Herkese iyi Oyunlar
En-tai Hükümdarı görevini bitirdim fakat görevi Orman kaşifine Teslim edemiyorum imleç yanıp sönüyor üstüne tıklayamıyorum sorun ne olabilir acaba ?
Shade tarafından yazılan gönderiler
-
-
Can sıkıntısından ne yapacağımızı şaşırmış durumdayızz :DD Videodada anlaşılır zaten ruh halimiz
Herkese iyi forumlar dilerim..Bu birleşmeyi sabırsızlıkla bizler de bekliyoruz

-
Selam, aşşağıda ki adımları uygulayarak bu sorunu çözmeyi deneyebilirsin.
- Dns adresinizi 8.8.8.8 / 8.8.4.4 olarak değiştirin ve tekrar deneyin. ( Sorun hala devam ediyor ise, bir sonra ki adıma geçin. )
- Rohan2FullClient içerisin de bulunan (.bin ) dosyalarını silin. Ardından, Rohan2FullClient / Pack klasörü içerisin de bulunan ( Root ve Locale ) dosyalarını silin. ( Sorun hala devam ediyor ise, bir sonra ki adıma geçin. )
- Modeminizin fişini çekin, 10 saniye bekledikten sonra bilgisayarınızı tekrar başlatın. ( Sorun hala devam ediyor ise, bir sonra ki adıma geçin. )
- Sorun henüz çözülmedi ise,Rohan2FulLClient indirip tekrar giriş yapmayı deneyin.
-
Gönderdiğiniz video incelenecektir, bildirimin için teşekkür ederiz.
-
Daha Çok Göster
Merhaba sayın seyirciler Rohan2 Isengard ilk haber bölümümüze hoş geldiniz
Size serverla alakalı son haberleri sunuyoruz ...
İlk olarak serverda olan dalgalanma sonucu cor fiyatları olağan üstü seviyede artış gösterdi.Büyülü metallerin stoğu azaltığı için ve güncelleme duyurularından ufak spoiler alınması sonucu fiyatları makul seviyelerden yüksek miktarlara çıkmak zorunda kaldı.
+Merakla beklenen o büyük güncelleme hakkında önemli duyumlar almış durumdayız en kısa süreç içerisinde sorunsuz gelecek güncelleme ile oyuncular olarak bizi memnun edecek olayların olması muhtemel ve yapılacak etkinlikler ve reklamlar ile o eski ''Efsane'' günler geri gelecek daha da fazlasını görebileceğiz oyun kalitesi bakımından.
Piyasaya devam edelim tekrar doların artması ,fasulyenin uçmasından , kaynaklı ve kedilerin yüzememesinden dolayı buffcular zam yapmış vaziyette tabi onlar da haklı...
Son haberimiz bosslardan. Razador , Nemere , Hidra , Jotun sandık piyasası yükselmeye başladı serverda bulunan oyuncu çokluğu ve para girişi en çokta bosslara yaradı .
Bir sonraki haber bültenimizde görüşmek üzere.(Maksat güldürmek bilgilendirmek linçe gerek yok
)Ekonomimiz de bir sorun olduğunu düşünmüyorum, enflasyon oranı stabil halde
Yanglarınızı fazlası ile car cur ediyor olabilirsiniz. -
Özellikle benim işime yaracak bir konu diyelim
Teşekkürler. -
Dün saat 12 sularinda oyunun gitmesi sonucu pazarımdan çektigim won un evnavterime gelmesi sonucunda bir mutlet sevinc icerisinde bulundum gondor gibi bir sunucuda 300 w para geldi ve oyunun gitmesi sonucundada o wonun envanterimden gittigini gördum durum ile ilgili tickette attım ama henuz ilgilenen olmadi.
Sunucu istatistiklerine baktığımız da herhangi bir kesinti olmadığını gözlemliyoruz. Ek olarak ise herhangi bir bağlantı kesintisi ya da bakım yapılmadı. Büyük ihtimal internet bağlantınız da anlık kopma yaşanmış olabilir. Mağduriyetinizi gidermemiz için herhangi bir kanıtınız var ise, iade gerçekleştirebiliriz.
-
Merhaba
ne zaman ramazan eventi vs gibi eventler oyuncu çekme çabaları ve reklamları artıracaksınız suan ramazanın ortasındayız event yok ortada yeni swler acılıyor userler oraya kayıyor ne zman oyun eskı halıne gelıcek .?Güncellemeleri sorunsuz vermemiz için bir çok test aşamasın dan geçiriyoruz. Bu aşamaların son rütuşlarını yapıyoruz diyebilirim. Sabırlı olmanızı dilerim

