Merhabalar ben rohan2'ye başlamayı düşünüyordum fakat indirip açtığımda ekte olduğu gibi bir hata verdi ve oyun ne yaparsam yapayım açılmadı,dns,güvenlik duvarı,pack sil falan her şeyi denedim ve ne yapacağımı bilmiyorum şu an birisi yardım etsin lütfen
Shade tarafından yazılan gönderiler
-
-
Konu ile ilgilenelecek'tir. Bildiriminiz için teşekkürler.
-
ilk başvuruda kabul edilen 2. başvuruda neden kabul olmuyor onu anlamadım ben ???
İlk başvurunuz kabul edilip ve sizlere yanıt verildi ise, 48 saat içerisin de bizlere dönüş yapmalısınız. 48 saat içerisin de herhangi bir geri dönüş yapılmaz ise, bir sonra ki başvuru değerlendirilir. Bir sonra ki başvuru onaylanmış ise, limitimiz dolmuş demek'tir.
-
yalan mı sölüyoruz yanı oyuncu olarak ch lerde bıraz gezin 10-15 dk da bır atıyo zaten
Aktif olarak 7/24 zaten tüm sunucular da çevrimiçiyiz. Herhangi bir problem görünmemekte'dir. Dilerseniz discord üzerin den iletişime geçebilirsiniz.
Discord: https://discord.gg/5sNeVjF -
Görüşlerinizi bizler ile paylaştığınız için teşekkür ederiz. Sırası ile soru, sorun ve önerilerinizi cevaplayacağım.
- Oyuna yeni başlayan oyuncularda oyun seçeneklerinden 'Dükkanlar' seçeneği kapalı olarak başlıyor.(Basit bir durum gibi durabilir ancak yeni başlayan oyuncu pazarları göremediği takdirde sunucuda oyuncu olmadığını düşünüp çıkabiliyor. Birçok insanı bu konuda uyararak geri döndürdüm çıkmaktan.)
Basit bir durum olduğunu söyleyebilirim fakat haklılık payınız yok diyemem. Bu neden ile giriş yapan yeni oyuncular boş görebilir ve oyundan çıkabilir. Bizlere oyuncu kazandırdığınız için ise teşekkür ederiz.
- Event sisteminde işe yaramayan eventler bulunuyor ve takvime uyulmuyor. Takvime uyulmamasını söyleme sebebim yapılamayan eventler.(Paskalya vb.) Bunlar takvimden çıkartılmalı kesinlikle. Aynı şekilde binek sertifikası etkinliği ve altıgen paket etkinliği de çıkartılmalı. Oyunun gidişatına hiçbir etkisi eğlencesi olmayan etkinlikler bunlar. Ayrıca etkinlik takviminde yazıpta yapılamayan eventler, bu sunucuya yeni başlayan insanlarda kötü izlenim yaratıyor. Bu konu gerçekten dikkate alınmalı diye düşünüyorum.
Paskalya etkinliğini uzun süredir siz oyuncularımız bekliyor bunun farkındayız. Fakat bizler de bu etkinlikleri beta sunucumuz da denedikten sonra, real sunucuya geçiriyoruz. Paskalya ile ilgili olan bazı problem çözüldü ve devam ediyor. Bir diğer etkinlikler ise, kişinin zevkine göre değişmekte'dir. Bazı oyuncularımız bu etkinlikleri sevebilir ya da, sizler gibi zevk alamayan oyuncularımız da elbet vardır. Fakat bu etkinlikleri kaldırma taraftarı değiliz.
- Neredeyse sunucunun ilk gününde nesne market açılması...(Yoğun istek üzerine denildi ancak bu haber oyun içinde paylaşıldığında binlerce kişi tepki gösterdi.) Nesne market açılması mantıklı olabilir evet fakat ilk 120 seviyeye ulaşan kişiye ödül olan bir serverda ilk günden açılmamalıydı diye düşünüyorum. Tahmini olarak oyuncuların %80 i bu şekilde düşünüyor. Bu durum para yatırmak veya yatırmamakla alakalı değil kesinlikle. Bu konunun telafi edilmesi yanlısıyım.
Nesne market konusun da %50 / %50 haklılık paylarımız mevcut. Bizler sizlerin isteği üzerine hareket etmekteyiz. Sizlerin istemediği bir şeyi yaparsak herhangi bir zevk alamazsınız. Oyun içerisin den duyurduğumuz da bir çok oyuncu reddetmiş olabilir fakat, discord ve facebook üzerin den bir çok istek vardı.
- Eski kalabalık yok. Eğri oturup doğru konuşalım. Ne gondor ne isengard'ın başlangıcındaki kadar online yok. Çeşitli sebepleri vardır illa ki bunun ve hatta en önemlisi büyük ihtimalle youtube'da metin2 yayıncılarına atılan teliflerdir. Fakat 2.günden nesne market açılıyorsa bunun oyuna bir dönütü olmalıdır. Reklamlarınızı arttırmanızı tavsiye ederim. Yoksa sizlerde farkındasınızdır belki, bu server Rohan2'nin son server ı olabilir.
