Shade tarafından yazılan gönderiler

Selamlar iyi forumlar.
    Paylaşmak istediğim bazı konular var müsaadenizle hidra sandıkları ile alakalı oyuncular olarak yakındığımız bazı noktalar var bundan önceki serverda (GONDOR) sandıkların değerleri yerindeydi ancak şu an serverda tılsım fiyatları ve diğer hidra sandığından çıkan malzemeler yeterli seviyede değil ve piyasası aşırı düşük şu aralar piyasayı oyuncular düzenler evet ancak içinden bir şey atmayan sandıktan yeterli olmayan sandıktan nasıl bir beklentileri olabilir oyuncuların önerim şu şekilde nesne market itemlerinin (GRİ KURT KOSTÜMÜ , BAŞLIĞI) tarzı itemleri 7 günlük ve ya 5 günlük tarzı atabilir ise ve ya nesne market item uzatıcı tarzı bir şey eklenebilir ise gerçekten hidra yapmanın o tılsımı basmanın kapmaya uğraşmanın bir anlamı olabilir tek ricam önerilerimizi dikkate alabilirseniz ve gerçekleşebilirse değiştirilip bile olsa biz oyuncuları mutlu edersiniz teşekkürler.

Nesne market ve oyun içerisin deki sandık içeriği ile pek fazla oynamak istemiyoruz. Bu neden ile nesne market indirimi yaparak, oyuncularımızın omzunda ki yükü azaltabiliyoruz. Ek olarak ise buna "Won Masası" etkinliği de dahildir.

ch1 yada başka bir ch ye girdigim zaman devamlı böyle kalıyor oyun cıkıs yapıp tekrar girmek zorunda kalıyorum ve böyle oluyor

https://i.hizliresim.com/nQBj75.png

Client buga girmiş olabilir ya da internetiniz ile ilgili bir sorun olabilir. Aşşağı da vereceğim yolları deneyip tekrar kontrol edermisiniz?

• Rohan2FullClient dosya klasörüne giriş yaparak, tüm ".bin" dosyalarını silin.
    • Rohan2FullClient - Pack klasörüne giriş yaparak, "Locale ve Root" dosyalarını silin.
    • Son olarak ise, modeminizi ve bilgisayarınızı baştan başlatıp tekrar oyuna giriş yapmayı deneyin.

Sorun hala devam eder ise, geri dönüş sağlayın.

Aşşağıda belirttiğim konu tekrar aktif edildiğin de, pet bilgilerinizi oraya yazabilirsiniz.

Konuya git.

Merhaba
    Hiç Kullanılmayan Yer belkide Zodyak tapınağıdır. 40 kat çıkmak gerçekten sıkıcı olabiliyor. kime sorsam gerek duymuyor. Belki 35 kata indirirseniz bir nebze insanların katılımını arttırabilirsiniz.

Zodyak tapınağı tamamen official şekil de Rohan sunucularına getirildi. 1 kat eksik ya da fazla ekleme / eksiltme yapamayız. Fakat, zodyak tapınağının değerli olabilmesi için içeriğini tekrar gözden geçirebiliriz.

Öncelikle herkese selamün aleyküm,İyi Günler, ben sw açıldığı günden beri sürekli olarak oynayan emektar bir kardeşinizim.Oyun Nickim:Jeopardize'dir. Bugün çarım (07.04.2019) tarihinde sebebsiz yere ban yemiştir.Siteye girdiğimde gördüğüm manzara ülkütücüydü ,sebebine hırsızlık diyor..Bu imkansızçarımn şifresini benden başka kimse bilmesine imkan olmadığı için başkasıda birşey yapmış olamaz. kullanıcı ıdları : Opticalvenoz06,opticalvenoz07,opticalvenoz08 çarlarım ban yemiş .Ayrıca dün metin2 tr anadoluda 5 t verip burda ,almış olduğum lycan karakteriminde şifresini değiştirmişler giriş yapamıyorum.İçinde itemler felanda vardı.Onunda nicki :bayt007 ama aldığım kişi mailin şifresini bilmediği için kendi maili üzerindeydi.Benim zaten çarım olduğu için bende maili önemsemedim.İçindeki itemler gitti o kötü oldu.Lütfen ilgilenirmisiniz.Ne olduğunu tam olarak anlamaya çalısıyorum.Lütfen yardımcı olun.Hayatım boyunca yanlış birşey yaptığımı sanmıyorum.Rohan2 nin üç serverindada sonuna kadar sizlerin adaletine güvendiğim için oynadım.Lütfen gereğini yapınız.Saygılarımla..

