Bağlantı güncellendi.
Shade tarafından yazılan gönderiler
-
-
Özel mesaj olarak size şifrenizi yenilemek için gerekli adımları ileteceğim.
-
Tek bir konu üzerin den devam edilecektir.
-
ELİMDE SSLERİ BULUNMAKDADIR EN KISA SUREDE ELİNİZE ULASTIRACAĞIM
HEM HIRSIZLIK HEM OYUN DISI TİCARETEkran görüntülerini aynı konu üzerin den paylaşmalısınız. Konunuzu aktif halde bırakıyorum fakat, ekran görüntüleri paylaşılmaz ise kapatılır.
-
-
Sürgün damar kristali, sürgünde ki metinler den kristal kazma düşer. Kazma ile sürgünde maden kazcak 1 kazma 1 sürgün kristali demektir.
-
Böyle bir sorun olsaydı, şuan da bu yazıyı yazıyor olamazdım herhalde

-
Bu bildiriminiz için teşekkür ederiz, bir sonra ki güncelleme de kontrol edeceğiz.
-
Hesabım cezalıda değil discord sunucunuzada gelemiyorum davet geçersiz diyor. bana nasıl yardımcı olabilirsiniz?
Sorununuzun çözüldüğüne sevindim. Discord adresimize aşşağıda ki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
-
Discord kullanıcı adınızı iletin.
-
Rohan Ve Gondor Birleşiminde Aktif Olarak Kullandığım Hesabımın İd Bilgisini Unuttum Yeniden istemek İçin E Postama Bağlantıyı Gönderdim Ama Açılan Sekmede Bu Alana Erişiminiz Yoktur Demekte Ne Yapabilirim.
Sizler den istemem gereken bazı bilgiler olacak. İstenilen bilgileri aşşağı da listeleyeceğim ve bu listeyi doldurarak bana özel mesaj yolu ile iletin.
- Herhangi bir hesabınıza ait kullanıcı adınız:
- Herhangi bir hesabınıza ait mail adresiniz:
- Herhangi bir hesabınıza ait telefon numaranız:
- Herhangi bir hesabınıza ait karakter ismi:
-
Hesabım banlanmış. Gerekçe olarak 3 part yazılım olduğu idaa etmiş. Eğer ki varsa kabul ederim sesimi çıkartmam 3. part yazılım var ise. 3-4 Hesaptan pencere modun da aynanda otomatik saldıra alıp sabah akşam emek eden birisiyim. Rohan S1 den berli buradayım. Simdiye kadar ekibinizden çok memnundum. Sorun olduğunda hem discord hemde diğer bu forumda olan üyeliğim vardı Cocukadam diye şifresini unuttuğum. Güzel hızlı ve azımli ekip vardı. Buna birşey diyemem gerçektende öğle idi ama bu olay gerçekten beni kırdı oyundan ekibinize olan güvenimi tamamen sıfıra indirdi. '' Kanıtlarımızı oyunculara sunmak zorunda değiliz!! '' cevabı gerçekten kırıcı oldu. Bu forumda uzun süre bekledim belki ban sebebi atılır buraya diye. Zorunluluğu yok ise forumda ''süreli-süresiz'' diye bilgilendirme ve ban kanıtı neden atılıyor ? Belki bu arkadaş ilgilenmiyor olabilir ama burada server sahibini temsil edecek rütbede değilmi TGM ? Sizler bu server sahibi temsil edip köklü güzel bir server oluşturmadınızmı kurmadınızmı? Ban yiyen hesabımın IDlerini tek tek yazamayacağım birtanesini yazacağım saten panelinizde tekini yazdım mı diğerleride çıkmakta. ID: '' Senbeno '' ... Eğerki gerçekten kanıtınız var ise razıyım. Ama bu bahsettım olay gerçekten üzmedimi ? Oyuncularınızın güvenini sarsmayacakmı ? Ben sarsıldım şuan da bu maduriyetten dolayısı ile. Hesabımı açarsanız oynamaya devam ederim ekibim ile ama açmasanız yeni güven veren bir server arayacağız. Herkesin, oyun yönetimin anlayışı için teşekkür ederiyorum.
Konu hakkın da tekrar bir inceleme yapılması için arkadaşlarım ile görüşme yapacağım. Bir gelişme olur ise sizlere bura dan bildireceğim. Açmış olduğunuz konuya gelirsek, haklılık payınızın olduğunu söyleyebilirim.
-
BU ARKADAŞLARA NEDEN IP BAN ATILMIYOR MERAK EDİYORUM ADAMLAR BAŞKA ÇAR İLE DEVAM EDİYOR
Tek bir konu üzerin den zaten size @Archi gerekli bilgiyi vermiş ve buna rağmen aynı ekran görüntülerini farklı bir konu açarak paylaşıyorsunuz. Tekrar aynı ekran görüntüleri ile bir konu başlatırsanız cezai işlem alabilirsiniz.
-
-
-
Bu öneriyi bir kaç kişi den daha aldık ve bu konu üzerin de durmaya dikkat edeceğiz.
-
Tüm önerilerinizi not alıp takıma sunacağım. Uygun olan önerilerinizi bir sonra ki güncelleme de görebilirsiniz.
-
Konu uygun bölüme taşındı.
-
Lütfen tek bir konu üzerin den devam ediniz. @Hutchy kullanıcı ile ilgilenir misiniz?
-
Paket halinde ki satış önerinizi dikkate alacağız. Fakat, fiyatlandırma konusun da ise herhangi bir değişiklik şuanlık düşünmüyoruz.