Sizlerin de bildiği üzerine Youtube telif problemi tüm sunuculara kötü yansımış'tır. Fakat, Rohan2'nin kendine ait fazlası ile bir kitlesi mevcut. Başlangıçta yaşanan "Cor" problemi bazı oyuncularımızın kafasın da soru işareti bırakmış olabilir fakat bu "Cor"lar silindi diyebiliriz. Rohan2 reklamları ise ilk sunucumuz dan itibaren reklamları durmamakta'dıri bundan şüpheniz olmasın.
- Oyun içinde eksik bilgilendirme ve oyunun gelişmemesi konusu. Gondor'un başından beri her sunucunun tüm özellikleri birebir şekilde aynı. Hiçbir değişim olmuyor. Bunun yanı sıra F6 menüsü koyulmuş oyuna. Bu konu hakkında kimse bilgilendirilmiyor. En basitinden oyuna girişte altta otomatik yazı geçebilir. Bu yüzden oyunu bırakan yüzlerce kişi olduğuna eminim.
F6'da olan yenilik nedir, beni de aydınlatır mısın?
- F5 tuşuna basıldığında bozdiyarına gidilmesi... Gerçekten saçmalık ötesi bir kısayol. Işınlayıcıya koyulmalı eğer bu yapılamıyorsa farklı bir buton şeklinde oyunun farklı bir kısmına eklenmeli.
F5'e koyma sebebimiz ışınlandığınız da karakter altın da gözüken efekti görebilmeniz'dir. Eğer bir npc ya da yüzüğe koysaydık, karakter direk olarak loading ekranına geçmiş olacaktı.
Tüm soru, sorun, görüş ve önerilerinizi yanıtladım. Umarım bu cevaplar sizleri tatmin eder.
-
Torrent hatası ile ilgili tüm fixler aşşağıda ki konuda paylaşıldı.
-
Başvuru formuna geri dönüş süreniz maximum 48 saat için geçerli'dir. Zaman aşımı nedeni ile tekrar başvuru yapmanız istenmiş. Bizler sadece onaylanan başvurulara geri dönüş sağlıyoruz. Eğer bir geri dönüş yapılmadı ise 2.3. başvurularınız da, kabul edilmediniz anlamına gelmekte'dir. Discord kullanıcı adınızı tekrar kontrol ettiğim de ise, herhangi bir üyeliği ya da yasağı görülmemekte'dir.
-
Erabor da sürekli oyundan atıyor... ilgilenir misiniz sürekli giriş yapmaktan bıktım
Herhangi bir kesinti görünmüyor. Kanal1 hariç diğer kanallara giriş yapmayı deneyin.
-
İlgili konuya göz atın: https://board.rohan2.global/index.php?thre…%B6z%C3%BCmler/
-
Tek bir konu üzerin den devam edilecektir. Ekstra bir konu açmayınız.
-
mevlutkarakaya5
Herhangi bir discord yasağı görülmedi. Kullanıcı adınızın doğru olduğun dan emin olun.
-
Evcil hayvan penceresin de mevcut olan görsel hatasının farkındayız. Tekrar olarak bizlere bildirdiğiniz için teşekkür ediyorum. En kısa süre içerisin de düzeltilecek'tir. Pet süresi ve yaşamı için ise herhangi bir güncelleme ya da düzenleme yapılmayacağını belirtmek isterim ki, şimdilik bu şekil de.
-
Rohan2 sunucuları sizler için her zaman açık olacaktır. Dilediğiniz zaman geri dönebilir tekrar bir ara da olabiliriz.
-
Rohan2 "EREBOR" bölüm kayıt ve indirmeler aktif!
- Ücretsiz kaydol: https://erebor.rohan2.global/register
- Ücretsiz indir: https://erebor.rohan2.global/download
Uzun soluklu serüven de sende yerini al!
-
Bu tür konular için lütfen destek bileti oluşturun.
Destek: https://rohan2.global -
Sorununuz hala devam ediyor ise, aşşağıda ki adımları uygulayın.
- Kanal 2,3,4,5 ya da 6'dan boş bir alana geçin.
- Boş bir alana geçtik den sonra ise, Kanal 1'e giriş yapabilirsiniz.
Sorun hala devam eder ise, tekrar güncelleyiniz.
-
Facebook da bulunan gönderilerimizin altına flood, hakaret ya da karalama vb. söylemler de bulunursanız, uzaklaştırma alırsınız.
-
Discord grubundan sebepsiz yere engellendim bunun sebebini öğrenebilir miyim ???
Discord kullanıcı adınız nedir?
-
Ah shit, here we go again. Video da müzik tam oturmuş

-
Güncellemelere az kaldı diyelim...