Shade tarafından yazılan gönderiler

çözüm önerilerim bossları herkes yapsın zaten adam nie yapmasın boşa mı oynuyor herkesın oyun oynama vaktı azdır hidrayı onceden 2 tane +50 +75 tılsım civari kesıyorduk simdi +200 2 tane lazım bunu zaten bi tane +200 tılsım yapmak 3k won nemere razadör catacomp sandıgı resmen rezalet çöp bir kişi drobunu beğeniyor mu içinden gerekli bir item yok hidra serwarda en efsane bosslardan biri kesen adam 10 kısı xxx serwarları bıle hıdrayı kolay yapmış oyuncu sıkılmasın die ama siz hıdrayı dusurmemekte ısrarcısınız suan hıdra bıle para etmıyor adamlar 16 wona kurmuş cunku alacak adam yok ıcınden cıkan tılsım gıtmıyor suan piyasa bosslarda bile deil içinden cıkan esyalar bile kımseye yaramıyacak emınım bossların canını hala diyorum gondordaki seviyeye çekin serwar ramazanda hareketlenmezse baska hıc bır zaman hareketlenmez lütfen bu dedıklerımı artık cozume kavusturun razadör sandıgının para etmesı ıcın lav ticareti kapanmalı nemere sandıgının para etmesı ıcın ıcıne drop eklenmelı hidra yapmak içinde canini eski haline çekin artik

Önerilerinizi not alıp yarın akşam ki toplantımız da tartışacağız. Bu tür öneriler de bulunduğunuz için teşekkür ederiz.
    @Feitan

Kolay gelsin,

Dün şeytan kulesine atladım, şeytan kulesi (yeni) yazan yeri ilk kez gördüm ve işaretledim . Bekçi 100m yang istedi. Bende ok deyince 100m gitti ama beni içeri almadı. Tekrar denedim yeniden almadı. Yeniye girilmiyor ve yanglarımız gidiyor. Gereği yapılması dileğiyle

Sunucu ismi nedir? Şeytan Kulesi (Yeni) deneyeceğiz. Bir sorun var ise, düzeltilip emeğinizin karşılığı verilecektir. Fakat, bir sorun görülmez ise, kanıt olmadan bir işlem yapılmaz.

Sanırım 3 sunucu da dahil, 1. seviye başka bayrakta bulunan bir hesap öldürülmüyormuş doğrumu'dur? Eğer bu sorunu çözersek problem ortadan kalacaktır. Bir sonra ki güncelleme de bu sorunu göz önünde bulundarmaya çalışacağız.

hocam 3 serwarındada oynadım emin ol yönetimi benden iyi tanıyan yoktur 1 2k olmaması sebebi ne hep zorlaştırmaları razadöre 2 kısı gırmesı hıdranın zorlaşması bu bossları yapıyorsak rahatca para kazanmamız lazım ama gel gör razadör sandıgı 2 w nemere 3 ben bunları yaparak boyle para kasacaksam oynamaya lüzüm yok tryle kıyaslamama sebebim tr tipi olması rohan ve gondor geride kaldı 1 2 avcı alınır onlar bakar ama isengard yeni bütün odakları orda olmalı yoksa 4. serwar yolda demekde olur planlar her zaman olur hayata geçmesi zaman aldıgı ıcın ve kımsenın de buna tahamulu yok yonetım nesne market itemı getırcek dıe adam 1 ay beklemez bunu anlamıyorsunuz

boss'ların canını azaltırsak sorun çözülecekmi diyorsunuz yani? Eğer herkes rahat rahat boss keser ve sandık içeriği tamamen pazarlara sunulur ise, piyasayı bitirmiş oluruz tamamen. Şimdilik en azın dan toparlama imkanımız oluyor. Bu şekil yaparsak, tüm pazarları sandıklar ile görebiliriz. Çözüm için önerinizi her zaman gözlemliyoruz. Çözüm önerileriniz nedir?

Artık yeter cidden kabak tadı vermeye başladı
    120 lvle hesap kasıyoruz yeri geliyor para yatıyoruz yeri geliyor pc den kalkmadan bişeyler yapmaya çalısıyoruz hazırlanıyoruz savaşa giriyoruz.
    120 lvl lerin kesemediği hesabı 1 lvl hesap geliyor elden ayaktan düşüyoruz buna artık bir çözüm getirin ya hesap kapatma yada 1 lvl hesaplar da kesilsin bu işe bir çare bulun artık.

