Shade tarafından yazılan gönderiler

SLM ROHAN2 27.12.2019 GUNU YANI BU GUN SAAT 12.45 SARI CH1 2 KOYE CARIMI AFK BIRAKIP CUMAYA GITTIM SAAT 13 .35 DE GELIP OYUNA DEVAM EDIM DEDIM OYUN DONMUSTU TEKRAR KAPATIP ACTIM OYUNA GIRIS ISLEMINIZ YAPILIYOR DIYEREK KAC KEZ 20 DK SONRA GIRIS YAPTIM FARMA GIDIM DEDIM BAKTIMKI SIMYA KUSURSUZ SETIM VE CANAVARLI ZIRH ITEMLERIM YOK ŞAŞIRDIM KARAKTER ATTIM LAG DIYE GENE YOK..O SAATLER BOSLUGUNDA NE OLDU KISA ZAMAN TARAFINIZDAN KOLAYCA COZULECEK BIR DURUM.. SIFREMI KIMSE BILMEZ EVIMDE TEK YASARIM .. EVIME HIRSIZDA GIRMEMIS.. NE OLDUDA 2 YILLIK EMEKLERIM COP OLMUS ...............

CANIMA TAK DEDI BILESINIZ SABIR SABIR BIRYERE KADAR EN KISA SUREDE DUZELTINIZ ID geben01r9rg9g saygılar lutfen rıca edıyorum benı ordan oraya sallamayın yok su yok bu dc felan butun bılgıler mevcut burada o saatlerde ne oldu 12.45 13.35 yanı 45 dk da bugun butun sorunların cevapları orada

Erebor Kaybolan İtemler!

Erebor Kaybolan İtemler!

Sabit ip olduğumuz için ana server makinası ve cafemizde olan makinalar aynı modemden internet almaktadır. belirttiğim gibi internetten bazı cocuklar oyunu oynuyorlardı, fakat sanırsam biri ban yedi diye buda bizide etkiledi hesabımız açık fakat giriş yapamıyorum nasıl bir yol çizebiliriz buna

Modem ayarlarınızı sıfırlamayı deneyebilirsiniz.

Selamlar.Oyun için kırmızı 1. köyde pazara ışınlandım.Sonra oyun attı.20 kere giriş yapmama rağmen karakter ekranı sonrası bar doluyor.Tam oyun ekranı gelicekken oyundan atıyor.Her ch denedim. Site için bugtan kurtar kalkmış heralde.Yardımcı olurmusunuz.

Bu tür sorunlar için lütfen discord adresimizi ziyaret edin. Forum üzerin den malesef destek veremiyoruz.

Discord: https://discord.gg/pGqqHNh

Sayın oyun yetkilileri bundan önce size yine buradan mesaj göndermiştim global sunucusu kapandımı diye sizde bana giriş isminizin sonuna r9r ekleyiniz dediniz fakat eklediğim halde şifre yanlıştır hatası alıyorum şifremi unuttum diyorum yanlış email adresi veya kullanıcı adı diyo server kapandıysa kapandı diyin bu kadar zor değil servera en son şubat ayında giriş yaptım askere gitmek zorunda olduğum için oyuna ara verdim askerden geldim tekrar kaldığım yerden başlamak istiyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim iyi günler

Rohan2Global sunucuların bazıları birleştirildi, kapatılmadı. Bu durum ile ilgili daha detaylı destek almak için discord adresimizi ziyaret edin.

Discord: https://discord.gg/pGqqHNh

Merhabalar ben oyunuma giremiyorum bir süre ara vermiştim şehir dışına çıkmıştım iş için fakat geri döndüm hesabıma girerken ise
    "Bu bilgisayarsan erişimiz engellendi" demektedir. sebebini bilmiyorum mail de gelmemiş bu konu hakkında bilgi verirmisin discord gelemiyorum

internet cafe işletiyoruz size vergi levhama dair herşeyi atabilirim sabit ip kullanıyoruz bana yardımcı olup bu konu hakkında bilgi verirmisin.z

İp Adresim : 46.197.228.187
    Oyun Kullanıcı Adım : vienzz (MORDOR)

Biz mac erişimlerini engellerken şu yolu izliyoruz; Eğer internet cafe işletiyorsanız ya da, bir modeme 1 den fazla kişi bağlanıyor ve oyunu oynuyorsanız erişimleriniz kısıtlanır. Örnek vermek gerekir ise: İnternet cafe de sizlerle beraber bir kaç kişi daha Rohan2Global sunucularını oynuyor ve maç ban yiyor. O modeme bağlı olan ya da daha önce giriş yapmış hesaplar da otomatik erişimi engellenir. Fakat, hesabı engellenmez.

Oyun oynarken 1. köyde pazarlara bakılırken başka bi karekter tarafından kesilince oyunda ufak bi hata raporu vermesi ve oyunun kapanması durumuna çözüm bulunacak mı .

Oyun klasörü içerisin de bulunan "syserr.txt" adlı dosyayı hatayı aldığınız sıra da bizlere iletirseniz sorunu çözmeye çalışacağız.

Not: Hata tarihi ve saatini belirtirseniz, sorunu daha kolay bulabiliriz.

Genel olarak gelen şikayetlere öncelik gösteriyoruz fakat efsun konusun da herhangi bir sorun yaşıyan oyuncularımız yok. Efsun nesnelerini ya da efsun gelmesini kolay yaparsak, oyunun düzenini bozabiliriz. Malesef efsunlar ile ilgili bir düzenleme düşünülmüyor şuanlık.

KÜFÜR ETTİĞİM İÇİM TÜM HESAPLARIM BİR BUÇUK AYDIR BANLI DİSCOTA 3 GÜNÜR ATİLLA BEYLE GÖRÜŞECEZ DİYORLAR AMA SONUÇ YOK YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ @Thunder

Konu ile ilgili yanıtımı aşşağıda ki bağlantıda zaten vermiştim. Tekrar bir konu açmanızın bir faydası olmiyacaktır, aksine forum hesabınız da kapatılabilir. Tekrar aynı içeriği barındıran bir konu başlatırsanız, forum üzerin den süreli ceza işlemi alırsınız.

https://board.rohan2.global/index.php?thre…19703#post19703