YouTube ve Twitch partnerlik başvuruları tekrar aktif!
Shade tarafından yazılan gönderiler
-
-
Merhabalar, Erebor'da devamlı pet, karakter kasan birisiyim.
Önceden her ch attığımda sohbet panelinde %600 exp drobu yazıyordu fakat bugün yazmıyor ve aşırı az exp geliyor.
İnceleyip düzeltmenizi talep ediyorum.
Bildirimin için teşekkür ederiz. Exp dropları birazdan tekrar aktif olacak.
-

Tüm sunucular (Erebor/Mordor) için lonca ve bireysel PvP turnuvaları çok yakında; sizlerle olacaktır. Her hafta düzenli olarak Ejderha Parası ödüllü, her ayda bir kerede Türk Lirası ödüllü turnuvalar gerçekleşecektir.
Turnuvalar düzenli olarak her hafta sonu cumartesi-pazar olarak gerçekleşecektir. Türk Lirası ödüllü turnuvalar 3 ayda bir genişletilerek; miktarlar arttırılacaktır. Bu şekilde oyunda PvP modunu daha gelişmiş hale getireceğiz. PvP modlarının gelişimi içinde bir çok düzenleme yapılacaktır. Bu düzenlemeler sizlere duyurularak, danışılıp karar verilecektir.
Lonca turnuvaları için oyuncularımızı ekipleşmeye bir ara gelmeye davet ediyoruz. Bireysel olarak gösterdiğiniz gücü, ekip olarak göstererek daha büyük ödüller kazanabilirsiniz. Turnuvalar adaletli ve sistematik olarak yapılacaktır. Bunun için geliştirici arkadaşlarımız, bireysel turnuva haritası ve lonca haritasında düzenlemeler için çalışmaktadır. Turnuvalar bir yöneticinin kararları, yönetimi ile değil, sisteme daha önceden belirtilen kurallar ve düzenle gerçekleşecektir.
- Turnuva saatleri kayıtları vb. bir çok konu hakkında detaylar forum adresimizde yakında yer alacaktır. Bu yüzden Facebook adresimizde bildirimleri açıp, foruma kayıt olmayı unutmayınız.
-
Tek bir konu üzerinden devam edilmeli.
Aktif konunuz: https://board.rohan2.global/index.php?thre…discord-destek/
-
Rohan2Global ekibine katılmak için hemen sende başvuru yap!
Hort!
-
02.12.2019 SAAT: 00.30 00:38 ARASI KURMUS OLDUGUM PAZARDAKİ HERŞEY SATILDI DİE SOL ALTTAN BİLDİRİM GELDİ BANA 550WONLUK GELRİM OLDUGU YAZIYORDU ORDA VE ENVANTERİMDME TAM 660 WON PARA VARDI BEN KAZANCIMI AL TUSUNA BASDIM ARDINDA EN FAZLA 999 BAKİYE TAŞIYA BİLİRSİNİZ DEDİ O SATIS YAPTIGIM GELİR YOK OLDU SUAN MADUR DURUMDAYIM OYUNUN BÜYÜK Bİ ACIGI BU YARDIMINIZI ACİL BEKLİYORUM...
Selam, bu tür durumları detaylı incelemek zornudayız. Lütfen discord adresimizi ziyaret ederek destek almayı dener misiniz?
Discord: https://discord.gg/dfpW6fB
-
Merhaba , iki aylık çizim çalışması bitmeye doğru yaklaşıyor . Tamamen çizimdir , görsel eklenti bulunmamaktadır.
Mavi kraliyet zırh ve Kristal kılıçlı savaşçı çizimi. Eksik kısımlar olabilir , çizime devam ediliyor.

Gameforge sana iş teklifi gönderdi.
-
Öncelikle Merhabalar sunucunuzda Yaklasık 1 bucuk Yıldır Oynamaktayım Ve Bugüne Kadar Devam eden kesintisiz Hizmet Icin Rohan Ailesine Saygılarımı Sunarım Malesef 1 Ay sonra askerim 6 ay ara vermek zorundayım Askerlik den dolayı 6 Ay sonra Rohan Ailesine Devam etmek icin Simdiden Sabırsızım Bize verdiginiz degerden Ve kesintisiz hizmetten Dolayı Rohan ailesine sonsuz Tesekkurler.....
Rohan2 serüveni kaldığın yerden seni bekliyor olacak!
