Shade tarafından yazılan gönderiler

Selam, aşşağıda ki adımları uygulayarak bu sorunu çözmeyi deneyebilirsin.

• Dns adresinizi 8.8.8.8 / 8.8.4.4 olarak değiştirin ve tekrar deneyin. ( Sorun hala devam ediyor ise, bir sonra ki adıma geçin. )
    • Rohan2FullClient içerisin de bulunan (.bin ) dosyalarını silin. Ardından, Rohan2FullClient / Pack klasörü içerisin de bulunan ( Root ve Locale ) dosyalarını silin. ( Sorun hala devam ediyor ise, bir sonra ki adıma geçin. )
    • Modeminizin fişini çekin, 10 saniye bekledikten sonra bilgisayarınızı tekrar başlatın. ( Sorun hala devam ediyor ise, bir sonra ki adıma geçin. )
    • Sorun henüz çözülmedi ise,Rohan2FulLClient indirip tekrar giriş yapmayı deneyin.

Ekonomimiz de bir sorun olduğunu düşünmüyorum, enflasyon oranı stabil halde :) Yanglarınızı fazlası ile car cur ediyor olabilirsiniz.

Dün saat 12 sularinda oyunun gitmesi sonucu pazarımdan çektigim won un evnavterime gelmesi sonucunda bir mutlet sevinc icerisinde bulundum gondor gibi bir sunucuda 300 w para geldi ve oyunun gitmesi sonucundada o wonun envanterimden gittigini gördum durum ile ilgili tickette attım ama henuz ilgilenen olmadi.

Sunucu istatistiklerine baktığımız da herhangi bir kesinti olmadığını gözlemliyoruz. Ek olarak ise herhangi bir bağlantı kesintisi ya da bakım yapılmadı. Büyük ihtimal internet bağlantınız da anlık kopma yaşanmış olabilir. Mağduriyetinizi gidermemiz için herhangi bir kanıtınız var ise, iade gerçekleştirebiliriz.

Merhaba
    ne zaman ramazan eventi vs gibi eventler oyuncu çekme çabaları ve reklamları artıracaksınız suan ramazanın ortasındayız event yok ortada yeni swler acılıyor userler oraya kayıyor ne zman oyun eskı halıne gelıcek .?

Güncellemeleri sorunsuz vermemiz için bir çok test aşamasın dan geçiriyoruz. Bu aşamaların son rütuşlarını yapıyoruz diyebilirim. Sabırlı olmanızı dilerim :)

ch1 m2 deki buff yerinde buffer kesimi gereginin yapılmasını arz ederim

Bu tür ekran görüntülerine işlem yapılmıyor. Ekran görüntülerinizi kabul etmemiz için aşşağıda ki şartları okumanız da fayda var.

• Ekran görüntüsünün kalitesi en az, 360P olmak zorunda.
    • Sunucu ismi, Saat ve tarih gözükmek zorunda.
    • Oyuncu karakter isimleri ve sohbet satırı net gözükmek zorunda.

Not: Konu uygun bölüme taşındı.

Bold: Çok güzel tercuman olmuşsun kardeşim. Her kelimesine katılıyorum. metin2 tr deki şuanki droplara bir bakın. geç uyandılar ama iş işten geçti. giden gitti. zaman akıp gitmeden aynı hataya düşmemeniz temennisiyle...

Giden oyuncular sürekli kapanan sunuculara gidiyor. Eminim ki o sunucular kapandığın da tekrari Rohan2 sunucularına dönecekler'dir :)

Merhabalar güncellemeler en kısa sürede geleceği söylenmişti ancak ramazanın belli bir bölümü geçmiş durumda eventler halen daha gelmemiş vaziyette yeni haritalar da açılanacağı söylenmişti güncelleme ile birlikte bekleme durumundayız fakat gerçekten bu Ramazan ayında insanlar klasik şeyleri yaparak zaman geçirmek zorunda kalıyor insanlar bunalmış vaziyette tahmini bir gün verebilirseniz garanti geleceği bir gün söylenmesini talep ediyoruz .
    İyi forumlar.

Sizleri beklettiğimizin farkındayız fakat, bu etkinlikleri deneme den test etme den sizlere sunamayız. Bu gecikmeyi telafi edeceğiz. Bu güncelleme ile ilgili bir tarih vermememizin sebebi ise, sizlere bir tarih verip ve o tarih de söylenenler yapılmaz ise, o zaman biz kötü duruma düşmüş oluruz. Umarım anlayış ile karşılarsınız.

Konuya tek taraflı bakmamamız gerekiyor. Biz ekip olarak yaklaşık 25 kişi den oluşuyoruz. Bizlerin de sizler gibi normal hesaplarımız var ve herhangi bir yatırım yapmadan tek başımıza hidra dönebiliyoruz. Farm'a dayalı bir sunucuyu daha fazla kolay yaparsak bir anlamı kalmaz. Fakat konu yine de tartışmaya sunulcak.