-
Konu başlığı düzenlenip uygun bölüme taşındı.
-
ch1 m2 deki buff yerinde buffer kesimi gereginin yapılmasını arz ederim
Bu tür ekran görüntülerine işlem yapılmıyor. Ekran görüntülerinizi kabul etmemiz için aşşağıda ki şartları okumanız da fayda var.
- Ekran görüntüsünün kalitesi en az, 360P olmak zorunda.
- Sunucu ismi, Saat ve tarih gözükmek zorunda.
- Oyuncu karakter isimleri ve sohbet satırı net gözükmek zorunda.
Not: Konu uygun bölüme taşındı.
-
Uygun Bölüme taşındı.
-
Özel olarak eklenen görevlerin ödüllerini nasıl öğrenebiliriz?
Örnek olarak herhangi bir görevi söylerseniz, bu görevin ödülünü size söyleyebiiriz.
-
Bold: Çok güzel tercuman olmuşsun kardeşim. Her kelimesine katılıyorum. metin2 tr deki şuanki droplara bir bakın. geç uyandılar ama iş işten geçti. giden gitti. zaman akıp gitmeden aynı hataya düşmemeniz temennisiyle...
Giden oyuncular sürekli kapanan sunuculara gidiyor. Eminim ki o sunucular kapandığın da tekrari Rohan2 sunucularına dönecekler'dir

-
Selamun Aleyküm
Won masasının saatleri değiştirildi herhalde bu saat oldu hale gelmedi saatlerını söylermısınız
-
Ch1 Bozukmuş Diğer Chlere giriyor car Ch1 bozuk ama
Diğer kanallar da boş bir alana geçip Kanal 1'e bağlanabilirsiniz.
-
Merhabalar güncellemeler en kısa sürede geleceği söylenmişti ancak ramazanın belli bir bölümü geçmiş durumda eventler halen daha gelmemiş vaziyette yeni haritalar da açılanacağı söylenmişti güncelleme ile birlikte bekleme durumundayız fakat gerçekten bu Ramazan ayında insanlar klasik şeyleri yaparak zaman geçirmek zorunda kalıyor insanlar bunalmış vaziyette tahmini bir gün verebilirseniz garanti geleceği bir gün söylenmesini talep ediyoruz .
İyi forumlar.Sizleri beklettiğimizin farkındayız fakat, bu etkinlikleri deneme den test etme den sizlere sunamayız. Bu gecikmeyi telafi edeceğiz. Bu güncelleme ile ilgili bir tarih vermememizin sebebi ise, sizlere bir tarih verip ve o tarih de söylenenler yapılmaz ise, o zaman biz kötü duruma düşmüş oluruz. Umarım anlayış ile karşılarsınız.
-
Görüş ve önerilerin için teşekkürler. Toplantı bitimin de alınan kararı buraya yazacağım.
-
Konuya tek taraflı bakmamamız gerekiyor. Biz ekip olarak yaklaşık 25 kişi den oluşuyoruz. Bizlerin de sizler gibi normal hesaplarımız var ve herhangi bir yatırım yapmadan tek başımıza hidra dönebiliyoruz. Farm'a dayalı bir sunucuyu daha fazla kolay yaparsak bir anlamı kalmaz. Fakat konu yine de tartışmaya sunulcak.
-
Konu içeriği düzenlendi.
-
Başlık ve içerik düzenlendi.