Shade tarafından yazılan gönderiler

selamünaleyküm bir gm ile görüşmek istiyorum bant olayında bir yanlışlık oldugunu düşünüyorum saat kaçda kimle nasıl bir alışveriş yapmışım hepsinin izahı bende arkadaşlar kendi hesaplarımla alış veriş yaptım oyun içinde ticaretle dışardan bir şey almadım bir gm ile nasıl görüşürüm maduriyetimi anlatayım eger hak vermezseniz haklısınız derim ama bir yanlışlık oldugunu düşünüyorum ben

Erişim engeli ile ilgili bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız, discord adresimizi ziyaret ederek destek alabilirsiniz. Ya da, bu durum ile destek talebi oluşturabilirsiniz.

Discord: https://discordapp.com/invite/r2T5D35
    Destek Talebi Oluşturma: http://rohan2.global

Öncelikle İYİ Günler Hayırlı Ramazanlar Dilerim gameforge007 Hesabımın e posta tel bilgilerini günceledim Degiştirdim Telefonumun e postasına Cektim Süresiz Ban Yemişim Sebep İtemci Kanıt Yok Herhangi bi ss Vs Vs Yoktur Kanıt - İşareti Vardır Gereyinin Yapılmasını Arz Ederim Oyun oynuyordum sahura gittim geldim Ban Yemişim :( :(

Genel olarak itemci nedeni ile erişimi kısıtlanan oyunculara herhangi bir kanıt sunmuyoruz. Bu erişim engelleri üst yetkililerimiz tarafın dan uygulanıyor. İtemci nedeni ile engellenmiş hesapların erişim engelleri kalkmayacak'tır. Buna "Ban affı" olsa dahil.

Ticket attım lakin yardım edilmedi, kanıt gerekiyormuş. Ben oyundaki her anımı videoyamı alayım? siz her hangi bir oyun oynarken her anınızı kayıt altınamı alıyorsunuz sanki? gene sizin hatanızın ceremesini biz çekiyoruz. Zaten bende oyunu siz hata yapın bende ceremesini çekeyim diye oynuyorum başka bir maksadım yok. Şaka gibi her seferinde olan bize oluyor siz gene konuyu kilitleyip sorunlardan uzaklaşıyorsunuz.

Çözüme kavuşmayan bir konu kilitlenemez. Kilitlenir ise zaten ben uyarıp tekrar konuyu açıyorum. DGN taraflı hat kesimlerin de bizlerin de haberi olmuyor ki, DGN firmasının da haberi olmaz. Habersiz olan bir hat kesintisin de bizler de herhangi bir iade yapamayız doğal olarak.

Şu paskalya eventini aktif hale neden getirrmiyorsunuz madem aktif hale getirmiyeceksiniz o zaman listeden kaldırın kardeşim milleti kandırır gibi etkinlik takviminde yazıyor ben bunu konuyu 1 ay öncede açtım kimse cevap vermedi bu sinirim ve gerginliğim ondandır...

Paskalya etkinliğini bu güncelleme ile birlikte getirmeyi düşünüyoruz, tabi bir sorun olmaz ise.

Sabırlı olun diyonuz ama nere kadar sabretcegiz swde para dönmüyor eksik itemlerimizi alalım diyok swde para yok bildigin donmuyor para kımde para varsa won masasına harcıyor sonra swde para donmuyor eksık sımyalarımız ıtemlermız alamıyoruz

Bizler de sizler gibi güncelleme paketini beklemekteyiz. Geliştirici ekibin den herhangi bir cevap gelir ise zaten olduğu gibi siz oyuncularımıza iletiyoruz. Bu neden ile gecikmeler olmakta'dır.

VenoX adlı kullanıcı bır sıte paylastı ve sıteye gırdıkten sonra rohan2 ısengard serverındekı carım oyundan attı tekrar gırmeye calıstıgımda hesap ısmı veya sıfre dedı onun ıp ban yemesını benım ıse ıtemlerıme kavusmamı arz edıyorum saygılar ...

Rohan2Global harici sitelere giriş yaparak kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazmamanızı defalarca dile getirdik. Kullanıcı kendi rızası ile girmiş olduğu siteye bilgilerini paylaşmış ise, Rohan2 yöneticileri sorumlu değil'dir.

Merhaba

2 ay oldu nerdeyse Rohan & Gondor birleşmesi için anket düzenlediniz birleşcek kararı aldınız ama halen bır sonuc goremedık artık en kısa sürede birleşme olmasını beklıyoruz sıkıldık aynı adamlarla oynamaktan swde toplasan 100 onlıne kalmadı bıldıgınız sw bitti bildiğiniz Rohan swsi artık su birleşme yapmanızı beklıyoruz en kısa sürede

2 Sunucunun veritabanının birleşmesini bizler de bekliyoruz sizler gibi. Sabırlı olmamız da fayda var :(

Buram buram emek kokan her gün alnımızın teriyle deliler gibi zodyak çıkarak dönüştürme itemlerini toplayıp Zodyak Kılıcımızı sonunda Aragonit Zodyak Kılıcı haline getirdik. Lonca Liderimiz ''KURSUNN'' a hayırlı uğurlu olsun. Boss kovalamada başarılar dilerim iyi oyunlar ''KURSUNN'' .

Hayırlı olsun.
    Bağlantı video haline dönüştürüldü.