Kural ihlali bölümü zaten mevcut. Doğru konu içeriği ile açarsanız konuyu, bir editleme ya da düzenleme yapmayız. Oyun içerisin de sağ bölüm de bulunan saat, tarih ve sunucu ismi gözükmesi şart. Video kalitesi de en az 360P 30Fps olmak zorunda.
Shade tarafından yazılan gönderiler
-
-
Rohan2 sunucularına hoşgeldiniz. Bu serüven de başarılar dileriz.
-
Tarih, saat ve sunucu ismi gözükmek zorundadır. Ek olarak ise, video kalitesi düşük. Bu konuşmaları ss olarak iletebilirsiniz.
-
Oyun kuralların da bulunan "Din - Irk Siyasi Hakaret" 2. Ceza aşamasına "İp Ban" eklenmiştir.
Religion - Political Offense's second punishment is "IP Ban" anymore. -
Pilavlı var ise ben de varım!
-
Herkese Merhaba,
C++ hatası alıp oyun kapanıyor, çok sık oluyor bu donanımsal olarak birşey eksik değil bigisayarda, problem nerede olabilir?
yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkürlerselamlar
TrankoBuskas
Ruthlessİşletim sisteminize uygun "Microsoft Visual C++"ın son sürüm uygulamasını indirip kurun. Kurulum bittikten sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve tekrar deneyin. Hata devam eder ise, geri dönüş sağlayın.
-
Önlem amaçlı mesajda ki Kullanıcı bilgileri kaldırılmıştır. Rohan2 sunucuların da yetkili çalışanları sizler den bu tür bilgiler istemezler. Topluluk kurallarını okumanız da fayda var.
-
Siber suçlar bu konu ile ilgileniyor mu bilginiz var mı ? Yani müracat etsem bir sonuç çıkar mı
Siber suçlara başvurduğunuz zaman zaten bizler den gerekli bilgileri ya da dosyaları isteyeceklerdir. Böyle bir durum olur ise, şüphesiz Resmi dairelere bu tür bilgiler verilir. Hesabınız için üzgünüm. Başka bir sorun yok ise konuyu kapatıyorum. Lütfen geri dönüş sağlamayı unutmayın.
-
Nick : ragon
SERVER : RohanÖzel mesaj ile sizinle görüşme yapacağım. Konu kapatılıp özel mesaj ile devam edilecek.
-
Daha Çok Göster
https://www.youtube.com/watch?v=zQvEDyvKXtk&feature=youtu.be
Diğer karakterlerde bi sıkıntı yok.
Nick: ragon
Server: Rohan
Artık bı yardımcı olursanız sevınırım elımdekı aldıgım sürelü ekipmanlar bitiyor.
Tek bir konu üzerin den devam edilecek.
Aktif konunuz için tıklayın. -
Öncelikle herkese iyi akşamlar diliyorum İlk açıldığı günden bu yana oynadığım Rohan2 Isengard serverini bugün itibariyle bırakmış bulunuyorum. Öncelikle bu zaman zarfında güzel bir oyun süreci yaşattığınız için çok teşekkür ediyorum. Fakat serverin online kaybetmesindeki en büyük etken GÜNCELLEMElerin ve yapılacak BAKIMların çok geç gelmesidir. Sarı-Kırmızı da bile pazar kuramadığımız zamanlardan bu zamana gelmemizdeki hatayı herkes kendinde aramalı.
Herkese iyi oyunlar diler, yönetim sistemine ise iyi çalışmalar dilerim.
aboubakar
Rohan2 kapılara sizler için her zaman açık olacak! Güncellemelerin neden geç geldiğini belirtmek isterim.
Bir sistem ya da iyileştirme yaparken tüm her şeyi düşünmek zorundayız. Bu neden ile "Beta" sunucumuz da bu tür sistemleri ya da iyileştirmeleri test ederek sorunsuz hale getiriyoruz. Ardın dan zaten siz oyunculara güncelleme veriyoruz. Geç gelme sebebi tam anlamı ile bu. -
Merhabalar iyi forumlar öncelikle buradan rohan yönetimine verdikleri discord hizmetlerinden dolayı teşekkürü oyuncular adına borç bilirim.
Günlük saatlerce aktif oldukları saatlere rağmen hiç bir şekilde hatasız ve üsluplarını ne olursa olsun bozmamaları , bizleri hiç sıkılmadan dinlemeleri onları bam başka kılıyor server'ı boş verin sadece bu yönetimin güzel diline odaklanın hiç bir problem olmasa bile gidin hal hatır sorun hepsi çok güzel insanlar hepsini çok seviyoruz cansınız.
