Shade tarafından yazılan gönderiler

Sürekli aynı postu paylaşarak flood atmayın. Aksi halde ceza işlemi alabilirsiniz.

İyi günler, iyi bayramlar dilerim herkese;

Gecen Cuma günü çarım itemci sebebiyle banlandı. Fakat sorun şu ki ben itemcinin ne olduğunu ban yedikten sonra kendi çapımda yaptığım araştırmalar sonucu öğrendim. Bilemediğim, yapmadığım ve asla aklımdan geçmeyen bir şey yüzünden ban yedim o kadar ticeket attım GM lere ulaştım yazdım fakat kimse yardımcı olmadı ben sadece hakkımı arıyorum. Bir isim karışıklığı olmuş olmalı ben hiçbir şey yapmadım adım gibi kendimden eminim eğer bu kadar emin olmazsam kaç gündür uğraşmazdım. Lütfen bu yanlığı düzeltin veya bana kanıt gösterin ama böyle bir şey yapmadığım için kanıtta yok çarımın geri açılmasını talep ediyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

İyi günler.

LordLy33

İtemci nedeni ile erişimi engellenen kullanıcılara biz bakmıyoruz. Tamamen üst yönetim tarafın dan erişimleri engelleniyor. Bu neden ile bu tür durumlar da yardımcı olamayız. Üst yönetim takımı herhangi bir kanıt göstermek zorun da değildir. Biz kimseye haksız yere bir ban atmayız.

hocam bu kural çok saçma ne demek ceza alırım ? ben binek üstünde durmayı istemiyorsam ve binekten istediğim zaman binek npc üzerine gidiyorsa hiç bir suçumun olmadığı halde ne demek ceza alırım ? bu sadece oyunda ki özgürlüğü kısıtlama olur.

Binek üstün de durmayı sevmiyorsanız, bineğizini gönderebilirsiniz. Bazı oyuncularımız kasıtlı olarak bu rahatsızlığı veriyor ve bu neden ile böyle bir karar aldık. Kimin kasıtlı kimin kasıtsız yaptığını bileyemeyiz. Oyun kuralların da zaten geçerli bir kural.

Oyun kuralları.

bu bakımda özüt ve boya görevleri eski haline gelecekmi benim biolog ve boya görevleri silinmişti etkisizdi yani tekrar aktif olacakmı bu bakımda çunku öyle söylemiştiniz düzelcek diye discordada belirttiniz özeliklede

Bu bakım Rohan ve Gondor bölümlerini birleştirmek için yapılıyor. Birleşme tamamlandıktan sonra güncellemeler tek tek sizlere verilecektir. Güncellemelerin yanı sıra bu tür sorunları da ortadan kaldıracağız. Ama önceliğimiz sorunsuz ve kayıpsız birleştirmek olacaktır.

Selam Rohan2 ve Gondor oyuncuları! Beklediğiniz haber geldi.

[S1]Rohan ve [S2]Gondor sunucu birleştirilmesi tahmini başlama süreci 02:40 olarak belirlendi. Birleşme süreci boyunca Rohan ve Gondor bölümleri kapalı olacaktır.

• Bu süreç boyunca [S3] İsengard bölümün de zaman geçirebilir ya da turnuvaya hazırlanabilirsiniz!

Hangi cezai işlemlerin ki açılmayacak? ve bu ban affı isengard içinde geçerli mi ?

Ban affı ile kesin bir açıklama yapılacak fakat toplu olarak bir ban affı yapılabilir. Maç erişimi engellenen, 1. ve 2. uyarıyı almış hesaplar ban affına girecek. Fakat kesin bir durum değil.

Haklısınız onada eyw o zaman hangi evrede olduğunuzu açık bir şekilde söyleyin ki çıkış tarihini biz tahmin edelim bari yakın bir zaman da veya yakında kelimelerini kullanmanızı istemiyoruz hangi evrede olduğunun açıklamasını yapın bize

Evreyi zaten belirtiyoruz :) Yapım aşamasın da henüz hala.

O konuda eyw. hiç bir sorumuz yanıtsız kalmıyor fakat aldığımız cevapların hep ucu açık oluyor net bir cevap alamıyoruz ve bundan yakınıyoruz biz çok açıklayıcı cevaplar vermiyorsunuz detay vermiyorsunuz umarım sizde bizim sitemimizi anlıyorsunuzdur..

Kesin yapılacak dersek ve bir aksilik çıkarsa biz de yapamamış olursak, o zaman ismimiz ister istemez kötü görünmüş olacaktır. Bu neden ile kesinleşmemiş ve hala yapım aşamasın da olan bir konsept için kesin konuşmamız doğru olmaz.

anladım iyi hoş npc nin üzerine gelmesinde sucumuzun oldugunu düşünmüyorum ki oyun seçenekleri bölümünde binek gizleme özelliği mevcut rahatsız olan gizleyebilir hidra önünde tehdit coktu diye sormak istedim teşekkür ediyorum

Binek ile kasıtlı olarak NPC tıklanmasına engel olursanız, hesabınız ceza alır. Oyun seçeneklerin de bulunan "Binek Gizleme" sistemi, obje gizliyerek Cpu düşürmeye yarar. Sizler oyun seçeneğin den binek gizlemeyi aktif ederseniz, ora da binek hala mevcut olur fakat size görünmez.

Dire ws lik bir sunucu açarsanız başka loncalarda gelir bireysel oyuncularda gelir gelenler emek serverlerede girebilirler bence ws lik sunucuyu düşünün

Düello serveri açmayı şuan da düşünmüyoruz. Fakat ileri de PvP olarak bir etkinliğimiz olabilir.