Shade tarafından yazılan gönderiler

1)Ayışığı eventi 19:00 ile 20:00 arasıdnda olacağına bugün 18:00 da başlayıp 19:00 da bitti.
    2)paskalya eventi etkinlikte görünmesine rağmen yapılmıyor
    3)yeni heyecanlar için yeni eventler gelmesi lazım

+ olarak

balık tutma eventi ekleyebilirmisiniz?

Sunucu bazlı saat çalışması yapılacaktır.

Gelen güncellemeden sonra ''oyun sonu'' atıldığında ''çıkış'' atıldığı zamanki ekran geliyor client komple kapanmıyor.
    Bununla ilgilenirseniz sevinirim.

@AvşarEli

Sorunu bizlere ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Kısa süre içerisin de çözüme kavuşacaktır.

Grup kutsaması çalışmıyor eskiden çalışıyordu ama grup dışındaki kişiyi kutsayamıyorduk. @AvşarEli

Sorununuz not edilmiş olup, çözüme kavuşturacağız.

Etkinlikler zamanında başlayıp zamanında bitmiyor. bugünde altıgen etkinliği 19:00 da bitmesi gerekirken 18:00 da bitti

eventler PVP nin bel kemiğidir. Lütfen ivedi çözerseniz seviniriz

Sunucu bazlı saat çalışması yapılacaktır.

SAMBA'ya katılıyorum, bence bunun emekle bir alakası yok, eğer server emek server'i ise emeğin karşılığını alabilmek için buradayız. 10 simyadan 1 tanesinin geçtiğini ve en son "Birdaha simya işine girmem" dediğimi hatırlıyorum. Bu yüzden COR'ların piyasası da düştü, artık rabet görmüyor ve bu gidişle ruh taşı gibi kolay satın alınabilen bir item haline gelecek COR.

Yorum ve öneriler fazlası ile olduğun dan dolayı, konu toplantı sırasın da tartışmaya sürülecektir. Öneri ve görüşlerinize ihtiyacımız var!

İyi akşamlar kolay gelsin iyi çalışmalar.

Ben Rohan2-Gondor serverlerinizde çok uzun süreli oyun saatlerim oldu 1000dakikalara kadar çıkmıştı karakterlerimin ismi MAHLUK buradan ip den bakabilirsiniz serverlere iyi yatırım yapmışımdır ve uzun süreli devamlılığı olan bir oyuncuyumdur.Benim şöyle bir sorunum oldu neden oldu bende anlayamadım İsengard serverinizi öncelikle tebrik ediyorum çok keyifli ve her server açtıgınızda üzerine farklı birşey ekleyerek bu camia da bayrağı siz taşıyorsunuz.İsengard serveriniz açıldığında tam hatırlamıyorum ama yaklaşık 1gün veya 2 gün sonra girip karakterimi oluşturdum oyuna başladım hesabımın id'si:ozanozan1-Ve sonra yaklaşık 10 saat civarında oynamışımdır belkide bir tık daha fazladır bir daha da o günden beri hesabıma girmedim vizelerim olduğu için.Dün akşam Rohan2'yi tekrar yükledim ve bahsettiğim hesabıma ban atıldığını gördüm ama ip ban değil yani farklı bir hesapla oynayabiliyorum.Daha sonra site üzerinden giriş yaptım ve Bir oyun dışı ticaret sitesi yazdığını gördüm.Bununla ilgili şunu söylemek istiyorum ben sizin ciddi oyuncularınızdanım ve benim MAHLUK.Adlı karakterime bakabilirsiniz İsengard serverindekine loglarımı kontrol edebilirsiniz 10 saat içerisinde ne gibi bir ticaret yapmış olabilirim biriyle ticaret yapmışmıyım bunları kontrol edebilirsiniz eski serverlerdeki karakterlerimide kontrol edebilirsiniz hiçbir zaman ne bir hile ne bir oyun dışı ticaret yapmışımdır hiçbir uyarı almamışımdır lütfen sağ duyulu olmanızı istiyorum ve en azından bana cevap verirseniz neyin ne olduğunu öğrenmek istiyorum.Okuduğunuz için teşekkür ederim iyi akşamlar iyi çalışmalar dilerim.

Selam, Rohan2 sunucuları client bazlı korumalı olduğu için, "Bot" olarak algılamış sizleri. Bu koruma herhangi bir hata yapmaz. Bu neden ile, ban sebebiniz "Bot" olarak işlendi ve tüm hesaplarınız engellenmiş olup kaldırılmayacaktır, üzgünüm.