-
-
Merhabalar,bi kaç gündür discorddan bi konuyla ilgili destek almak icin ugrasiyorum saolsun takımdaki arkadaslar sesli destek odasına cekip konustular ama bir sonuca bağlaymadık,Atilla beyle iletisime geçmeniz gerekiyor bekleyin gelir dediler malesef cok bekledim ama iletişime gecemedim burdan yazayim dedim Atilla bey müsait oldugunuzda discorddan iletişime geçebilirmiyiz?
Konunuzu tekrar aktif ediyorum. Sorununuz henüz çözülmedi ise lütfen bura dan bildiriniz.
@Thunder son durum nedir? -
ÖNCELİKLE SUNU SÖYLÜYORUM YAZIKLARI OLSUN TÜM HESAPLARIM HATTA ARKADASIMIN HESABINA GİRDİM O BİLE BAN YEDİK YAZIKLAR OLSUN Kİ EP ÇEKTİK O KADAR EMEK VERDİK GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATTTIK OYUN İÇİ KARAKTER ALDIGIM İÇİN BİRDEN BAN YEDİM HİÇ BİR BİLGİ VERMEDEN HİÇ BİR AÇIKLAMA OLMADAN AÇIKLAMA NE İTEMCİ BÖYLE BİR DÜNYAMI VARDIR YA İNSANLARIN EMEKLERİNE YAZIK DEĞİLMİDİR DC GELİRİZ İLGİLENİLMEZ YAZIKLAR OLSUN..
KARAKTER ADIM : S8ID:evoci123
Kullanıcı adı karakter güvenliği için tarafımca editlenmiştir. Hesabınızın erişimi neden engellendiğini daha detaylı öğrenmek için discord adresimizi ziyaret edin.
-
1 aydır çarım banlı af getirildi diyorsunuz yine banlı küfür ettikten sonra çarım banlandı ve affa dahil edilmedi küfür etmek büyük suç mu oluyor bilgilendirirseniz sevinirim.Büyük bi emek var.
Yönetim tarafından erişimi engellenen hesaplar bu ban affı için geçerli değildir. Eğer bunu sorgulamak istiyorsanız discord adresimizi ziyaret edebilir ya da destek bileti oluşturabilirsiniz.
-
Dün akşam 9-10 gibi hesabıma girdim "Hesap Zaten Bağlı" diye bir uyarı geldi neye uğradığımı şaşırdım. Girip herhangi bir şeyin kayıp olup olmadığına baktım her şeyim duruyordu ve hemen siteden giriş yapıp şifremi değiştirdim. Oyunda çok fazla durmadım 10 dakika falan çıktım. Gece 1.5'du tekrar girmeye çalıştığımda şifremin değiştiğini anladım. Siteye girip şifremi unuttum kısmında kullanıcı adı ve e-mail adresimi girdim ama "Hatalı kullanıcı adı veya email." diye bir hatayla karşılaştım. Sanırım hesabımın e-mail adresi de değişmiş. Hesabıma ulaşamıyorum bütün emeklerim çöp oldu. Kayıt olurken cep telefonu numaramı doğru girmiştim onunla bana yardımcı olabilir misiniz ? Bir şey yapabilir miyiz hesabı geri alabilir miyim. İçinde ne var ne yoksa muhtemelen gitti ama yinede lütfen yardım edin.
Not: Hesap bilgilerimi hiç kimse hiçbir şekilde bilmiyor. Bu olay nasıl oldu anlamıyorum. Neden bütün paramı, sandıkları vs. biriktirdiğim hesabıma böyle bir şey oldu anlamıyorum. Bu hesaba daha az giriyordum, farm yaptığım yaklaşık 500 won itemli hesap duruyor. Nasıl böyle bir şey olabiliyor çözemedim
Bu arada mordor sunucusunda oynuyordum ama bu olaydan sonra oynamayı düşünmüyorum artık kimin hatası var bilmiyorum. Yardımcı olmanızı rica ediyorum.aynı şey benim başıma geldi saat gece 03:00 - 04:00 arası hesaptan çıkıyorum öğlen hesaba giriyorum fakat hesap bomboş siteye giriyorum son giriş 08:35 gibi olmuş ama kendileri hiç bir konuda yardımcı olmadıkları gibi yine yardımcı olmayıp kendi server hatalarını bana yıktılar ben servere girerken kullanıcı id olsun veya şifre olsun zaten her bir noktasını değiştiriyorum bu sadece rohan2 serverleri için geçerli değil bütün p serverler için geçerli ki hiç bir şekilde hesap paylaşımıda yapmadım zaten bireysel takılıyordum oyunda kime ne vereyim veya her hangi bi zararlı yazılım