Dün aynı konuyu 2 kere zaten açmıştınız ve ben bir konunuzu kapattım içeriği aynı olduğun dan dolayı. Tekrar aynı ekran görüntülerini paylaşmanıza gerek yok. Bir sonra ki uyarı da ceza alabilirsiniz.
Shade tarafından yazılan gönderiler
-
-
Oyun ve topluluk kurallarımız da bulunan herhangi bir durum var ise, o zaman ceza alır. Fakat kurallarımız içerisin de bulunmuyor ise, oyuncu oyununa devam edebilir.
-
Bazı konularda dikkatli olmak gerek, Geçmiş olsun.
-
Evet tamamen haklısınız size lafım yok o konu da ama dediğim gibi inanın bende artık full çarlar dizili 4 tane full dizili hesabım var inanın ki yeni giren çogu arkadas yanliş anlasılmasın 1 won item filan yardimi istiyorlar elimden geldiği kadarıyla yapıyorum ama inanın bende sıkıldım oyundan çünkü yep aynı şey yani bende 55 level hesap yapıp farm yapmak isterim açıkcası çünkü oyunda yapmadıgım kesmedigim boss kalmadı ve sıkıyor bi zaman sonra bi eşya kazanıyoruz bosslardan pazara atıyoruz 1 hafta 2 hafta satılmıyor cünku benim gibi herkes full ve alacak adam yok o itemleri elimizde kalıyor bunlarada biraz yönelirseniz yani artık ne yapilabilir bilmiyoruz umarım düzelir emeginize saglık.
Yardım severliğiniz için teşekkür ederiz. Bizler Rohan2Global için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığımızdan şüpheniz olmasın. Yeni bir güncelleme paketi hazırlanıyor ve yakın zaman da sunulacak.
-
Sorununuzun çözüldüğüne sevindim, iyi oyunlar.
-
Önümüzde ki güncellemede bu tür sorunların yola girmesi için bir uygulama yapabiliriz. Şuan da piyasayı etkileyen bizlerin olmadığını söylemiştik. Piyasa durumunu tamamen oyuncular belirler. Bizler sadece içerik düzenleriz. Bu düzenlemeler dediğim gibi bir sonra ki güncelleme de yapılabilir.
-
Olmuyorrrrr agab
-
Yakın bir zaman da zaten bir güncelleme ve revize bakım yapıldı. Şuan tamamen "Wiki" sayfasına odaklanmış durumdayız. Fakat bu güncelleme getirilmeyecek anlamına gelmez. Tekrar bir güncelleme paketi sizleri bekliyor olacak.
-
İsteklerinizi takım olarak değerlendireceğiz. Uygun görülen isteğinizi bir sonra ki güncelleme de görebilirsiniz.
-
Tekrar aramıza hoşgeldiniz. Şunu belirtmemiz de fayda var ki, hiç bir hesap sebepsiz yere erişim engeli almaz.
-
Selamun Aleyküm GM Bey Ufak 1 İsteğim Var
Won Miktarı Yükseltiniz Lütfen Ticaret Yapamıyoruz Şimdiden Teşekkürler Saygılarımla
Sorununuzu tam olarak anlayamadım. Detaylı bir şekil de tekrar sorununuzu iletir misiniz?
-
Sorun hala devam ediyor ise, aşşağıda ki vereceğim bağlantıları indirip kurulumunu yapın. Kurulum bittikten sonra ise, bilgisayarınızı tekrar kapatıp başlatın. Sorun hala devam eder ise, konuyu güncelleyin.
Not: Her iki uygulamayı indirip kurunuz.
-
tamm yaptım yine olursa ne olck
Tekrar konuyu güncelleyin ve başka bir çözüm arayalım.
-
tmm onu nasıl indiricem
Aşşağıda vereceğim link üzerin den, işletim sisteminize göre 32Bit ya da 64Bit olarak indirme seçeneklerin den birini seçmelisiniz.
İşletim sisteminizin kaç Bit olduğunu öğrenmek için aşşağıda ki adımları takip edin.
- Denetim masasına giriş yapın.
- Sistem ve güvenlik seçeneğine tıklayın.
- Tekrar Sistem seçeneğine tıklayın.
- İşletim sisteminizin kaç Bit olduğunu öğrenmek için, "Sistem Türü"ne göz atın.
-
Olmadı aynı hata yine geliyo

Bilgisayarınız da "Microsoft visual c++ 2006" adlı uygulama yüklü değil ise, yüklemeyi deneyin ve tekrar kontrol edin. Bu sorunun bilgisayar ile ilgili olduğunu hatırlatmak isterim.
-
tamm indiricem 1 saate haber veririm
Geri dönüş yapmanızı bekleyeceğim. Sorununuz hala devam eder ise lütfen konuyu güncel tutmayı unutmayın.
-
şehirde dolaşırken birden bire yaşıyorum bu hatayı
İlettiğim link'ten oyunu tekrar indirdiğinizde de aynı hatayı aldınızmı?
-
Microsoft visual ++ hata verildi gibi bi sorun yaşıyorum sürekli böyle ne yapmam gerek https://imgyukle.com/i/oB2Znf
Selam, öncelikle bu hatayı oyuna giriş yaparken mi yaşıyorsun yoksa, oyun da bazı bölgeye girdikten sonramı bu hatayı alıyorsun?
Ek olarak ise, aşşağı da ilettiğim link'ten oyunu indirin. Tekrar hata verir ise dönüş yapın. Yukarı da belirttiğim soruları yanıtlamayı unutmayın.
-
birde wiki sayfası açılmıyor. kapalımı yoksa problem benim bilgisayarımdamı acaba.
Wiki sayfamız yapım aşamasın da bazı sorunlar ortaya çıktı ve bu nedenle sayfa oluşturma planlarımız aksadı. Wiki ile ilgili tekrar bir tartışma takım içerisin de yapılacak. Bununla ilgili bir haber olur ise, forum ve facebook sayfamız dan yayınlanır.
-
Selam Rohan2 topluluğu,
Birleştirme den önce ki "Erebor" bölümünde cezai işlem alan kişilerin hesapları tekrardan aktif hale gelmiştir. İncelemeler tamamlanması maalesef zamanımızı aldı, bu neden ile özür diliyoruz.

Bazı kullanıcılar oyuna giriş sağlarken bu hatayı alabilir.
Hatanın sebebi nedir?
- Bu erişim engeli "üst yönetim" tarafından özel ayıklanarak kapatılmıştır. Bu kullanıcılar oyun düzenini bozduğunu belirttiğimiz den dolayı "Ağır Cezai işlem" nedeni ile erişimleri yasaklanmıştır!