Shade tarafından yazılan gönderiler

biliyorum mac ban attınız o kural ihlali yapan kişi zaten ban yemiş direk bu hesabınız engellendi diyor o giriş yapınca biz giriş yapınca bu bilgisayardan erişim kısıtlı diyor yani biz banlı değiliz bir adam yüzünden giremiyoruz uzlaşmak için geldim discord'a fakat dünden beri kimseyle görüşemedim.

Discord adresimiz de bir süre beklerseniz destek verilecektir.

Takım lideriniz tarafından banlanmışım hiç birşey yapamıyorlarmış haksız yere banlandım.Takım liderinize hakkımı helal etmiyorum.Kanıtı bile oldupuna inanmıyorum.Keşke benim kanıt gösterebilcek bir yetkim yada belgem olsaydıda Takım liderinizin haksız yere banını ispatlayabilseydim.

Takım lideri tarafın dan yasaklanan kullanıcıları malesef açamıyoruz.

SLM ROHAN2 AİLESI ILK ACILDIGI GUNUN ILK GUNUNDEN BERI HEYACANLA OYNADIGIM BU OYUNDAN EMEGIMIN HIC EDILMESINDEN TEKRAR TEKRAR EMEK VERMEKDEN YORULDUM GERCEKTEN SIKICI OLMAYA BASLADI EN BASITI KAYBOLAN ITEMLERIME YILLARCA EMEK VERDIM IADELERDEKI EKSIKLIKLER YANLIS SIMYA IADELERI VEDE ZIRHIMIN BELLI OLMAYAN AKIBETI BENI FARMDAN OYUNDAN SOGUTTU GERCEKDEN BEN BIR OYUNCU OLARAK EMEKTAR OLARAK YANI YERINE KOYMAYA GERCEKDEN AMA GERCEKDEN COK ZORLANIYORUM IADELERDEN BERI YARIM YAMALAKDA OLSA FARM YAPAYIM DEDIM BU SAAATE KADAR OLMUYOR COK COOOOK ZORLANIYORUM....
    ÇARIMI SATMAK ISTEMIYORUM VON KARSILIGI VERMEK ISTEMIYORUM DEVIR ETMEK DE ISTEMIYORUM ÇUNKU EMEGIM VAR KIYAMIYORUM O KADAR EMEGIM VARKI 2.000.000 KUSUR KISIDEN 6. SIRALARA KADAR GELDIM . BU KADAR SEVMESEM BU KADAR EMEK VERMEZDIM..
    DAHA COK YAZACAKLARIM VAR AMA ICIMDEN GELMIYOR..
    SIZDEN RICAM SIZINLE BASLADI SIZINLE BITSIN BENIM BUTUN HESAPLARIMI BANLAYIN...
    BUTUN HESAPLARIMDAKI ITEMLERIM VONLARIN SILAHLARIM VSVS CARLARIMDADIR KIMSEYE BISEYDE DAGITMADIM.. HOŞCAKALIN.HOŞKALIN ROHAN2 AILESI

Bu problem için discord yetkilileri ile görüştünüzmü?

Sayın yetkililer burdan daha önce yazmıştım yaklaşık 10 gün önce dedim ki rohan globaldaki hesabıma giremiyorum yardımcı olurmusunuz diye dc linkinizi verdiniz dc den yazdım 10 gündür cevap veren yok yeter artık işin tadını kaçırdınız bu kaçıncı yazışım lütfen yardımcı olun artık

Herhangi bir sunucu kapanmadı, birleştirildi. Hangi yöneticiye yazdınız da yanıt vermedi söyler misiniz?

devil31xs9s-IBLACKDEVILIs9s efsanevi kusursuz yakut 5 efsun saldırı değeri ort savunma . 123 level mitsi pet berserker bk sı full 21,2 ataklı mitsi mat grena 5 efsun
    phantom31xs9s-IREDQUENNI bu hesabımdada kanlı ay kıyafeti kayıp

Tekrar içeriği aynı olan bir konu başlatırsanız, konunuz kapatılır ve forum üzerin den cezalandırılacaksınız.

Lütfen konu altına yanıt veriniz.
    Erebor(S1) Kaybolan Eşyalar!

ID:devil31xs9s IBLACKDEVILIs9s efsanevi kusursuz yakut 5 efsun(saldırı değer ortalama savunma) , 123 level mitsi pet , mitsi ejderha grenası
    ID:phantom31x: IREDQUENNI kanlı ay kıyafeti

itemlerimi ve simyalarımı ninjamdan savaşçıma aktardım

Tekrar içeriği aynı olan bir konu başlatırsanız, konunuz kapatılır ve forum üzerin den cezalandırılacaksınız.

yasağı almış üyenin banı nasıl kalksın o direk ban yemiş ama hem ban hem mac ban var burada o yüzden onun yüzünden bizim erişimimiz kısıtlandı

Bizler bazen kullanıcıyı yasaklamıyoruz direk maç ban atıyoruz. Bu şekil de yasaklama yaptığımız da başka bir bilgisayar'dan giriş sağlayabiliyor. Fakat o modeme bağlı olan bilgisayar dan giriş sağlayamaz. Eğer ki kullanıcı kural ihlali yapmakta ısrar eder ise, bilgisayarın ip'sine ban atmaktayız. Konu ile ilgili uzlaşmaya gidilmesini istiyorsanız lütfen discord ekibi ile görüşme yapın.

Discord: https://discord.gg/pGqqHNh

Modeminizin maç erişimini kaldırırsak eğer, yasağı almış üye tekrar giriş sağlayabilecektir. Malesef modem maç erişiminizi kaldıramayız fakat, manuel olarak modemenizi resetleyerek tekrar erişim sağlayabilirsiniz. Dilerseniz modem maç adresinizi değiştirebilirsiniz.

Kullanıcı Adı : marvel1996 Karakter İsmi : L1GHT Kaybolan Eşyalarım : Efsanevi Kusursuz Yakut 5-5 [Ortalama Zarara Direniş - Ortalama Zarar - Saldırı Değeri] Efsanevi Kusursuz Elmas 5-5 [Beceri Hasarına Karşı Koyma - Beceri Hasarı - Büyülü Saldırı Değeri] Efsanevi Kusursuz Yeşim 5-5 [Max. HP+3600 - Hp Absorbe - Max HP+30] Efsanevi Kusursuz Oniksi 5-5 [Yakın Dövüş Vuruşlarını Bloklama - Kritik Vuruş Direnci - Oklardan Korunma Şansı] Efsanevi Kusursuz Grena Tek Efsun [Max. SP +3600] Pet Tipi : Prizmatik - Örümcek - 140 Lv [ STR 26.1 - Savunma 15.5 - HP 20.1] Teşekkürler İyi Akşamlar ...