olmamasına zaten ben server açıldıkdan sonra bilgisayarı baştan sona temizleyip herhangi bir şey indirme yapmama rağmen nasıl olduysa zararlı yazılım vardır öyle gitmiştir diye geçiştirdiler ve sanada yardımcı olmucaklar bunu bil ekstra şöyle bir konu var elimde 4 tane hesap var itemleri full herşeyi var hani 200 buzu falan ve sadece bu itemleri koyduğum hesap soyuluyor diğer hesaplara giriş bile yapılmıyor ki bu hesaplarda nakit para var ep var 30 emiş purpura var 57 ortalama güçlü zodyak demek istediğim soyulan hesap kadar olmasada içi dolu full bi savaşçım vardı bunların hiç birine giriş yapılmıyorken gidip itemlerimin olduğu hesap soyuluyor ereborda olan güvenli pc mordorda yok saçmalığa bak bir servere getirebiliyolar fakat mordora getiremiyolar ellerinde olan bir sistemi sonra vay hata alıyoruz vay şu oluyor ben mordora girdim 1. hafta bitmeden tılsımı 200 yaptım ve dc gidip bunu söyledim güvenli pc olayını sözde bir kaç hafta sonra gelicekti ama nerdeyse 1.5 - 2 ay geçti hala gelmedi ve şuan baksam adım gibi eminim yine yoktur discorda gidip sorsam önümüzde ki güncellemede gelicek diye yollarlar
hadi her zaman yaptığınız gibi yorumları - konuları silin discordda bile yardıma gelmeyip sohbetten yazdığımız şeyleri silen bi takım lideriniz var gecenin herhangi bi vaktinde gelip ve bunları buraya boşa yazdığımı bende biliyorum gelip yine silecekler işlerine gelmez ve ben forumdan ban yiyeceğim
-
Daha önce de duyurusunu yaptığımız gibi hala kararımız aynı malesef ki. Artık herhangi bir bileştirme olmayacak ve her sunucular için ayrı reklamlar yapılıp, farklı ve bir çok kitleye ulaşacağız.
-
Bağlantı düzenlendi.
-
KARDEŞİM HESABIMIN ŞİFRESİNİ DEĞİŞTİRMİŞ VE NE YAPTIĞINI HATIRLAMIYOR E MAİL OLARAK DA KULLANMADIĞIM BİR MAİLLE KAYDOLMUŞTUM TELEFON NUMARAM DOĞRUYDU NUMARAYLA NASIL ŞİFREMİ YENİLEYEBİLİRİM
Yeni bir şifre talebinde bulunmak istiyorsanız, öncelik olarak sizlerden onay almamız gerekiyor. Bu neden ile discord adresimizi ziyaret etmelisniiz.
Discord: discord.gg/dfpW6fB
-
Yeni güncellemeler sizleri bekliyor olacak, bu yönden içiniz rahat olsun.
-
Daha Çok Göster
Mehrbalar sayın Rohan2 GM kadrosu
Bazı sorunları ve bazı önerilerim olucak
bir oyuncu olarak
sorunlar:
- Mitsi kusur elmas büyü savunması bugta
- Ninja okçu kıvılcım skili bugta
- Alev kral bugta yeri sabitlenmeli
- Eventler süreleri çok kısa ay ışığı futbool
Öneriler:
- Dükkan kurma alan sınırı yükseltiniz
- Dükkan(pazar) kurarken won sınırı 10Bin yapsanız çok iyi olur
- Oyuna yeni özelikler getirseniz çok güzel olur sikiler son Olarak P. S veya C sikileri getirebilirsiniz
- Örümcek zindanı boşta kalmasın oda bir işlev görsün örümcekler cor atsın çok güzel olur
- Yeni güncel sistemler bekliyoruz
-
Teşekürler
Notlarım içerisin de öneri ve sorunlarınız bulunmaktadır. Bu gece toplu olarak tüm listeyi gerekli ekip arkadaşıma ileteceğim.
-
Kişisel bilgiler paylaşılan kısımlar tarafımca editlenip kaldırılmıştır. Kendi güvenliğiniz için kişisel bilgilerinizi paylaşmamalısınız.
-
Kanıt şeklinde sunmadim,attıklarımı kanıt olarak kabul etmeniz gerekmiyor sadece bir ümit olayı anlattim tekrar bir inceleme rica ettim lütfen son kez bir incelermisiniz
Rohan2Global platformları dışında yapılan herhangi bir kural ihlali dikkate alınmaz malesef. Göndermiş olduğunuz ekran görüntülerini malesef gizlilik ve kişisel bilgiler olduğun dan dolayı kaldırmak zorundayım.