Shade tarafından yazılan gönderiler
-
-
Rohan2Global sunucularına hoşgeldiniz!
-
-

Hemen şimdi Ejderha Paranı yükle ve harcamaya başla! Bir birinden değerli eşsiz nesneleri Nesne Market üzerinden elde edebilirsiniz.Talepler doğrultusunda Nesne Market aktif edilmiştir. Sizlerin ricasını kırmayıp hafta sonu açılmamıştır ve ekstra olarak; sıralama yarışmasının tamamlanmasını da bekledik. Çok fazla talep biriktiği için gerek Facebook, gerek Ticket, oyun içi ve Discord üzerinden bir çok kişiden bu yönde istekler doğrultusunda bu karar verilmiştir.
- Şu ana kadar 2. yıldır açık olan Rohan2 Global sunucumuz ile biz güvenilirliğimizi sağladık. İki veya üç aylık bir oyun değil, sözde ömür boyu değil. Gerçekten tamamen şirketleşmiş bir oyun ve kuruluşuz.
-

- “Efendiler yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz.”
Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz Kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz. Cumhuriyet, yüksek ahlâkî değer ve niteliklere dilenen bir idaredir. Cumhuriyet fazilettir.
- Atatürk"ün çocukları olarak atamızı hasret ve özlemle anıyoruz.
Cumhuriyetimizin ilanının yeni yılında Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk"ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, Cumhuriyetimizin 96. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle. "Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun."
-
-
Konu tarafımca düzenlenmiştir, işlem yapılabilir. @Hutchy
-
sen nasıl bı kralsında reis geç kaldın biz bulduk

Bana da iletir misin

-
Konuda herhangi bir kanıt gösterilmediğin den dolayı kapatıldı.
-
-
Mankenin sosyal medya hesabına gitmek için tıklayın.
-
Rohan2 "Mordor" bölümü ile ilgili bilgilendirmeler kısa süre içerisin de yapılacaktır. Rohan2 "Mordor" bölümü için beklemede kalın.
Rohan2 "Mordor" bölümü için bazı haberlere bura dan ulaşabilirsin: https://www.facebook.com/rohan2global/
-
@AvşarEli Kullanıcıyı son durum için bilgilendirir misiniz?
-
Tek bir konu üzerin den devam edilecektir.
Aktif konunuz: https://board.rohan2.global/index.php?thre…%C5%9Flememesi/
-
Selam, Ork labirentini siz oyuncularımızın isteği üzerine tekrar aktif ettik. Piyasada eşyaları stok da tutan oyunculara herhangi bir işlem yapamayız. Sonuç olarak eşyayı emeği ile elde etmiş. Piyasa durumunu ise biz zaten dengelemeye çalışıyoruz bundan emin olabilirsiniz fakat tamamen piyasa durumu bizlere ait olmadığını da belirtmekte fayda var. Ek olarak ise, biz sizlere yeni güncelleme getirerek Rohan2'de daha fazla zaman ve eğlenceli dakikalar geçirmenizi istiyoruz. Tabi ki bazı hatalarımız olacaktır fakat bu hatalar giderilecektir.
-
dc sunucusunda support kanalı ile pek ilgilenilmiyor galiba bazı arkadaslar 10 saattir cevap alamamış tahmını kac saatte yardımcı olabilirsiniz
Genel olarak müsait olan arkadaşlarımız hemen ilgilenmektedir. Fakat, bugün bir çok arkadaşımız müsait, çevrimiçi olmadığın dan dolayı biraz gecikme olabilir.
-
İstek yolladım adım darkbrownoes #2786
Sorununuz çözüme kavuşmadı ise lütfen tekrar konu altına yanıt yazın.
-
Mrb ben eski hesabımın kullanıcı adını unuttum ama telefon numarası var şifresinide biliyorum bu hesabın kullanıcı adını bulma ihtimalim varmı e postalarımın hepsıne baktım hiç birine hesap bilgileri gönderilmemiş
Hesabınızın şifresini ya da E-mail adresini biliyorsanız, discord adresimizi ziyaret ederek bu konu hakkın da yardım alabilirsiniz.
Discord: https://discord.gg/RnfyHVG -
Merhabalar uzun bir aradan sonra tekrar geri dönüş yapmak istiyorum ancak şöyle bir sorunum var, Hesabımın kayıtlı olduğu mail adresinde birden fazla hesap mevcut kullanıcı adları değişmiş eski kullanıcı adıma ulaşamıyorum ve istek yollattığımda ise yan hesaplardan birinin kullanıcı adı geliyor ana hesabımın değil bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Teşekkürler iyi forumlar.
Oynadığım zamanlarda Gondor sunucusu bile yoktu tek sunucu döneminde oynuyordum bilginiz olsun.
Geri dönüş yaptığınız için bizleri sevindirdiniz. Diğer konunuz için göz atmanız gerekecektir.
https://board.rohan2.global/index.php?thre…birle%C5%9Fimi/ -
Mustafa Kemal Atatürk
- dünyanın hiçbir ordusunda yüreği seninkinden daha temiz, daha sağlam bir askere rast gelinmemiştir. her zaferin en büyük payı senindir.
hiçbir askerimizin ayağına çakıl taşı değmesin. Umarız tek bir Şehit haberi duymayız.