Farklı bayrak da bulunan düşük seviye bir karakteri öldürebilirsiniz. Eğer aynı bayraktaysanız zaten PvP modu pasif halde olmuş oluyor. Tam olarak şikayetiniz nedir?

SAYIN YÖNETİM BU OYUN TR ZORLUGUNDA OLMASI DEMEK YONETIMIN EN BÜYÜK HATASIDIR EĞER Bİ OYUNCU ZOR SERWAR OYNICAK OLSA TR OYNAR BİZ OYUNCULAR ZATEN EP ÇEKIYRUZ TAM Bİ EPLİ OLMAK İÇİN 170 200TL ARASI PARA ATIYORUZ 15 GÜNDE BİR AMA YİNEDE O HİDRA YİLİ VADİSİ GİBİ BOSSLARI KESEMIYORUZ BİZ AFEDERSİNİZ AMA SALAKMIYIZDA BU SERWARA DEVAM EDELIM HER HAFTA PARA YATIRDIGIMZI HALDE YA Bİ SALİN SU BOSSLARI CANINI 5 KAT FAZLA YAPTINIZ DA NEOLDU KIMSE ZEVK ALMIYOR HERŞEYİ GONDORDAKİ GÜCE CEKIN HERKES RAHAT OYNASI SERWARA EP GİRSİN OYUNCU GİRSİN BUGUN SABAH ALTTAN FLOOD GEÇEN Bİ KONUSMA https://hizliresim.com/oXbYn9 YA BU ADAM SERWARDA DURMAZ CUNKU BU ZEVK İŞİ OLAN OYUNU SİZ BİZE IZDIRAP ÇEKTIRIYORSUNUZ LÜTFEN HİDRA 3M CANA DÜŞSÜN VE DİGER BOSSLARDA ESKİ ZORLUGUNA İNSİN VE HAPPY HOUR TARZI ŞEYLER GELSİN

Rohan, Gondor ve isengard sunucularının zorluk derecesi, Metin2 Türkiye ile aynı değildir, öncelikle bunda anlaşalım. Biz 3 sunucu yönetimin de olan bir ekibiz ve tamamen her bir sunucu da tecrübe edindiğimizi de dile getirmek isterim. Örnek vericek olursak; Rohan sunucusu ilk sunucumuz bildiğiniz üzere. Rohan sunucusun da olan bir hatayı 2. sunucu Gondor da yapmadık. Gondor da olan bir hayatı 3. sunucu İsengard bölümünde de yapmadık. Bu neden ile boss ve canavarların bu şekil de olmasına karar verdik. Eğer bu tür önemli boss'ları kolay yaparsak, pazarlarda ki eşyaları siz düşünün derim. Piyasayı öldürmekten başka bir şey olmaz.

Sizler den isteğimiz her zaman ki oyununuzu sakin şekil de oynamanız. Birleşme kararı alındı ve bu süreç zorlu bir süreç bunu unutmayalım. Sizler de haklısınız ki biz haksızsınız demiyoruz ya da susturmaya çalıştırmıyoruz. Elimiz den geldiğince hızlı çalışmaya, titizliğe ve sorunsuz bir birleşmeye gitmektir. En kısa süre içerisin de bununla ilgili bir açıklama yapılcaktır. Bu hafta ki toplantımız da özellikle tartışmaya sunulacaktır bu konu, hiç bir şüpheniz olmasın :)

Yanıtınız için teşekkürler. Demek istediğim şu ki bunu öneri olarak da kabul edebilirsiniz. Tek bir sunucuya herkesi toplayıp o sunucu için reklam yaparsanız bu herkesi tatmin eder. Gerçekten Gondor serverinde ciddi bir online sıkıntısı var. Birleşse bile elde edilen Online oyuncuların büyük bir kısmını tatmin etmeyecektir benim düşüncem böyle. Gerçekten Gondor hesabımda ki emeğim çok fazla uykularımdan, günümün büyük bir kısmından fedâkarlık ettim okadar emeği bırakıp İsengard'a geçemem geçmek isterim fakat emeğimi bırakamam bundan eminim ki Rohan ve Gondor serverlerinde ki oyuncular da benim gibi düşünüyordur.