Ejderha için olan soğuma süresi çok fazla , eziyet bu konu hakkındada biraz süre kısaltılması veya kaldırılması gerekiyor diye düşününüyorum sdevgiler. :)

Ejderha sorununu arkadaşım @Feitan not alacak'tır. Ek olarak ise, avatarınızı değiştiriniz.

hesabımda 2karakter var birisi asıl çarım birisi farm içindi. asıl çarımla oynarken oyundan çıktım bi girdim karakter seçme yerinde 2yerde de farm çarı gözüküyo. yaklaşık 6saattir ticket attım ama yeterli olmadı. ne yapmam lazım. onca emek boşa mı gitti bugdan kurtar falan hepsini yaptım :cursing:

Aşşağıda ki yolları izleyin;

• Roha2FullClient içerisin de bulunan ".bin" dosyalarını silin.
    • Roha2FullClient içerisin de bulunan "Pack" klasörüne giriş yapın. Ardın dan "Root" ve "Locale" adlı dosyaları silip tekrar oyuna giriş yapmayı deneyin.

Sorun hala devam eder ise, dönüş sağlayın.

MERHABA ARKADASLAR OYUNDA YENİYİM BİRÇOK PVP DE YER ALDIM EN SON KAFKASMT2 VE HERAKLESMT2 YI BIRAKIP GELDIM BENIMLE BIRLIKTE SOLO OYNAYAN ARKADASLAR VARSA BANA ULASABILIRLER OYUN ICI HER TURLU DESTEK YARDIMLASMADA BULUNACAK VE TABİKİ KARSILIGINI DA GÖRECEK DOSTLAR BANA ULASABILIRLER.

Rohan2 sunucularına hoş geldin :)

Getirilen bakımla birlikte soğuma süresinin 5dk olduğunu söylediniz , generaller 1 saatte bir çıkıyor , insanlar zaten ejder önüne gelmiyor , birde 5 dakika soğuma süresi eklediniz bari 2-3 dakika yapın bu kadar oyuncuların canını sıkmayın. Biraz salın insanları...

Razadöre 8 kere giriyorum 8 indede oyundan atmaz ya lag problemide var.
    (Netimde bir sorun yok)

Catacomb hep aynı şeyler fiş miş.
    Bosslar tamamen 0 bide ejdere böyle saçma sistem yaptınız tşkler.

Razadör ile ilgili sorunlarınızı aşşağıda belirttiğim yöntemler ile en aza indirebilirsiniz.

• Rohan2FullClient klasörü içerisin de bulunan ".bin" dosyalarını tamamen silin.
    • Rohan2FullClient klasörü içerisin de bulunan "Pack" adlı klasöre girin. Ardın dan "Root" ve "Locale" adlı dosyaları silin. Tekrar oyuna giriş yapabilirsiniz.

Catabom içeriği değiştirilmiyeceğini defalarca dile getirdik.

Not: Forum avatarınız siyasi içerik barındırdığın dan dolayı değiştirmenizi rica ediyorum. Aksi halde hesabınız askıya alınır.

Bu özelliklere sahip petim dün (29.03.2019) gecesi saat 23:30 sularında kayboldu fotoğrafta gösterdiğim gibi nakliye kutusundaydı satacaktım daha sonra iptal oldu geri sağ tıklayıp çıkarmaya çalıştım petimi önce geldi ama çok kısa bir süre sonra kayboldu ve 2. fotoğraftaki hali aldı şu an hala böyle petimi çağıramıyorum ve benim için çok değerli bir petti discorddan da tickettan da gmlere ulaştım gereğinin yapılacağı söylendi bana. Şu an için eple aldığım itemlerimin süresi geçiyor ve benim şu anki hasarım ciddi anlamda düştü acaba bu bağlamda bir telafi verilecek mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Pet sorunu toplu şekil de çözüme kavuşturulacaktır. Sabırlı olmanızı dilerim.

Merhaba, bir oyuncu olarak yazmak istiyorum. Razadör sandığınin içeriğinden sikayetcisiniz şuan razadör erişimi çok kolay. Soğuma süresi bir saat ve tek hesap girip kesiyor içeriği zenginlestirilirse bu serverin sonu olur. Razadör piyasasının yükseltilmesi için soğuma süresi 2 saate çıkartılıp, geçit bileti çıkma oranı düşürülürse ancak razadör piyasası yükselir benim düşüncem bu yönde.

Soğuma süresini 2 saate yükseltip, bilet çıkma oranını zorlaştırırsak, sandık içeriğini de düzenlememiz gerekmezmi?