Not:Sabaha karşı discorda gittiğimde bir yönetimden avcı arkadaşa problem anlatırken uyuya kalmıştı oda adamdır
kendim çıktım okuyorsan seviliyorsun reis.Rohan2, sunucuların da barınan tüm oyunculara hizmet vermektedir. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz.
-
Server Birleşme İle İlgili Anket Yapıldı Ama Anketin Üzerinden Neredeyse 2 Ay Geçicek Ama Hala Bi Bilgilendirme Birşey Gelmedi 1 Sene Sonra Felan Mı Yapılacak Birleşme Acaba
Bu Konuyu Birde Benden Başka Takıp Eden Yok Sanırım Ama Bi Açıklama Yapılsın Artık 2 Ay Oldu Anket Yapılalı Ayar Yapılcaksa da Bence Şimdiye Kadar Yapılmıştır.
Rohan ve Gondor sunucuların da aktif olarak veriler aşşağıda ki gibidir. Bu verilerin kaybı yaşanmaması için, elimiz den geldiğince titiz çalışıyoruz. Bir veri kaybı yaşanmaması için gerekirse bir erteleme yapabiliriz. Fakat şuan aktif olarak birleştirme ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Kısa süre içerisin de bilgilendireceğiz.
- Rohan sunucusun da aktif hesap: 629063
- Gondor sunucusun da aktif hesap: 287092
- 2 Sunucuya ait toplam hesap: 916.155
Yukarı da belirtilen istatistikler de sadece "Hesap" baz alınmıştır. Unutmayalım ki karakter, ekipman ve eşyalar da mevcut bu oyunda. Bu neden ile birleştirme için dikkat etmeliyiz.
-
Dosya tarafımızca indirilip kontrol ediliyor. Herhangi bir sorun olmaması için, dosya konu içeriğin den kaldırılacak.
-
Rohan2 sunucularına hoşgeldiniz. Bu amansız mücadelede başarılar!
-
Hızlı silme önerileriniz hala aklımız da ve tartışmaya açık şekil de toplantı da sunuluyor. Tüm ekip tarafın dan onay verilir ise, güncelleme ile beraber bu sistem getirilir.
-
Daha Çok Göster
Öncelik ile herkese Selamlar;
Konu yeri yanlış ise taşınırsa sevinirim.
Oyun içerisindebir çok dost ve arkadaşımız var bu konuyu buraya bırakmak istedik.
yumi & yuumi karakterleri olarak oyun içinde düşmanımızdan başkasının sevmeyeceği bir oyun oynamaya çalıştık, düşmanlarımız haricinde hatamız olan arkadaşlar kusura bakmasın.
Hesaplarımızın kapatılmasını talep ettik, oyun takımı bu konuda çok yardımcı oldular. İlgi ve alakalarından dolayı teşekkürü borç biliriz.
Hiç kimseye karşı ismimizi kötü duyurma taraftarı olmadık. Aksine bizlerde bir şeyler katmaya çalıştık.
Neden bıraktık ?
Öncelikle çok küfürlü konuşmalar rakiplerimiz tarafından 1 Level hesap ile edilip rahatsız edildik.
Karşımızda ele gelir fazla rakip göremedik [ Bazı arkadaşları tenzih ediyorum ]
Oyun içinde oyuncu bazlı olarak kendimizce yanlışlar veya yanlış yaklaşımlar gördük. [GM'leri kast etmiyorum]
Buraya yazıp lanse etmek istemediğimiz bir kaçta olay mevcut bunlar ile birlikte.
Peki Ne Yapacağız ?
Bir süre kafa dinleyeceğiz.Sizlerden tek istediğimiz, bu bir oyundur ve oyunu kurallarına göre oynamanızdır. Hiç bir şekilde hiç kimse öldünüz/öldürdünüz diye küfür etme veya edilme hakkına sahip olmuyor.
Bu bilinçte oyun oynamanızı tavsiye ederim.Herkese iyi oyunlar dilerim.

Rohan2 kapıları her zaman açık olacak. Dilediğiniz zaman tekrar dönüş sağlayabilirsiniz!
-
Sanırım bizden habersiz edit yaptınız. 2 Düz vuruş ile karakter mi kesilirmiş

-
Benim hesaptan güçlü olmuş
Böyle videolar lazım bizlere -
Bilmiyosan yapmicaksın abi simya