Bu gmlere attığım dc den mesajdır. bu giriş yapamadığım dediğim lycanın karakter ismide :NaberBro06'dır. Sözde bana çarı itemleriyle birlikte devreden arkadaş,BENDEN anadoluda 5 t para aldı.Daha sonra 1 gün sonra dc ye giden NaberBro06 adlı kişi çarım ve itemlerim çalındı diye ihbarda bulunuyor ,aklı sıra verdiği itemleri geri almaya çalışıyor.Sonrasında ise olan benim çarlarıma oluyor.Utanmaz sahış hala milleti kandırmaya devam ediyor.Facebook da ilanları var lütfen inanmayınız.Rohan2 yönetimine hep güvenmiştim fakat bana diyorki mac değişmissin, bana bu olaydan sonra ıp ban atmışlar, kaldıki yurtta kalıyorum ve yurdun internetini kullanıyorum laptoptan giriş yaptığım için ıp adresim sürekli farklı olabiliyor,Gazi Ünv kütüphaneden de girdiğim için .İşin özü yönetim hesap güvenliği size aittir diyor,fakat benim günahım olmadan beni banlamıştır.Sorun değil metin2 bağımlısı olarak biraz üzüldüm bu olaya ama asıl üzüldüğüm ise Rohan2 Yönetiminin Bana suçsuz yere HIRSIZ DAMGASI VURUP ,DC DEN ATMASIDIR.Ticket BAN ATTIKLARI İÇİN TİCKET DAHİL ATILMIYOR.UMARIM BÖYLE BİR OLAY SİZİN BAŞINIZA GELMEZ .UMARIM YÖNETİM İNSANLARI DİNLER VE EMEKLERİNİ YOK EDERKEN ,AYNI OLAY KENDİ BAŞLARINA GELSE NAPARLARDI DÜŞÜNÜR.SAYGILARIMLA .LÜTFEN BU SAHIŞA İTİBAR ETMEYİNİZ. KANITLARRRRR:

Oyun kuralları gereği "Rohan2 Harici" terimin de haklısınız. Sadece sizin hesabınızın işleme alınmasın normal'dir. Bahsetmiş olduğunuz "NaberBro06" karakterin oyun dışı ticaret yaptığına dahi bir kanıtınız var ise, karaktere işlem yapılır. Ticket ban ise, tüm kullanıcılar da aynı hata görünmekte'dir. "Yeni Talep Oluştur" adlı butona tıklayarak, talep oluşturabilirsiniz.

Edit: 24 saat içerisin de "NaberBro06" karakterin oyun dışı ticaret yaptığına dahi bir kanıt sunun. Bu kanıt, maximum 48 saat için de alınmış bir ekran görüntüsü ya da video olmalı. Aksi halde işlem yapılmayacak.

Hesabıma girmeye çalıştım ama giremedim şifre yenilemek için eposta adresimi yazıyorum onada yanlış diyor bundan önce zaten epostamı aktive etmek istediğimde epostama kod gelmemişti aktive edemedim sizlerden yeni şifre talebinde bulunmak istiyorum.İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Kullanıcı Adı : ***
    Oyun İçi Nİck : Dersaa 2 skili p 2 skili g 1 skil m 8 EPHBOA loncasında hesabım hesapla ilgili daha fazla bilgi verebilirim.
    Eposta Adresi : ***

Hatalı kullanıcı adı veya email. Lütfen tekrar deneyiniz. diyor şifre değiştirmeye çalıştığımda.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ya da mail adresinizi güvenliğiniz için sosyal medya platformun'da paylaşmamaya özen gösterin. Kullanıcı adı ve mail adiresi tarafımca edilendi.