Rohan ve gondor sunucuları birleştirildik den sonra, rohan & gondor bölümleri için de reklam çalışmalarımız olacaktır. Rohan2 reklamlarını hiç bir zaman eksik etmez. Önerileriniz gelişmemiz için önemlidir. Teşekkür ederiz.

Öncelikle herkesin ramazan ayı mübarek olsun sağlık sıhhat ve bereket getirsin insallah. Malumunuz ramazan ayındayız oyunda etkinlik olacak mı ? ramazan ayında güzel etkinlikler bekliyoruz bilgi verirseniz sevinirim. :)

Tüm müslümanların ramazan bayramı mübarek olsun.

Selam, biliyorsunuz ki rohan ve gondor sunucularını birleşmek için çalışıyoruz. Bu birleşme kesin olmamakla birlikte minimun süresi 40-48 saat sürecektir. Reklamlarımızı kapalı kalacak bir sunucu yerine, aktif olarak açık olan sunucuya yapmamız daha mantıklı ve sağlıklı olacağını düşündük. Yani şu şekil düşünebilirsiniz; 40-48 saat süre boyunca kapalı bir sunucuya reklam yapılır ise ve bu reklamı görüp oyuna giriş yapmaya çalışacak oyuncular, giriş yapamadığını anlarlar ise bu bize çok büyük sorunlar yaratıp ayrıca rohan markasını kötü yönde etkileyecektir. Biz de toplu bir karar alarak, aktif ve açık olan bir sunucumuza reklamları yapıp, daha fazla oyuncu kitlesine çalışmak. Rohan ve gondor bölümleri zaten birleşecek bununla ilgili bir kaygınız olmasın. Umarım yanıtım sizleri tatmin etmiştir.

Merhaba

DEmircide köstümleri update ederken :
    erderha pullarını ve dişlerini 10 pembe inci ile anca esrarengiz ejderha puluna dönüştebiliyoruz.
    bu rakam çok fazla. bu inciler sadece ork zindanında 1 tane düşüyor .
    bunların 1 veya en kötü 3 tane pembe inci ile esrarengiz diş veya pençeye dönüştürebilmemiz lazım.
    diğer renk inciler içinde rakamlarda aynı oranda düşürümeli bence.
    kolay gelsin

Bununla ilgili bir şikayet henüz gelmedi. Bu neden ile, tek bir şikayet ile bir düzenleme yapamayız ki, oranlar sabit haldedir. Fakat yine de bu konuyu toplantı esnasın da görüşmeye açacağım.

@Feitan

Merhabalar iyi forumlar dilerim.
    Bahsetmek istediğim konulardan direk giriş yapmak istiyorum Rohan2 Global , Gondor , Isengard sunucularının ilk zamanki oyuncu başlangıç sayısı akıl almaz bir seviyedeydi büyülü ormanda 1 metin için geceleyip sabaha kadar farm yapmamız gerekiyordu (DEDİM Kİ BURASI YIKILMAZ) yıkılmadı ayakta duruyor halen daha oyuncu sayısı yıl geçmiş bir servera göre çok iyi miktarda ancak Isengard sunucusunda olan olaylardan sonra ve oyuncuların yaptıkları kural ihlali hareketlerden sonra oyuncu gidişi iyice düşmüş vaziyette ben bu konuyu oyuncu düşüyor diye açmıyorum sadece kalan oyuncuların gitmemesi için bir umut vaad edilmesi için açıyorum yönetimden istediğim şey ramazan gelmeden bu serverı ayakta tutmaları reklamları sıklaştırıp bir an önce harekete geçip eski ihtişamını geri kazandırmasını istiyorum saygılar oyuncu olarak isteklerimiz bunlardır
    İyi forumlar

Rohan2 sunucuları bir marka haline gelmiştir. Bu neden ile kapatma gibi bir lüxümüz bulunmamakta'dır. Razaman ayına özel bir çok özel etkinliklerimiz olacak, sabırlı olmanızı diliyoruz :)