünyayı güzelleştiren tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.
-
Konu başlığının tamamanı büyük harfler'den oluşturmayın.