Otomatik yedek sistemi derken hesap guvenlıgı ıcınmı bahsedıyorsunuz onlar ise hepsini aktif ettim ben herhangi bir sorun yok o konu dahilinde.
    Ben itemi istemiyorum o iteme ne olduğunu öğrenmek istiyorum.

Sunucu istatistiklerine baktığımız da sunucu da bulunan Abonoz küpe sayısı fazlası ile görünüyor. Bu neden ile, sizin eşyanız hangisi belirliyemeyiz. Bu konu hakkın da yardımcı olamayız üzgünüm.

MERHABA BUGÜN 05.04.2019 TARİHİNDE SAAT 14:00 İLA 15:00 ARASI GERÇEKLEŞEN BİR OLAYI AKTARMAK ADINA YAZIYORUM.
    BÜTÜN İTEMLERİM TAKILIYDI ENVANTERİMDE DEĞİLDİ YANİ ABANOZ KÜPEME BAKMAK İSTEDİM ÜZERİMDE YOK ENVANTERİME BAKTIM YOK DEPOMA BAKTIM YOK NESNE MARKETE AKLINIZA GELEBİLECEK HEREYER YANÇARLARIMA YOK MALESEF YOK ÇOK ÜZGÜNÜM BU KONU HAKKINDA PARA İÇİN ÜZÜLMÜYORUM. ÜZÜNTÜMÜN SEBEBİ BÖYLE GÜZEL BİR SERVERLA YETERİNCE İLGİLENİLMEMESİ GERÇEKTEN DAHA FAZLASI OLABİLİR YANİ NASIL OLURDA BÖYLE BİR OLAY GERÇEKLEŞEBİLİR. İHTİMALLER ÇOK KÜPEYİ ALIP YANÇARIMA VEREBİLİRİM DİYMİ SONYA KAYBOLDU DİYİP İTEMİ İSTİYEBİLİRİM BU İHTİMALLERDEN BİRTANESİ. AMA DURUM BU ŞEKİLDE DEĞİL EMİN OLUN 3W BANA BİRŞEY KAZANDIRMAZ YADA 3W İÇİN BU KONUYU AÇMAZDIM BU OLAY BENİM BAŞIMA BİR KEZ DAHA GELMİŞTİ SİLAHIM KAYBOLMUŞTU ARADAN 2 SAAT GEÇTİKTEN SONRA DEPODAN BİRŞEY ALMAK İÇİN AÇTIĞIMDA SİLAHIMI DEPODA BULMUŞTUM. ÇOK İLGİNÇ DEĞİLMİ İTEMİ GERİ VERMEYİN TAMAM OKEY AMA İTEME NE OLDUĞUNU BİLMEK İSİYORUM AKIBETİNİ MERAK EDİYORUM.
    İTEMİN EFSUNLARINI SÖYLEMEM GEREKİRSE ŞÖYLE ; ŞEYTAN %20 ÖLÜMSÜZ %20 BIÇAK/PENÇE %15 OKA KARŞI D. %15 KILIÇ SAV. %15 - 3 ADET ELMAS BOŞLUĞU VARDI 1 TANESİ DOLUYDU 13 İLA 14 SAATİ VARDI TEK KALAN BASILI OLAN ABANOZUN SÜRESİNİN BİTMESİNE İTEM +9'DU BU ARADA.
    İLGİ VE ALAKANIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM İTEMİN AKIBETİNİ BİLMEK İSTİYORUM BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM. :) İYİ OYUNLAR DİLERİM ..

Rohan2 sunucuların da bu tür olayların yaşanmaması için, otomatik yedek sistemi mevcut. Yani bu tür kayıp olaylarını göz ardı etmek zorundayız çünkü tüm oyuncular bu şekil de iade ister ise, sunucuların 3'ü de zorlanır. Empati kurmanızı istiyorum, siz de haklı olabilirsiniz bizler de.