Shade tarafından yazılan gönderiler

dün açtığım konu hiç bir tane bile forum ihlali yokken kaldırdınız neden kaldırıyosunuz zorunuza mı gidiyo böyle şeyleri insanların paylaşması (hadi bide hesabı banlayın artık)

Pet ile ilgili sorun nedir?

Rohan2'nin 1. yılını doldurmasının ardından tüm bölümler de yapılacak olan PvP turnuvaları için katılım sağla ve sende ödüllerden birine sahip ol!

• 1000TL Ödüllü 55. Seviyeler Arası S3 Isengard'ta Turnuva!

Daha önceden "S1 Rohan ve S2 Gondor" bölümlerinde bu turnuvalar düzenlenmiş ve ödüller sahiplerine tahsis edilmiştir. Şimdi ilk olarak S3 Isengard ve sonrasında birleştirme tamamlandığında "S1 ve S2" bölümleri içinde turnuvalar gerçekleşecektir.
    Ekstra olarak, lonca turnuvaları tüm bölümler de yakın süreç içerisinde başlatılacak ve kayıtlar alınacaktır!

• Oyunumuz da ilk 3 "120. seviye" olan kişilere paraları tahsis edilmiştir.

Turnuva detayları yakın zaman da paylaşılacak. Bekleme de kalın!
    http://www.rohan2.global

Ben gideceğini nerden bilecektimki nerden ss alıyım oyunu sürekli kamerayamı alıyoruz sanki başka yolu yokmu

Malesef başka bir yolu yok. Sonuç olarak, bu tür bildirimler de bir çok oyuncu başvuruyor ve her birine iade yaptığımızı düşünün ve empati kurun.

Sandık içeriği ile pek güncelleme yapmıyoruz genel olarak. Fakat önerinizi tekrar gözden geçireceğiz.
    @Feitan

Gecen gün başıma gelen hesap şifresinin değişmesi olayı bugün de başıma geldi fakat bu hesabı sadece bu server a özel id ile acmistim oyunu oynarken oyundan attı ve oyuna giriş yapamadım hesap zaten bağlı yazısı sürekli çıktı durdu yaklaşık 1 saat karakter ekranını bile açamadım sonrasında sayfadan şifre felan değiştirdim yine hesap zaten bağlı diyordu ve giriş yapamadım bugtan kurtar diyip bir saat bekledikten sonra hesabım kurtuldu fakat asıl mesele benim geçen günlerde kaybettigim hesabımda gmlerle konuştum hiçbir destek vermediler aynı olay tekrar başıma gelmişti e mailini unuttuğum için hesabın şifresi sistem tarafından değiştirildi bug burda !! Şuan hesabıma erişemiyorum hesabimin emailini öğrenebilirmiyim sadece bu bilgiyi istiyorum sizden herhangi şifre vs talebim olmiyacak sistemsel bir bug var çünkü sistem şifreyi kendi değiştiriyor

Hesabın size ait olduğundan emin olmamız için, aşşağıda ki istenilenleri özel mesaj yolu ile bana iletin.

• Mail Adresi:
    • Telefon Numarası:
    • Kullanıcı Adı:
    • Hesaba son giriş tarihi ya da saati:

Yukarı da istenilen bilgileri lütfen özel mesaj yolu ile bana iletin. Bu bilgilere güvenliğiniz için bura dan yanıt vermeyin.

Ork zindanında Bossların bazen savuşturma yeteneğini kullanmasıyla herhangi yerlere sıkışıyorum tek başıma yapıyorum zindanı bu katta kaldıgım zaman üste çıkamıyorum üst katta slot agresif oldugun için çekip kestikten sonra çıkıyorum ama burada öyle bi şansım yok bekçiyle konuşmam gerekiyo sıkıştığım için gidemiyorum karakter attıgımda tekrar giremiyorum bilinen bi çözümü varmıdır veya bana bi tavsiyeniz varmıdır ilgilenen olan olursa teşekkür ederim. https://www.youtube.com/watch?v=-gWWqo3nhPM&feature=youtu.be

Oyun ekibi bu sorunu gidermek için alternatif yollara başvurabilir. Bir düzenleme yapılır ise, güncelleme içeriğin de görebilirsiniz.

@Feitan @AvşarEli